איזה באסה שזה ביונייטד היי. איזה באסה. איך אנשים הידרדרו מהצד הטוב לפשע... גם הוא, גם לירז... הו הו הו. קורל באמת דומה מדי לריף. מה קרה פה? אוי, על הדונאטס... רק לא הבנתי למה העציץ...
כן, ברור שזה פלילי. אתה רוצה לחתוך לעניין? משפחת רואס? קוף? סשה? הפורץ הנוצץ? מישהו?
למה אילנית משדרת תוכנית מול יונייטד היי? היא גונבת לאלין צופים. אה! הבנתי את מי מאיה מזכירה לי! את מעיין אור מאילת!
תאכל, תאכל, זה חלבון. כן. אגב, רק שתדעו- ליונתן לקח המון זמן לצלם את הסצנה והוא הקיא מרוב ביצים שאכל. מי אמר שרק הקליפות נוראיות? אני אשמח, ונסה. רודריגו ספרדי, הם אוהבים וובוס חמיננדוס. אה, היא יפה בבוקר. לא, לא הבנת. הוא בחור נפלא נפלא, רק תני לו צ'אנס להוכיח לך והוא יעשה את זה.
אבל הוונדנדיינז... רקע יפה, לכולנו יש כזה. זה לא קול של ADD. זה מפחיד.
שוב מעברון מעביר.
אולי הוא יחזיק שמונה ימים. זה חנוכה, לא? מה רודריגו קשור בכלל? תראו חבר'ה, אנחנו בפרק 9 ויש המשכיות מסוימת.
שששש, אני מקווה שהם לא שמעו. אתה אל תתערב במסיבות. קומיקאי, סטנדאפיסט... מי? אדר? אה, תעמדו בתור. התראות.
אני יודע. אה, ונסה? התראות יותר חמורות. ברבור! ברבור! אני אשמח להיצמד לשתיכן עד הודעה חדשה. לא? היא באה ליופי כללי. קוד משתנה, מה?
למה הכל עובר...
מתאים לניקול בלי הבגדים המגוחכים. לאימא ג'ודי לא אומרים לא. זה מי שמשחק איתה. נכון? אה, אתה! נו, אנחנו מכירים את זה.
גם אני לא. הם גונבים את מה הבעיה! בחייאת!
הוא הפך לסנטה קלאוס? למה? המפקח ליכטנשטיין, הסבא של שירה. היא לא אחראית. אתה לא אחראי. לכו מכאן. לא, לא בדיוק. כן. בזה של הלחם חיפשת?
אבל למה לא מראים מה יש לרודריגו עם עומר? ופל בלגי יש בכל אירופה. לא רק בבלגיה. הוא הכין לניקול אבל לא כאן. הוא חשב שאתה חושב שהוא חושב שהוא... גיידאר. לא שמעת? אה, הם לא יודעים.
איזה חוסר מזל, פרופסור. תודה, אגם. לעולם לא נקרא לך שפוטה יותר.
כן, הוא כן. היי, אני לא מאמין! עלילה חינוכית שאשכרה מובילה להשלכות!
זה לא זמן טוב עכשיו.
איזה באסה שאתה מההדברה. איזה באסה. למה הוא צריך להיות סנטה קלאוס? צילי, תצילי. הוא מרסס המון, אבל למה הוא באמת היה צריך לרסס? הו הו הו. איפה ונסה? טוב, זה עדיף על עוגיות חריפות. אה נטלי? זוכרת?