יוני -ווידמד--107% ..
י יוני דיבורסה New member 6/1/14 #2 מזל של מתחילים... לא הספקתי למכור.... הייתי בהנחת תפילין של הבן שלי, משעה 10 אני מנסה להשיג את טרייד 1 למכור את זה, אבל הם לא ענו לי בכלל... למחשב הגעתי ב- 10:16... מקוה שיהיה טוב גם מחר.... אורן, אלפי תודות..... פשוטו כמשמעו....
מזל של מתחילים... לא הספקתי למכור.... הייתי בהנחת תפילין של הבן שלי, משעה 10 אני מנסה להשיג את טרייד 1 למכור את זה, אבל הם לא ענו לי בכלל... למחשב הגעתי ב- 10:16... מקוה שיהיה טוב גם מחר.... אורן, אלפי תודות..... פשוטו כמשמעו....
ה הסמוי100 New member 6/1/14 #5 ככה בדרך אגב אתה מספר לנו שמגיע לך מזל טוב ?? מזל טוב לבר המצווה של הבן נאחל לו שיילך בדרכים ישרות וטובות ושיהי רק טוב הרבה בריאות אושר ועושר ושאתם תזכו לרוב נחת ממנו
ככה בדרך אגב אתה מספר לנו שמגיע לך מזל טוב ?? מזל טוב לבר המצווה של הבן נאחל לו שיילך בדרכים ישרות וטובות ושיהי רק טוב הרבה בריאות אושר ועושר ושאתם תזכו לרוב נחת ממנו
ו ורדיאלה דיבורסה New member 6/1/14 #13 עכשיו אכתוב סתם משהו כדי שהשרשור החפירתי משהו לא יהיה לנגד עיני. לא ייאמן
מ מרגן New member 6/1/14 #8 מזל טוב גם ממני בריאות לגבר החדש בבית שיגדל כמו אבא והכל נפלאאאאאאאאאאאאאאאא