מה, ונסה? נכון, היא פשוט הייתה צריכה פגישת אייקוניות ביניכן. כן, זה באמת קצת... מה הם בכלל רצו ממנה עם הדובי? לסוכני מוסד?! לא, אבל באמת, מה המטרה של הדובי? יש בו מצלמה? לא, הדניאל הזאת יפה. בטירוף. לא שודרגת לברבור?
ענת אייקונית. לא ברור לכם? תנסו לקרוא שפתיים. היי, פרופסור, אל תעתיק. אבל ממתי בקנדה ראש הממשלה צרפתי? דאדי, דאדי. האו רובואר של ונסה נהדר. היא צריכה להיות הדמות הראשית.
אבל המעברונים...
אף אחד כאן לא נסיך! לא הבנת?! היא קצת מגזימה עם בעלה לעתיד. זה יתפוצץ להם בעתיד. היי, ניקול. אה, אתה יורד עליה?! כן?! אז יש לי שתי מילים בשבילך: אהרל'ה פאקינג ברנע!
אתה בררן יחסית לאחד שחי על פיתה וזעתר ליום. מי זה? חבר'ה, מי זה?
כן, ג'ודי, אנחנו צריכים עזרה. את יכולה להעביר אותה לבית הספר לאמנים? לא? ולאולפנה? לא? שתחליף את נורית נורי נור נאור בבית הספר במגמת אמנות פלסטית או נגרות או משהו? מה אכפת לך?! את בכל בתי הספר, נו!
לא, לא, יום אבל לאומי בישראל! ולא בקנדה, את חוזרת אליהם, יום האבל שלהם היה כשעזבת אותם. קנדה, ארצנו ומולדתנו. קנדה לפחות מדינה! בלגיה זאת אי הבנה! לא, מונקו, גם כן. ליטרלי מישהו פלש לבית ואמר שזאת מדינה.
אה, על זה היא עפה? לא, לא, חכי רגע, המורה המושלמת. ניקול, ניקול, לא לריב עם המורה. אני מת על שתיכן אבל עליה יותר. למה היא האהובה עליה? השיער לא כזה... ונסה צדקה, מה? אתה תסתום בלי קשר, אתה סתם מעצבן. מה לעשות, מקשיבים למורה כשהיא אומרת.
כמה פרקים יש? 18, 20? הקיצוצים האלה פוגעים לי בקצב של העלילה. לא שבפלאשבק זה עבד יותר טוב עם 50 פרקים אבל אביב הייתה וחמודה ושירה... זהו, אני חושב שבאמת מאיה דומה לספיר. גם בסאונד.
בן פורת יוסף ומשהו שלא יהיה. לא, לא, זה לא הסרט ההוא. הוא לא מאשר לה לחזור! הידד לראש ממשלת קנדה! להפך, זה יהפוך אותו לאב דואג ויביא סימפתיה. העם הקנדי? ונסה, אלה אנשים עם ראשים מתנדנדים. לא, לא באשמתה, צילי. אל תאשימו את קנדה!
אגב, נזכרתי בעלילה המקורית שכנראה השתנתה. שתיוי היה אמור להיות יורש העצר של מרוקו (בטח במסווה צרפתי) שאלין הישראלית הייתה אמורה להתאהב בו ולהבעיר את המזרח התיכון. ועד הצילומים המזרח התיכון כבר בער. תלמדו, חבר'ה, לא לכתוב עלילות על מלחמה עם מדינות ערב. אלא אם אתה גיורא חמיצר, ואז אתה יכול לכתוב בהתייחסות למלחמה ומקסימום הליכוד יכעס עליך. מישל, כן.
מתי רודריגו יפגוש את צילי? בא לי לצחוק קצת. שילמד אותה ספרררררררררדית. הגעתי למסקנה שאני יכול לכתוב תיקון לזה כבר עכשיו. הוא נשמע ככה, הוא נשמע ככה.
אני אשמח לשיעור פרטי, מורתי. ניקול קצת נהייתה... לא, היא עדיין חמודה במיוחד. אני מסכים עם ניקול. כלומר, עם המורה. כלומר... אין לי מושג. ליה, עופי!
ונסה? נו, ונסה, תעני לו. ראש ממשלת קנדה מנהיג את העולם החופשי. כן, הוא שר לביטחון פנים. לא הזה. אאוץ'.
אבל מה המעברונים...
שביתה? אה, ניקול. תגידו את השם של ניקול והיא תגיע. לא, אתה לא יכול, על המפתח יש פטריות. ניקול, מה עשית? יהי שם משפחת נקש מבורך?
אה, הם לא מצליחים להעביר את זה דרך ההנהלה?
תבוא ותהיה מדהימה. אני מסכים, צריך לתת גיבוי. אתה לא יכול, ההפקה של דוד שלה. שירה יפהפייה בזווית הזאת. אתה מפוטר, הפרופסור.