יוני בלוך בבארבי כפ"ס.

יוני בלוך בבארבי כפ"ס.

קודם כל, תודה רבה ליפית על הכרטיס, נהנתי מאד. (אגב, אילאיל זה השם הפרטי) יוני ואני לא מכירים מאתמול. החיבור כבר בן כמה שנים טובות, והייתי בהמון הופעות שלו. ומה להגיד? הבחור לא מתחיל אפילו לשעמם אותי. המשחק והפלירטוט עם הקהל, הסיפורים בין השירים, השינויים הקלים אך המורגשים עד אין קץ בפלייליסט... משובח. ההופעה הייתה מצוינת בעיניי. קצת קשה לי עם הקהל הדי חדש של יוני שהצטרף לאחרונה ביחד עם האלבום החדש, מהסיבה הפשוטה שהם באמת באמת לא זזים. ויוני כידוע לא שר שירים מלנכוליים במיוחד, ואפשר לספור על יד אחת את כמות השירים שלו שבהם באמת אי אפשר לרקוד. מה שכן, היה הרבה קהל. הבארבי היה מלא ודחוס וחם כמו גהנום, ואני מניחה שזה סימן טוב. הביצועים המעולים של הערב היו ללא ספק סיבה לעזוב המעולה, מי צריכה יותר הע-נ-ק (פלוס התוספת של טל זובלסקי בגיטריסט, שנתן גירסת מטאל מיד אח"כ, כהרגלו
) וואם תסלחי לי. יוני לא ביצע את השיר הזה בלייב כבר חודשים על גבי חודשים וזו הייתה הפתעה מוחלטת לשמוע אותו על מקומו של שיר אחר בפלייליסט. כמו כן, הוא גם ביצע את הצגה יומית שבאמת היה מאד חסר בהופעה הקודמת שהייתה, לפני שבוע בבית הכחול. כמובן שבוצעו גם השירים ה"רגילים" כמו מכיר אותו, אחריות, נוף אחר, בדרך לגהנום, תני לי חבל, אחרי שאפרת התאבדה, נפוליאון והתקף לב קטן. לסיכום- ההופעה הייתה אנרגטית ומוצלחת בלי אף רגעים מתים. הקהל עצמו הוא זה שטעון שיפור, אבל יוני והלהקה נתנו את כל כולם. ארז פרנק הבאסיסט החצי-חדש הוא תוספת משובחת להרכב וחזרתו של דניאל קורן ללהקה עשתה לה רק טוב. על הזמרת, יעל קראוס- הדעות חלוקות, אבל בשביל לקבוע תצטרכו להגיע להופעה.
לעוד רשמים, סיכומים ותמונות- לחצו כאן- לפורום יוני בלוך בתפוז, 989.

adi2121

New member
הסיכום שלך וגם של הבחורה השניה

ממש עשו לי חשק ללכת שוב להופעות של יוני..באמת :] הקהל שקט? טוב ברור,לא באתי ;( (מי צריכה יותר של טל
) ממה שהבנתי דניאל חזר לזמן מוגבל..עד ספטמבר אם אני לא טועה.. ויעל קראוס..... ממ... לא חשוב^^ הופעה הבאה אני שם.

Kettercat

New member
אני דווקא אוהבת את יעל קראוס ../images/Emo13.gif

יותר מאפרת גוש, זה בטוח, שהשתלטה תמיד על כל ההופעה... (אין לי משהו נגדה, אבל לא אהבתי איך שהיא הפכה את ההופעה ל"שלה" פתאום) יא אללה, בא לי עוד הופעה של יוני.

pinprick

New member
את יעל קראוס אני מכירה מהרכבים אחרים

של רועי ירקוני אני חושבת, פאניק אנסמבל וכאלה, והיא ממש מיוחדת. יש לה קול נהדר!

1Reebok

New member
אחרי הסיכום של שניכם,

אני לא יודע מה אני כבר יכול להוסיף. אני רק יכול להגיד את דעתי האישית - מופע מעולה למאזינים של יוני בלוך, ומופע ששווה לראות פעם או פעמיים גם אם לא מכירים שיר אחד ממנו.

למעלה