יוני בלוך בצוללת הצהובה

wweshr

New member
יוני בלוך בצוללת הצהובה

קודם כל תודה למנהלים על הכרטיס נורא נהנתי עכשיו אני יספר על ההופעה... באמת אחת ההופעות הכיפיות הופעה קצבית מלאת גרוב ומקפיצה... בהופעה היו כמובן שירים מהדיסק הישן, "אולי זה אני" שאגב דיסק ממש טוב עם ההרבה דיסטורשן שנחמד לשמוע לא רועש מדי,מקפיץ ונחמד, וגם שירים מהדיסק החדש, "הרגלים רעים" שגם הוא דיסק נורא נחמד פחות דיסטורשן עם שירים נעימים ומרגיעים. אז...ההופעה עצמה התחילה בסביבות 22:45 היא התחילה מאוחר הוא פתח עם "נפוליאון" וזה חימם את הקהל ואגב הקהל היה מלא בבנות!! בקושי בנים היו, הוא המשיך אחרי זה עם "חמאה" שעוד יותר הרים את הקהל והמשיך עם עוד כמה שירים מקפיצים ואז הוא עבר לשירים רגועים ושקטים...את ההופעה הוא סיים(לפני ההדרן) עם נוף אחר שאיתו שרה יעל קראוס עם קול ממש יפה וכל הקהל הצטרף בסוף ושר ביחד ואז הם ירדו מהבמה וכשהוא חזר להדרן הוא והלהקה שלו עשו את "אחריות" אבל!!הם שמו פלייבק ורקדו את הריקוד המפורסם של השיר וכל הקהל ביחד איתם ואז דקה לפני שהשיר הסתיים כולם עלו על הכלים כיבו את הפלייבק וסיימו את השיר שזה היה סיום מעולה!!!בקיצור יוני בלוך אחד האמנים המוערכים בארץ,אחד היוצרים הטובים בארץ,הופעה שלו זה דבר מיוחד כדאי ללכת...

אכן היה ממש כייף.

תודה על הכרטיס גם
אגב, פגשתי סוף סוף את איש הבנדנה! לדעתי הקהל היה יבש (ירושלמי...) אבל לקראת הסוף זה השתפר. בתחילת ההופעה פגשנו את תומר להב בשירותים זה היה מצחיק.
ואחרי ההופעה ראינו את מאור כהן ופיטרוט
הפלייליסט ממה שאני זוכרת ולא לפי הסדר: נפוליאון מכיר אותו מי צריכה יותר- ירד לקהל והציע לי ולחברה שלי לרקוד אבל התביישנו, ובסוף ההופעה הוא שאל למה לא רצינו והוא אמר שהופעה הבאה הוא יזמין שוב
סיבה לעזוב חמאה הרגלים רעים העיקר הבריאות ואם תסלחי לי- מהדיסק החדש שהם ניכנסים להקליט עוד חודש. עוד שיר מהדיסק החדש התקף לב קטן אנבל-לי אחרי שאפרת התאבדה הדרן: אחריות בטוח יש עוד אבל אני לא זוכרת... יש מלא סירטונים ותמונות אבל אני לא יודעת להעלות
אז מי שרוצה שישלח הודעה במסר.

MarkDeen

New member
היה נחמד!

הופעה שניה שלי של יוני בתקופה די קצרה, והבעיה ביוני, שהפלייליסט שלו די קבוע. למרות שהפעם היו מספר שינויים קטנים כמו הכנסת שיר חדש שנוגן לראשונה (שיר לא רע בכלל, שקט ועם מילים טובות). מלבד הפלייליסט שלא שונה בהרבה, השינוי הבולט שהרגשתי בהופעה הזו של יוני מהקודמת, זה העיבודים היותר אגרסיביים שלו לשירים והניסיון לשלב יותר צרחות איפה שאפשר, קטעים של דיסטורשנים ויותר סולואים של תופים. אולי העובדה שהשפיעה על העיבודים השונים, היא שהקלידן של יוני,דניאל קורן נסע לארה''ב והוא עזר ליוני רבות בלחנים והעיבודים של השירים. בסה''כ יוני עם התקדמות בזמן, צובר התקדמות בשואו שהוא מביא איתו, נפתח יותר לקהל, מתחיל לעשות יותר שטויות במהלך ההופעה, כמו ליטופים של הגיטריסטים וירידה לקהל ורק מטיב עם הופעתו. אחלה בילוי לערב שישי ומומלץ בחום. פלייליסט לפי הסדר- נפוליאון חמאה העיקר הבריאות הצגה יומית הפסיכולוגית אנבל-לי נעים בחוץ הרגלים רעים-שיצא עכשיו כסינגל לתחנות הרדיו. ואם תסלחי לי אז מה סיבה לעזוב על מי אני עובד-שנוגן לראשונה ויוכנס באלבום הבא שהם נכנסים להקליט עוד חודש! תני לי חבל אחרי שאפרת התאבדה מגרד מכיר אותו מי צריכה יותר התקף לב קטן נוף אחר ----------- אחריות

אמרתם הכל אני רק אוסיף

את התרשמותי יוני היה טוב כהרגלו אני חושבת שהוא היחיד מכל האומנים שאני מכירה שיוצא לשירותים באמצע ההופעה (ופעמים),הוא מת על זה לדעתי ראיתי אותו מופיע בכל מקום אפשרי ההופעות הכי מוצלחות שלו זה בבארבי ת"א וכפר סבא אני מניחה שזה בעיקר בגלל הקהל ונכון ההופעות שלו דיי שבלוניות, אין בו אפילו מידה קטנה של ספונטניות ,רק שלאחרונה הוא התחיל לעבוד על דיסק שלישי אז הוא מנסה את השירים החדשים/ישנים ,בהופעות,ז\ה קצת מכניס עניין להופעה מי שלא ראה את יוני עד כה,חייב לעשות את זה ומוטב מהר ככל האפשר האיש עם הבנדה???? האם זה אותו אחד שנסע איתי והוביל אותנו ליציאה לתל אביב??? אם כן,לא סיפרת אך היה לך בהופעה

למעלה