יוני לאורטל: אתי היא הבן אדם הכי חשוב לי בבית

שאפולי

New member
ב ד י ו ק

לא געגוע לא נעליים. א ני חושבת שההפקרה הראו לכל אחד קטעים שהיה להם אינטרס להראות.

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif יוני עכשיו מעדכן את הסנדקית לגבי עדי

אומר לה שעדי מרגישה שהיא לא אמיתית איתה יוני אומר שעדי מעצבנת, ושהוא אמר לה את זה, ושהוא אמר לעדי שאתי לא מכירה אנשים כמוך ("אין לה בחיים אף אחד שדומה לך, את בשבילה עוף מוזר") יוני מספר שאמר לעדי שאתי היא האחרונה שתלכלך עליה.. ושהוא אמר לעדי שתגיד לאתי שהיא רוצה ללמוד ולהכיר אותה

Klayhamn

New member
העדכון בוואלה:

22:14 יוני עדיין מסרב לראות מי היא אתי האמיתית אתי היא ה"נשמה" שלו! הוא בא לדבר עם אתי על שיחה שהייתה לו עם עדי הבוקר: "עדי חושבת שיש כמה אנשים לא אמיתיים על הבוקר, ואת כאילו אחת מהם. הסברתי לה שהיא פשוט לא מבינה את הצחוקים שלך, ושאת בחיים לא תלכלכי עליה"

noaxxx

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifלפחות בוואלה הפסיקו להעלים עין

דידי 9

New member
העידכון מוואלה לא רלוונטי. שוב-כאקט,הם לקחו צ

צד, ולא חשוב מה הצד-עצם האקט של לקיחת צד בתכנית שלך-הוא מעשה מטומטם ולא רציני. מבחינתי הם לא רלוונטיים מלבד מידע עובדתי שהם מעבירים, ללא קשר לאיך הם רואים את זה

Klayhamn

New member
אני סתם מביא את זה כי זה משעשע

לא אמרתי שצריך לקבל את דבריהם כתורה מסיני

24שעות1

New member
דידי - הסטטוסים בוואלה לא כותבים ציטוטים

מהריכולים של עדי ודניאל ואם כן , רק איזה משפט מינורי בקטנה.

Klayhamn

New member
נו אז

ספרי לנו את, מה היא כבר אמרה? אני שמעתי את השיחה והיא אמרה שליהי ילדותית... עוד משהו שפספסתי?

מכירים תבדיחה על התימני שלקח את אשתו

לאכול שוורמה ? חחחחחח בואי שרה נעשה עוד סיבוב הרחה חחחחחחחח

אני חושבת שאחרי הנוק אאוט שיוני חטף מחבורת

הבנים שהעמידו אותו במקום על החיבוקים שלו עם דניאל, הוא פשוט מתרפק על אתי אחוז היסטריה. כנראה שהוא חש כל כך נבגד שהוא החליט לשים את כל מבטחו בג'רלולה. הוא אומר לה עכשיו ליד מיטתה ש"היא לא רעה". אני בגדול לא מאמינה ברוע אבל אם יש מישהו שמתקרב לרוע בבית הזה זו היא. היא בחורה שגם מסוגלת לעשות עליהום על אדם חסר אונים ואחרי שמצליחה בעליהום עוד מסוגלת לרמוס אותו, כשהבן אדם מצוי כבר בשארית כוחותיו ולא מהווה עליה איום בשום דרך. ראה הלעג שהפגינה כלפי בקשות הסליחה של לירון (וזה עוד אחרי הבריונות שאתי הפגינה כלפיה). אחרי שאת קוממה על ליז את כל הבית וליז שכבה במיטה בוכה, היא המשיכה ללעוג לה. מדובר בחוסר רגישות מזעזע.

לונדרון

New member
חברות ואחווה בין גברים חזקה מחברות בין בנות

והם חברים שנים. כמה זמן הוא מכיר את אתי, כולה חודש

Klayhamn

New member
אבל --

הרושם שלי (ואולי אחרים פה יסכימו איתי) הוא שהוא לא ממש חבר טוב של איתן

למעלה