יוני לאורטל: אתי היא הבן אדם הכי חשוב לי בבית

קשקשה9

New member
זה שונה כשגרים ביחד ,יש לי הרגשה שהם לא

יצאו מהבית כחברים כפי שניכנסו

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif

גם אני בדיוק חשבתי את זה, במיוחד אם יצפו בוידאו של השידור הרצוף

easternstar

New member
אתי באמת בריונית. חרם על מישהי בבית סגור

הוא עונש שקשה להבין אותו בחוץ ויוני יתמוך באתי ולא משנה מה אתי תעשה עד שזה יפגע בו אישית. אם יוני יחשוב שהקהל בבית יתן לו את היחס שתמיד נתנו למי שהצטרף לאלה שנפסו "ככוחות הרשע" ינסה קודם ללמד את אתי איך להתנהג ואם זה לא יצליח לו והקהל לא יקנה את זה, רק אז הוא יחליף סוסים.

קשקשה9

New member
לא מאמינה שזה הולך לקרות לנו

בן ויוני בשיחה
למה מגיע לנו העונש הזה מכריזה על כוננות לילה לבן

easternstar

New member
חחח..אבל בן אהבל..הוא לא כוחות מול יוני

יוני ישכנע את בן האהבל שהשמש זורחת בלילה (וזו אתי, כמובן
)

noaxxx

New member
לדעתי חלק מהקהל סובל מתסמונת..

יוסי בובליל. שגם כן היה דמות צבעונית והרבה אנשים התאהבו בו ולמרות שהיה מועמד להדחה כל שבוע, הקהל דאג להחזיר אותו, עד לגמר. יש לי תחושה שאתי חושבת שהיא בדיוק באותו מצב, וגם חלק משונאיה חושבים שזה המצב. אבל, לפי כל הסקרים, כולל בוואלה, וממה שאני שומעת מאנשים, זה ברור שהיא לא מככבת ושאין סיכוי שהמיליון יגיע אליה, אז מהבחינה הזו, אפשר להרגע לגביה. *התנצלות בפני יוסי בובליל, זו לא היתה השוואה אליך, אלא רק לסיטואציה שנוצרה.

לונדרון

New member
אבל ספק אם אתי תועמד להדחה עד השלבים האחרונים

וגם אם היא תהיה מועמדת, יהיה לחץ על איתן

24שעות1

New member
אתי בחורה אימבולסיבית חסרת רגישת אבל למה

השאלה הגדולה היא למה?. למה?? למה??? בן רק היום נזכר להדליק את הבנים עליה מדאגתו לליז על זה נאמר "נא בעין" ליז מעניינת אותו כקליפת השום , אגו אגו אגו זה שם המשחק של בן וגם (הודה בזה) בן נפגע מליהי שדחתה אותו בן חושש ויודע שליהי ממתינה לחיזורו של איתן ,בפרט עכשיו שקרן לקחה צעד אחורה, ולכן בן מרעיל כבר את איילת, ובעקיפין מודיעה לה אפשר לפתוח על אתי , אנחנו מחכים לפיצוץ איתה על מנת לעוף עליה . בן יודע שהמסר שהעביר יחלחל לשאר הבנות בוילה.

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif הנה שיחה בין בן ליוני

האם נראה התפתחות מעניינת??

למעלה