ונסה. לפרק טוב. וניקול. לפרק עוד יותר טוב. אה, יש להם את ברט הארט! לא, זה לא הישג. ירדן תהיה שחקנית מעולה. שתהיו רעות. כן, עכשיו דיברת. את לא יכולה ל... סליחה, ונסה. אני אחפש מה יש בקנדה. מערכת בריאות אולי?
לא, זה האח שלא עבדת איתו שהוא המטומטם. תכיר מילים. איום, מחריד, מזעזע, זוועה... אני רוצה לפצח את ונסה. וואו, איזו עריכה.
אני רק רוצה להגיד שהפסקול האירופאי הזה גרוע לגמרי. אה... למה אתם ישנים אם כבר חושך? אולי תפנה לאיזו אחת שיכולה לפתור לך את הבעיה. יש כאן אחת כזאת? לא, אז לואי כנראה. בסדר.
מעברוים שוב? חבל שאין להם אפליקציה כמו...
כמו פלאשבק. הנה, חיכיתי לשירה כדי להגיד פלאשבק. היהלום? היהלום זאת לא אגם בוחבוט? מה, המשפחה וזיגי, לא? אלין תהיה מהממת כשהיא תשלים את השינוי לאילנית. נחשה עלמה. נחשה טובה, כמובן.
מה זה? זה עממיות מול חברות, זה לא הגיוני כאן. חוץ מזה, בינינו, כולנו יודעים איזה בתי ספר עדיפים. מי הולך איתי לאולפנה? אה? טוב, זה שלה ממילא. כן, אחלה. כולנו גאים בה. אוי, מבוטל? רגע, אז לאן זה הולך? לבית הספר לאומנויות. חבל.
הן נפרדו די מהר, אגב. צריך היה להדגיש יותר את... אני לא נותן כאן ביקורות אומנותיות יותר, די, נו. על מה היא פגעה בעלמה, על מה? על מה אני שואל? לשירה יש קשרים. אני אומר לכם, אני צריך לכתוב בעצמי.
לא, לא צילי, הכוונה לא הייתה אליה. למה עוד חושבים שניקול ורודריגו יהיו ביחד? זה לא עובד. לא, לא הגזים. זה לא רק אני, היא באמת גאיה קטנה, כן? זה פחות עובד כשיודעים שאתה גיי.
היא אמורה להיות כמו שלי סלע החדשה. כולם רק נוסעים פה הביתה, נשבע לכם. מתי רותם ירצה הביתה?
אאוץ', זה פגע קצת.
חבל. מה? לא, החלוק. כן, זה היה אתמול. זה היה עולם שונה. הנה, עכשיו הן בסטיות. אימא שלה לא הייתה מרוקנת את החדר של עצמה?
מעברונים זה... שיט, זאת בדיחת מעברונים וזה קשה יותר מבדיחת פתיח!
איפה הימים שאת ניסית להשיג שחרור ממזכירות, אה? דני מיכאלי, בסדר. זה הסלים מהר מאוד.
נו, עלילת "אמא תשחררי אותי". חינוכי קצת. אה, היא יודעת. לא, לא לואי.
מה אתה כן ידעת? אני אמרתי לכם, לא מפטרים אישה יפהפייה עם עיניים ירוקות יפות ושיער מצוין. מתי נעשה לשירה פינת דמויות? מי תנצח? ומה יהיה עם ענייני השיער שם? אה. היא שדרגה אותך מינשוף לברבור? שהפרופסור יהיה ינשוף.
נו, צריך יותר להחמיר את האבטחה על ונסה! דובי עם מצלמה, ברור. מה יש לסחוט במונקו? כמה כסף כבר יש שם? כמה אנשים כבר יש שם?! אוקיי, בדקתי, יש שם מלא כסף, הם טחונים. אבל הם על שני קמ"ר.
מה הם רואים שם בכלל? איזה בנות אתה מכיר? את נעה ריי? היא לא דוגמה. היא חמודה אבל לא דוגמה. נו, נחשף מהר. נו, בלגיה או מונקו, מה זה משנה, שתי מדינות מטופשות. מקום מטופש. אה, זה דווקא מעניין. למרות שהוא כן בן אצולה אבל מה לעשות שאבא לא מכיר בו.