יוני לאורטל: אתי היא הבן אדם הכי חשוב לי בבית

רגע רק רגע

Active member
אני....

האחות

easternstar

New member
החלמה מהירה. ממליץ על צפיה בכמה חפירות

לצורך שינה עריבה ומחלימה. יהיו חפירות בשפע, כמו כל לילה.

לא לא../images/Emo122.gif

אני עוד מעט אנום את שנתי,ואספור בונגילות(בלוטות) כדי שאוכל להרדם.

דידי 9

New member
דניאל צבועה ברמות אכזריות, וגם עדי. ליהי בעצם

חושבת שדניאל ""חברה" שלה, ועדי לא מפסיקה להתחנף אליה אל ליהי, וללכלך בענק מאחורי הגב. זו בשבילי צביעות ורוע מתוחכמים-כדי להרע. לא הרכילות של אתי, שהיא שולית ולא מזיקה לעיתים. ולעיתים כן! אבל מה שקורה עם עדי ודניאל-זוהי הצביעות בעצמה!!!!

Klayhamn

New member
למה

דניאל נסתה כמה פעמים להתקרב אליהן וכל פעם הן התרחקו ממנה. השלישיה הזו החלה לרכל על דניאל מאחורי גבה הרי לפני היום.. להזכיר לך שקרן תכננה "לשגע" את דניאל עם כל מיני SMSים פיקטיביים או ע"י כך שלא יתנו לה להגיע למצבים אינטימיים עם איתן? איפה פה הצביעות, אצלה, או אצלן?

דידי 9

New member
דניאל מחוברת כבר-אם לא הבחנת לאחר אינספור שיח

שיחות עם קרן ליהי ואתי,הן שולם כביכול. ואל תזכיר כלום, כי הגב' דניאל הכי מניפולטיבית שקרנית תחמנית וצבועה כאן. פתאום היא מספרת לעדי על בן, ומלכלכת על ליהיהי ועדי?????? אתה צריך לשאול איפה בצביעות של עדי?? שמע זה כל כך צועק-שממש מיותר שאני גם אקליד את זה

24שעות1

New member
ודאי המשיכה את התדריך מהימים האחרונים

תעשי לו מווב, אל תוותרי, ואת יודעת מה , תייצרי מצב להפתיע אותו בנשיקה. עדי: איך אני יכולה הוא לא מעוניין, אצלכם היה הזדמנות באמת וחובה. דניאל: הוא כבר אמר לי שאם היה רואה אותך בחוץ היה קופץ עליך וכו''''

Klayhamn

New member
מה היא לכלכה על ליהי?

היא אמרה שהיא ילדותית. זה לכלוך לדעתך? ודניאל ממש לא "מחוברת"... היא פשוט חלשה כרגע לעומת התחרות החדשה - אורטל, אז הן צוחקות ומרכלות על אורטל במקום על דניאל, זה הכל. ולא התייחסת בכלל למה שאמרתי לגבי הרכלנות והצביעות של השלישיה מול דניאל --- לדעתך אם היה "שולם" אז זה מחפר על המעשים שלהן?

easternstar

New member
לא בטוח שהרגש הוא רומנטי

אבל בפועל יוני משמש כסנגור של השלישיה ובעצם של אתי. אני לא חושב שמישהי, פרט לאתי, חשובה לו. הדבר היחיד שאני מאמין ליוני שהוא אוהב את אתי(לא חייב להיות כגבר לאישה) הוא ראנ את כל המעשים שעשתה ו"הסביר" אותם לבנים. כשאין דרך להסביר הוא מדבר על העבר הקשה של אתי ועל הלב הגדול שלה. במקביל הוא יושב עם אתי ואומר לה איך לצאת מהמצבים שהיא יצרה. לולא יוני אתי לא היתה צוברת כזה כוח. הוא זה שתמיד יתמוך בה ולא משנה מה תעשה אבל יגיד ש"אחי, אני נטראלי ולא אתמוך בה בכל נושא". המעשים מדברים כמו שכתבת.

למעלה