יוני דביר מרדיו ירושלים

oren miler23

New member
יוני דביר מרדיו ירושלים

אני כיום תושב נתניה, ולפעמים יוצא לי לשמוע (שלא מרצון) בעבודה את ה"שדרן" יוני דביר ברדיו ירושלים באמצעות הלויין. אני יודע שאתם משתפים פעולה עם רדיו ירושלים בתכנית של ירון אילן (התותח). אם תוכלו לעשות משהו, לדבר עם מישהו , משהו, היוני דביר הזה משדר זוועה, ממציא מציאות שלא קיימת, משדר האוסים משנות ה90 וטוען שזה "של עופר ניסים- חם מהתנור" , מדבר עברית עילגת יותר מעולה חדש. ובקיצור. ניסיתי לפנות אליהם לרדיו בנימוס, אבל טרקו לי את הטלפון (מקצועי לא??????). פליז תעשו משהו, תעבירו מסר לרדיו ירושלים, שיתנו לו קורס קצר ושיגידו לו שהמאזינים לא אהבלים, ושיברר אם לא פוגעים בילדים שלו בבית הספר בגלל שיש להם אבא דפוק!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב: העברנו בקשה להנהלה אצלנו, וכבר החליפו את השידורים שלהם ברשת ג'. הייתי חייב לכתוב על המעפן הזה..................

m o t i 2 3

New member
תופעת יוני דביר בטיפול

אורן היי, רציתי להגיד לך שבמחלקת התלונות של הרשות השנייה התקבלו מאות תלונות של מאזינים בעיקר מירושלים על יוני דביר, ירושלמים שמכירים אותו אמרו שהוא צורב את המוסיקה מקאזה ומשדר אותה ברדיו, יום אחד הוא גם השמיע מיקס שאני עשיתי!!!!!! פשוט בנדאם דפוק! שלא תטעה- המיקס שעשיתי היה חובבני, ואפילו אני לא יכולתי לשמוע אותו, לדעתי תעביר את זה גם לרשות השנייה. מוטי- פורום

למעלה