יוני-יולי ועוד מעט אוגוסט

קטיה 007

New member
יוני-יולי ועוד מעט אוגוסט

אני לא יודעת מי מכן זוכרת איך הייתי לחוצה שיולי-יוני עמדו בפתח החשש שהם יעברו ולא יקרה כלום ואני אצטרך לחכות ליוני-יולי הבא כל כך הלחיץ אותי שלא יכולתי לתפקד. אז..הנה...יולי לפני סיום (23/7/02) וכמובן שלא אכזבו ובדרך הצלחנו ליצור התחלה של חיים חדשים בתוכי ואני כל כך מאושרת מאושרת עד לב השמים אך גם חוששת. קטיה

אני כל כך מאושרת

קטיה יקרה הצלחת להעלות בי חיוך ראשון אמיתי מזה ימים! אצלי לכאורה בסדר, אבל רק כאשר ראיתי את ההודעה שלך והרגשתי שוב מה זו שמחה אמיתית, הבנתי כמה אני רחוקה מבסדר וכמה הפורום הזה חשוב לי, חשוב לנו. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. הפעם זה יצליח! פילה סגולה.

יעל, השעות שלך מדהימות אותי כל פעם

ולקטיה, המון המון מזל טוב, וברכות הצלחה. בענין החששות, אין לך מה לחשוש, כלומר זה טבעי, אין מה לעשות בענין, אבל זה לא מזיק... בהצלחה

karen01

New member
כמה טוב!

קטיה יקרה! כמה טוב לשמוע! כמו שכבר כתבו וכמו שאת יודעת החששות יהיו שם כל הדרך, אבל אני מקוה שתצליחי להשאיר אותן ברמה לא גבוהה מדי, לפחות רוב הזמן. אל תשכחי שאנחנו כאן לכל ההטרפות שיתרגשו עליך... מחזיקה אצבעות שיהיה טוב הפעם, קרן.

לקטיה...../images/Emo42.gif

הנה, השמש האירה... מקווה ומאחל לך ולבן זוגך כי ההריון הנוכחי יצליח ובסופו תחבקו בזרועותיכם תינוק/ת/ות בריאים ושלמים. אין לך מושג כמה אני באופן אישי מעודד מהצלחות של זוגות שחוו אבדן הריון, ומשוכנע שכך גם עמיתי לפורום... טבעי שאת חוששת, אך טבעי שאת גם מאושרת עד לב השמיים!כשתהיי מעונינת לשתף אותנו בחששות או בשמחות אנו תמיד תמיד כאן בשבילך. מי כמונו יוכל להבין את חששותיך או שמחתך? אז מכל הלב
מזל טוב! תמיד שלך, תמיד איתנו

למעלה