זה החוט האדום. זה תמיד. לא הבנתי, ראש ממשלת קנדה צרפתי? וואו, ממתי השפוטה יודעת צרפתית? לומדים דברים בכת. דופק, לך תדפיס. הן יכולות להיות דמויות חדשות. אתה לא. אתה דופק עדיין. רק איך הוא הצליח לכתוב את זה לעזאזל? אני מנסה לחשוב מה זה מזכיר לי.
מי. אתה. בכלל? סליחה, עוד לא פגשנו בכלל את שניהם. אבל את יוני המוכר היינו אמורים...
בנוגע לעניין השיער. שתיוי אמר שעשו לו פתיחת מצח ולכן הוא נראה ככה. אוקיי, אז מצח. גם במצח אני לא מבין. הם מדברים בצרפתית, נכון? נכון? פשוט הסיפור מתורגם. אלין חמודה בתפקיד. הוא כן, הוא מאבטח, זאת התנהגות ברורה. למה הייתה עריכה מוזרה פתאום ומשפט לא קשור? למה, למה, בבית הספר היית גאון מתמטי, הייתה לך חברה מגניבה שעוקבת אחריי מלא... לא, אני מנסה לחשוב את מי מאיה מזכירה לי בלי התלתלים...
מעברונים.
רגע, לא היינו בזה כבר עם... בחור חנון וביישן ובחורה עם שיער ממש יפה שהיא בכלל לא זקנה למרות שילדה ילד? אה, אז לא עריכה מוזרה, הקול של ונסה פשוט נשמע למרחקים. היי רודריגו. גם לי לא. אנחנו לא בתחנת מד"א, נכון, ונסה? זה גם כזה 2019, מד"א. את מי רותם שהוא דאלי מזכיר לי? אה, הציור. סליחה. אבל את מי הוא מזכיר לי במשחק? מישהו שגם שיחק מטומטם כזה.
רק ניקול נחבאת אל הכלים. חמודה. כלום, כלום, היא פשוט רוצה מפגש בין שתי נערות אייקוניות. ככה הוא מתנהג? אני מעדיף את אלימלך. אני יודע, עלמה. אני יודע. זה באמת, חברים, אני לא מאמין עליכם. כולכם נוראיים, שום תודעה לתהליכים היסטוריים וחברתיים. תראי לי, כמה זה נורא? הם טעו בשנים של מלחמת העולם השנייה? כן, מורתי. אני מבין אותך. את מקלה עליהם. בני אלים יש רק שניים. אוקיי, ולואי יש לו אימא, אני יודע. בסדר, ולדני גם יש... בסדר. ינשוף, לא שודרגת לברבור? והאם ה"בר נתן" זה על שם רועי בר נתן ש... חבר של שחר סגל?
הו, קנדה. לחלוטין. תגיד, אתה לא לקחת את הטבעת? כדאי לך. אם תענוד אותה יש לך טירה. מה? לא, אני לא יודע אם זה בא עם חתול. המורה צודקת ואל לכם לרדת עליה. אני בצד הטוב של ונסה, כן? לא, נו, אבל לנגב את זה זה בעייתי. רותם, התקדמת מהר.
למה פול מון? נבוא, נבוא. אבל תבואו? נבוא, נבוא.
כן, כן, יש את הקטע הזה שהוא... אבל לא כדאי לריב איתם על המיטה...
מה, אם אני לובש את זה אני באמת נהיה נסיך מונקו? זה כמו הטבעות של כראמל? לואי, אתה היית בכלל בבית ספר? הוא קצת כועס.
הנה, הסצנה שהיא מחכימה. לא, אני מנסה להבין את מי ליה מזכירה לי! מעיין אור מאילת? היא לא מוכרת לכם? ספיר! היא מזכירה לי את ספיר בן רובי! לא?
ניקול, איך את לא בת של שר ביטחון או משהו? תנו לי לנחש, הבחור יתאהב בה דרך המחשב. נכון? עלילה מוכרת. אבל ירדן כזאת חמודה, אלוהים. היא כמו גאיה גור אריה קטנה. החיוך הזה... משהו לא מרגיש טוב...
מעברון שוב?
אז מי ניצח ב... לא משנה. אנשים כאן מוכרים לי מדי ואני לא מבין מי הם מזכירים לי. זה כאילו מנסים להשכיח ממני את תיאוריית השיבוטים. כן, הוא צריך לשיר לך שיר בבית הספר כדי להסביר? בחייאת. איתי, פוקוס. הוא גיי. למרות שיש להם בעיות, לשני אלה... אתם יודעים. הוא מעדיף את האח הבכור יותר. זוכרים? מה ראשון במקלחת, תירגע ותעשה קפה!
אם היה לי שקל על כל פעם שאמיר בנאי היה במסיבה כשחרשנית לא רוצה... היו לי שני שקלים. פול? אתם נורמליים?! ואם שגריר עיראק היה פה?! זה מסוכן לנו! אני יכול למות מזה כמו בר וחמאת בוטנים! כמו אלומה וממתקים! אבא שלך, בסדר.
לבוש יפה, ניקול. שכחו את החבילה? חכמה ניקול. חברה טובה ניקול. וחמודה בנוסף לכל.
או, הנה צרפתית. ונסה תבין את זה. משום מה. אוי ואבוי. טוב, אז היא נסיכת מונקו. אני לא מבין, דילגו לנו על איזה אלף פרקים! בחייאת! זה קצת מוגזם יחסית לפעם ראשונה! לפחות לא כינים. לפחות לא כשאת יורדת על חברות שלך, את יודעת. לפחות זה לא גרם לך לעזוב את בית הספר לאילת.
טוב, אז... נו.
לא יודע, אולי מישהו אחר ירש את מונקו.
מה הקטע עם הדובי? זה יתפוצץ עליה?