יוני לאורטל: אתי היא הבן אדם הכי חשוב לי בבית

לונדרון

New member
K אני מקווה ששמעת את זה

קיבלתי תשובה לשאלה שעלתה מהשיחה של בן, אורן ואיתן יותר מוקדם היום. נשגב מבינתי, אך נראה שיוני אכן מעוניין ב-אתי.

Klayhamn

New member
גם אני שמעתי מה שהוא אמר

ועדיין לא נראה לי שהוא "מעוניין" בה בתור מושא רומנטי. הוא עצמו מרבה לדבר על הבחורה הזו בחוץ שיש לו משהו כלפיה... הוא לדעתי באמת סתם נהנה מהתשומת לב שהיא נותנת לו ומזה שהיא מאפשרת לו לחפור לה

לונדרון

New member
לא איכפת לי מהנטיה הרומנטית, אלא החיזוקים שלו

שמעניקים לגיטימציה להתנהגות שלה בוילה באופן כללי וכלפי הבנות האחרות.

Klayhamn

New member
אה ברור

זה כבר ידוע ממזמן :) יוני הוא ערס. אם התוכנית הייתה הפוכה והיו 4 בנות ו-15 בנים, לדעתי הוא היה ממלא תפקיד-מראה לזה שאתי ממלאה. היה מזיין לכולם את השכל, מערבב את כולם, מטיל אימה, ואולי גם הולך קצת מכות.

dindan84

New member
יוני החצוף כעס שאורטל לא נתנה לאתי שיחה מיד?

תגידו לי מה נסגר עם הבנאדם? דפוק לגמרי דוקא אורטל (שממש לא אוהבת אותה) ענתה יפה ולענין - סתמה לו את הפה אחלה

KEEK

Member
יצא ממש חוצפן

היא עוד היתה עדינה בתגובה שלה הוא לגמרי איבד את זה בכל מה שקשור לאתי

דידי 9

New member
קליטה מאוד מאוד מאוד-רחוקה מהמציאות על יוני

ואני לא סובלת אותו-כי הוא חפרן בלתי נלאה:) ערס=הוא לא!!

KEEK

Member
יוני עושה מה שנוח לו

הוא יודע בדיוק מי זאת אתי וכמה היא קשה לכל הבנות בבית. לפני שבוע שהם היו בריב הוא פתח הכל מול קרן ואמר את מה שכל הפורום חושב + דוגמאות שממחישות את זה. עכשיו הוא שוב החברה הכי טובה של שאתי כי הוא בריחוק מהבנים, וככה נוח לו. מתאים לו להתעלם מכל הפאקים שלה שזה בא לטובתו. אבל הוא יודע בדיוק מי היא וזה רק מראה שהוא בדיוק ברמתה אם הוא מעלים עין כי מדובר בחברה שלו.

Klayhamn

New member
בשיחה שבה הוא היה אמור כביכול לפתוח

את הדברים מולה, הוא אפילו הזכיר את המזגן אבל אז היא אמרה לו "אל תתערב" והם שניהם התחילו להתפוצץ מצחוק

דידי 9

New member
טוב אני מבינה שהפורום פשוט מהלך על ביצים מבחי

מבחינת חבורה שהתמסדה ואוי למי שיעז לפרגן למישהו אחר ממה שהוחלט עד עתה! שימו לב זה מצב מסוכן. מצב שבו אתם נאטמים ומסלפים את האמת

Klayhamn

New member
למה את מתכוונת?

מי סילף את האמת? את טוענת שהשיחה האמורה בין יוני לאתי בחצר של הבנים לא התרחשה?

דידי 9

New member
התכוונתי באופן כללי. אתה כותב משהו-תוך כדי הת

התנצלות בהודעה למעלה, אבל אל רק זה:) כל כך הרבה דברים מחזקים את דברי

Klayhamn

New member
עזבי כללי

תשתתפי בדיון באופן קונקרטי. איך אני יכול לדעת למה את מתייחסת אם את לא טורחת להבהיר? אם אמרתי משהו לא נכון כרגע בדיון הזה --- תגידי מה הוא. אם הדברים הלא נכונים הם מלפני 3 שבועות, אז מה זה רלוונטי עכשיו?

דידי 9

New member
התחושה הכללית. לא מתיחסת לכלום.מותר לי לא לפר

לפרט, מותר לך לא להתיחס

Klayhamn

New member
נו, ואחר כך

את תוהה למה אני לא מתייחס "ברצינות" להודעות שלך אין לי בעיה, אם טעיתי במשהו או כתבתי משהו לא נכון - סבבה, תגידי לי מה זה ונראה אם טעיתי או לא, ואם טעיתי אודה בטעות את מחליטה לצאת בהצרה "כללית" שאנחנו מסלפים את האמת, בלי לתת אפילו דוגמא אחת --- איך אפשר להתייחס לדבר כזה?

Klayhamn

New member
ולא הבנתי מהכוונה

"תוך כדי התנצלות" -- בפני מי התנצלתי?

24שעות1

New member
את אתי לא אהבתי - מאתמול בלילה אני מעדיפה

את אתי על פני עדי והיום מעדיפה את אתי על פני ליז שתיהן עושות מניפולציות ברוע לב , אך בשפה גבוהה ובדיבור שקט.

למעלה