יונייטד היי- פרק 8- הלב השבור של דני

YossihNew

Well-known member
|לב-ש|

אז למה רפאל מתרחק מדני?

מה יקרה בתכנון החג של החגים שבכלל אלו לא החגים האלו?

האם רותם יצליח להזמין את ונסה?

ואיך רודריגו מכיר את עומר?

YossihNew

Well-known member
יופי, דופק. כאן גרות בבאסה אולי? אבל מה זה הלבוש המוזר הזה של האחיות שלום? אפס, אפס. גם היית חרא דופק.

ריח של בית? אתם גדלתם בנרקיס. כן, מישל, כן, האבא, כן כן. ברור שלא תשקר לנסיך. תספר לנסיך מה הנסיך עשה! חבר'ה, אתם חייבים לטפל בזה. לא הגיוני שכולם שם נסיכים.

אם היה כתוב כאן גרים בבאסה... ברור שהוא דיבר איתך, מקסימה שלי. בואי תלווי אותי. די, נו, שירה עוד עוברת ילדה. מתוקה.

כן, אני יכול להבין. זה כמו נולי אוכלת עוף. מה, גם אצלכם יש החמרה בהנחיות? היא זכתה למרות שלא התקשרה. היא בת מזל, כן.

מעברון, מעברון, תמיד מעברונים פה.

כן, הוא התקשר, הזבל. כן, אסור לך לשקר לנסיך. זה לא כמו הנסיך. זה שונה מהנסיך ההוא. אה, בגורל שלו לא כתוב דני? חשבתי שדני זה גורל של המון אנשים. לכו תדעו, מה הגורלות אומרים לגבי נשים בשם דני. האושר חשוב, גם לו אושר זה דבר חשוב. תלוי איזה אושר. אני רק אגיד שאני יודע איך זה ייפטר- הם יתנשקו, הוא יראה, רפאל יגיד לו "אבל אני מאוהב בה" ולואי יגיד "בסדר". אין להם קונפליקטים.

לא, יש לו דברים יותר עצובים לספר.

אבל זה ונדנדיינז! כן, אני יודע, זה אנחנו המצאנו. הרצליינים גנבו לי הכל. ספינג', כן. דעו לכם שאלין מכינה ספינג' זה בעייתי, זה רק לחינה שבה אימא שלה חוטפת. כשהבחורה הקודמת התעלפה ופונתה אז אלין מחליפה אותה. אבל אולי שמרית תהיה. לא? אני פשוט בהלם מכל האובססיה שלהם לחנוכה. זוכרים את פחחחחחח השמן? פתאום קלטתי שיש לי תמונה עם אימא של אלין והבן של אורנה. נכון?

אני אשמח להיות בזוג עם ונסה. רותם גם? וואו, גם אני רוצה לחגוג איתך, אהובה. או עם ניקול. או עם ונסה. אני אדרג בטבלה ואחזור אליכם. ליה וונסה, יופי. ניקי טריקי, אפשר שנתלה את לואי ופשוט את ואני נהיה שם? אתם לא רבתם קודם? איזו יפה ירדן זאת.

כן, הבנו, תירגע.

היי, שלום, המון בתי ספר את מנהלת. אולי יום אחד נדרג את הדמויות של לירון! אתם יודעים מי למעלה. כן, היא תהיה מדהימה. כן, אתם יודעים שהיא יודעת מי הנסיך? לא יפה. את מלכה של רועי ושיר ואת ככה נוטשת אותה? ולמה? לנורית נורי נור נאור? אה, לחברתי הטובה שמזהה אותי מהצגות? זה אחר כבר.

לא יפה, ליה. אה, אסור לה. אתם לא מבינים שהיא הקורבן פה? ונסה, אפשר להשלים איתך? אפשר, לא? מתחת לחגורה. אתן תהיו סתם חיקוי ולא המקור. הסמל של ארצות הקור. סליחה, זה שיר נסיכות יותר יפה. את רוצה להיות איזבל-ליה?

אלו הלוקרים מפלאשבק, הם ממחזרים הכל. אני אומר לכם, יש שם למעלה קינמון. בזווית הזאת אלין ממש דומה לאילנית. כן, היא סמכה עליו והוא קר ומגעיל. מה פרויד היה אומר? אני מתלהב מחברה שלך, אולי אני והיא נהיה חברים טובים יום אחד.

למה מעברונים?

אה, זה לא קול ADD! זה קובץ'? לא, זה קול ADD יותר נורמלי. אבל מה אבא שלה חושב בכלל שהיא משקרת על העניין? אוקיי, הגעתי למסקנה, זה אבא שלה. ה-אבא.

הינשוף הפך מזמן לברבור. אח, ונסה. זה לא עובד ככה, רותם. למרות ש... הייתי מת. מוזר בצורה חמודה? את לא אוהבת מוזרים? ונסה, תחזרי! אל תלכי! יופי, דביל.

היית מתה להיות איזבלה. אני לא התגעגעתי לקול של ADD. נכון, את סתם חיקוי והיא המקור. הסמל של ארצות הקור. וואו, הן נפרדו לשלושה פרקים שלמים.

איזה באסה, חבר'ה. איזה באסה. תגיד, בא לך בורקס? זה רק נראה כמו סופ"ש מחר. סתם ראש השנה. ונסה מבוקשת. תראו, שדופק חבר של דין נמצאה עם קורל החברה של ריף זה קצת מוזר.​

שיר m

Well-known member
ניקול יקירתי, אם את כל כך רוצה את הנסיך, איך את לא מגגלת עליו? תופעי מה אפשר למצוא בגוגל

דני סלחה לה מהר מדי

YossihNew

Well-known member
ניקול יקירתי, אם את כל כך רוצה את הנסיך, איך את לא מגגלת עליו? תופעי מה אפשר למצוא בגוגל
איך אף אחד לא מגגל ויודע איך נראה נסיך מונקו?

איך מאמינים שאלין גולן היא אמריקנית?

ולמה כולם מדברים עברית?

(אגב גוגל, זה היה מה שהפיל את אושר בזיגי)

Roei152

Well-known member
מנהל
לא מובן לי איך הדמות של אייתי התאהב דווקא בניקול .. הואא רק שומע את הסיפור..

למעלה