יונייטד היי- פרק 6- שחנ"ש

YossihNew

Well-known member
|מלאך|

אז איך הבלבול בין רפאל ולואי ישפיע?

מה רותם יגלה?

האם ליה הצליחה לסדר את מה שעשתה לדני?

ולמה גנבו מדבורית את השחנ"ש?!

YossihNew

Well-known member
כן, כן. הוא. הוא לא ידע את זה עד ש... עד שאבא שלו אמר לו, היה שם סיפור שלם... זה הופך את נועה ריי לנסיכת מונקו? והוא לא נסיך מונקו, הנסיך זה השליט. אז איך קוראים לבן של הנסיך? גם נסיך? טוב, מי רוצה להיות בלגי. למה הם מדברים בצרפתית? ונסה ידעה בטח. כנראה. ונסה, אפשר הסבר? הו, ניקול! ניקול, שאלתי את עצמי! את כל כך חכמה. טוב, מדינה מוזרה.

אתה מפר פקודות? מה העונש? עורפים שם ראשים? מה?

שימו לב שניקול התלהבה מהשחנ"ש. כמובן. אני הייתי מתחתן איתך. או עם ניקול. את דני לא הייתי זורק, אבא שלה היה מופיע בקזינו. לא, בגלל שספרד, קתוליות. אה, כן, הוא גיי.

זה לא השיר שגם הוא אוהב במקרה, מה שיקשור ביניהם כמו עומר ועמליה, נכון? לא, מקרוב אלין יפה. אני קצת לא עף על לואי, חברה שלו אבל... מה? יש לנו קשר דיפלומטי בלבד. אני רק מזכיר שהוא היה אמור להיות מרוקאי! זוכרים?

לא יודע, לא מתאים ליונתן הזקן. זה מזכיר לי שהוא אמר לעומר שהוא שם זקן לדמות, ועומר ירד עליו שזה ממש לא נקרא זקן. מה, כי הוא גיי?

אתה יש לך המון דרישות!

היא עובדת עליו. ניקי טריקי. קקי מחייך?! אביר ספרדי. נלחם בטחנות רוח? אל תצרח.

מעברונים. נו. שמתם לב שלא כל כך הרבה משם מ-ADD? אלין ודניאל אולי.

כן, נו, בואו נירה בלואי כולנו. כדורי סרק, סרק.

כן, רציתי לשאול את זה מאז יום חמישי. למה הוא שר "הנה מה טוב ומה נעים?" מה יש להם מבנים לובשי שמלות? מישהו זוכר את דידי ובנרו לובשים שמלות? צפיתי אתמול בפלאשבק בפרקים הראשונים. שכחתי שהיה חמוד. כן, שיט.

זה מבוסס על חנה מרון? נרגע לה הקול. היא עכשיו יותר בלהה מאילנית. מוזר.

ברבור, אמרנו ברבור. את צריכה שדרוג. איזה חיבוק. אני בחרתי ינשוף. לא, לא בשביל משהו. אבל זה באמת מגעיל. ניקי טריקי, את עובדת עליו.

כן, הוא מקנא.

אני לא מפר החלטה של המורה, ונסה.

לא הבנתי למה הן הולכות איתו במעברון... והאם ניקול וליה זה בעצם אמה ודריה רק קטנות. מונקו די עתיקה, הרבה לפני. מצד שני, מדינה מאוד קטנה, שנייה רק לוותיקן. אבל טחונה.

את מבינה בניקיון. אולי צריך להביא לו מישהי שתסביר לו על הניקיון. לא? מישהי?

לפעמים נופל להם המבטא הצרפתי.

איכס, חימר. לא, הוא הבן של השר לביטחון פנים. אפילו לא לביטחון לאומי.

נכון, ברבור. קול מ-ADD, סתום את הפה! אה, דווקא חכם. מי אחראי לקולות האלה?

שלום אדוני המלך. הוא רגיל לבנות מאימא.

אבל למה המעברונים?

ניקי טריקי, את בחורה ערמומית במיוחד. אבל יפהפייה. בסדר, זאת עלילה חינוכית- ראיתי אצלם מלא כאלה.

אותי זה לא מעצבן. אפשר לעשות גם לי.

ניקול... אמרו לך פעם שאת יפהפייה? לא, יש לה יכולות אבל זה מוכיח שהוא גיי אם הוא לא נפל בפניה. אני נפלתי.

למה שתחפש את ונסה פיקולי באתר של המשטרה?

אוקיי, אז יש אייקונית אחרת שנשלחה לשם. כן, לירז. אבא שלה זה שלומי?

ליה, תגישי כבר את המבחן הזה. אה, הנה. היא באמת הפכה לבלהה פתאום. אופסי.​

שיר m

Well-known member
צחקתי מהשיר של יסמין
מעניין מה יקרה עם לואי, בהתחלה חשבתי שזה קשור לטבעת אבל אני כבר לא בטוחה. בכל מקרה יהיה נורא
פרק טוב

למעלה