יוני בלוך יפיק את האלבום השלישי של מירי

I מ י ר ב I

New member
שיהיה בהצלחה!

את יוני עצמו כזמר אני פחות אוהבת אבל כמפיק הוא דווקא הוכיח את עצמו.

veredmp

New member
אוקיי........

את השיר שלו שהיא שרה אז בזאפה אמנם לא אהבתי (מאוד אהבתי את המילים, מאוד לא אהבתי את הלחן), אבל כל עוד הוא לא אחראי על שאר הלחנים אלא רק על הפקה, אני מניחה שיהיה בסדר. נחכה ונראה. בכל מקרה, מאחלת המון הצלחה, כמובן, ובטוחה שמירי יודעת מה עובד לה ומה לא וכמו שאני מכירה אותה, היא יודעת לעמוד על שלה

לדעתי צוות מנצח לא מחליפים../images/Emo3.gif

אבל שיהיה בהצלחה! בטוחה שיהיה דיסק מעולה בכל מקרה

../images/Emo5.gif

אני אישית לא אוהב את יוני. לא כזמר, לא כיוצר, לא כמפיק...גם ה-ש השורקת שלו מעלה לי את הנרבים. יחד עם זאת, אני בטוח שהדיסק השלישי יהיה מהמם, כי זאת מירי. נקודה.

viko222

New member
אוי ואבוי לה../images/Emo46.gif

אני כל כך לא סובל אותו יאווווו!!

sp400

New member
נשמע מענין

למרות שאני ממש אוהב את העיבודים של אורי זך וחושב שהם בול לקול האדיר של מירי אבל אולי עול לא שמענו הכל

mirimesika

New member
הי זו מירי סוף סוף הסבירו לי איך להכנס לכאן

קודם כל רציתי להודות לכם על המתנה הנדיבה והמפנקת,ידעתם בדיוק למה אני זקוקה.אתם מקסימים.חוץ מזה חשוב שתדעו שאורי מפיק את האלבום אנחנו מארחים את יוני והוא יעבד כמה שירים.אבל כפי שאמרתם צוות מנצח לא מחליפים.בקיצור אל תאמינו לכל מה שאתם קוראים...שיהיה לכם יום קסום.נתראה ביום רביעי למי מכם שיגיע תדעו שאתם חולקים הופעה מצולמת ראשונה שהיא חוויה שתצרב בזכרוני לעד,להתראות בתקווה שיהיה זכרון מתוק

מירי!! מאיי לאב!! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

כמה טוב שנכנסת להבהיר לנו את הענין הקטן הזה..עכשיו אני יכול ללכת לישון בשקט
אני בטוח שההופעה המצולמת ביום רביעי תהיה מדהימה אפילו יותר מהופעה רגילה, וזה בהחלט מאתגר ולא קל. שיהיה המון בהצלחה, כמובן שאני בא, אז נתראה ביום רביעי..אפילו ל 2 ההופעות, שזו כמובן חוויה מלאת הנאה כפולה ומכופלת שגם תשאר בזכרוני לפחות עד גיל 70 כשאני אתחיל להיות סנילי. המון נשיקות ובהצלחה תמיד, לא משנה מי מפיק אותך, את תמיד מלכה
אוהב, אמיר

veredmp

New member
כ../images/Emo80.gifעליך../images/Emo70.gif כיף שנכנסת ../images/Emo13.gif

תודה על ההבהרה, חייבת להודות שאני עכשיו אשן קצת יותר טוב בלילה
המון המון בהצלחה בהקלטות
שיהיו לך רק ימים טובים ושתהני מכל התהליך (כמו שאומרים - דיסק עושים באהבה או שלא עושים בכלל
)

Music4Life

New member
../images/Emo9.gif מירי מתוקית...

היי וברוכה הבאה...לפורום שלך
בשעה טובה. תודה שקפצת לבקר, נחמד + + לראות אותך. בהצלחה רבה על האלבום החדש שאני כ"כ מחכה לו...(בטח יהיה להיט
) ונתראה בהופעה ביום ד' בנתיים, המון נשיקות
אוהבת אותך
ניבה.

viko222

New member
מירייי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

התגעגתי,כמה זמן לא ראיתי את הניק הזה
הסרת דאגה מליבי
הופעה מצולמת?ז"א לדי וי די? יא אללה שיצא כבר!!!!!

למעלה