ניקול, זה לא הוגן. למרות שאת סקסית בטירוף כשאת כזאת. אוי, עומר, כן.
מה תשתעל מה... צא מהסרט. חבל שעכשיו שירה כבר לא תהיה על המסכים שלנו. אבל בקרוב נועה המושלמת חוזרת. ונחליף בין בנות מה הבעיה. ודניאל בן גל תשחק פעמיים משחקי כדור!
חבר'ה, אין שם נהג. בחייאת. זה דיבור נגוע, מה את רוצה? לא, זה לא הוא, זאת ניקול.
מה יש לעשות שם בזאיר? למה הן תמיד נוסעות לאפריקה כמו ניר לקונגו? למה קוראים לו דמתי? יש את הסיפור על אושר וכחלון. זה לא עבד?
כן, כן, להאמין בו. אין בו אמונה שנים.
אז את כן תגידי לו. מה חתונה, מה חתונה. אני לא חושב שהסדרה תמשיך לעוד עונה. נחכה לשתיוי וירדן במה הבעיה.
למה אתן צועקות?
אחלה סט. אז הכפילה של גאיה והכפילה של ריף מתאחדות. בערך. זה כמו סיוט הזוי. לא, אתן לא הייתן באותה סדרה. כולם רק רבים על טבעות. טוב, ניקול כיסחה את לירז. זה מצחיק.
ואתה מה? ומה אגם רוצה?
בונז'ור גם לך, ונסה, אני רציתי להסביר לך- את לא אמורה לדבר בצרפתית בכלל. אני מתגעגע לפנימיה אמיתית. לחממה. אני חושב שאתה כן חייב לה.
אני חש שראיתי את הגג הזה כבר. אז אתם יכולים לעשות סצנות כאלה כשאתם רוצים. לא רעיון טוב, לירז. כן, אה. ואיפה האקדח שלו, את לא שואלת? אה, רודריגו יודע. יופי, את בעלים של חתול! נראה לי. קצת כואב לי על רודריגו. קצת.
ומה עכשיו? וואו, השתנקרו עליהם. למה המוזיקה מוכרת לי? אה, שוטרת ושומר ראש. אתה הבעלים של חתול עכשיו, לואי. זה לא נראה לי פרצוף מתאים לאחת שהולכת לכלא. לירז, לא מתרברבים על זה. והיא גם פוטרה כבר.
לא, לא הייתי מגזים, היו מושחתים ממנה. ובכלל שתהיה סופרת.
אגם, מה את רוצה?
מסכנה ונסה. תגידו, אתם תתנשקו כבר מתישהו? כן, אני מסכים איתך, רפאל. זה גם יכול להיות משבר דיפלומטי. אתה יודע, קנדה עלולה... אה... לקחת לנו את המייפל...
תגיד, מה הקטע? לא הבנתי, היא קיבלה עבודות שירות על זה? ואיך הכרת אותה? מאיפה אתה יודע מה יש לה? עזבו, לא הבנתי מי אתם. איך הגעת לפה בכלל? כן, אה... וואו. איזה... מרגש. בכלל בכלל לא כמו עומליה. מי אלו בכלל לעומתם...
נו, אז אתם מבינים למה ממש התלהבתי להפוך אותה למעריצת דיסני. ד"ש לניר בקונגו. ניר בקונגו,כן? אה, מאמי. זה כן מרגש. לא, דני, זה אם אוהבים מישהו שולחים אותו לכפר! יכול להיות, יכול להיות.
וואו, איזה מונקו, זה ברור שכאן מונקו. לא נרקיס. זה ממש לא נרקיס. הנסיך! הנסיך ממרה את הנסיך! יש שני נסיכים! טוב נו, תתנשקו. לואי. די. בחייך. אה, כן. היי, שירה, אני אוהב אותך. כולם צופים בזה? אוקיי. נו. טוב, די, אם כבר סדרה עם מישהי ממה הבעיה, נחזור למה הבעיה ו... מה זאת אומרת ליבי משחקת כדורעף?