חחח
K Klayhamn New member 31/7/11 #69 ../images/Emo240.gif שימו לב -- עדי + דניאל יש לדניאל נטייה להתחבר לבנות בשבוע לפני שהן עפות מה יקרה הפעם?
../images/Emo240.gif שימו לב -- עדי + דניאל יש לדניאל נטייה להתחבר לבנות בשבוע לפני שהן עפות מה יקרה הפעם?
N noaxxx New member 31/7/11 #72 על מה היא מדברת? סמסים... משהו עם קובי.... לא הבנתי. ולמה לעזאזל העבירו מבן ויוני?
K Klayhamn New member 31/7/11 #75 הם קוראים את הפורום ../images/Emo8.gif וקיבלו את הרושם שאנחנו לא רוצים לשמוע את יוני
N noaxxx New member 31/7/11 #80 אבל רוצים לשמוע את בן... מדבר ליוני לא מגיע לנו לראות את השתלשלות שיחת הבנים שהיתה היום?
K Klayhamn New member 31/7/11 #81 חח ../images/Emo6.gif אני צוחק, ברור שעדיף לשמוע גם את השיחה ההיא... אבל דניאל יותר חשובה להם לעלילה
K Klayhamn New member 31/7/11 #73 טרגדיה... עדי: "יו אני מה זה שמחה" דניאל: "מה?" עדי: "שיש לנו את האינטראקציה הזו" דניאל: "גם אני..."
K Klayhamn New member 31/7/11 #78 כן, נראה לי הטרגדיה היא שעדי עומדת לעוף (אלא אם כן זכתה בחסינות, ואני בספק)
K Klayhamn New member 31/7/11 #104 עדי הרגע אמרה.. שיש לה "הפרעת קשב" ושהמוח שלה רץ כשמדברים איתה אולי זה מסביר למה העיניים שלה מרצדות מצד לצד כמו אחוזות-אמוק
עדי הרגע אמרה.. שיש לה "הפרעת קשב" ושהמוח שלה רץ כשמדברים איתה אולי זה מסביר למה העיניים שלה מרצדות מצד לצד כמו אחוזות-אמוק
E easternstar New member 31/7/11 #77 חחח..כמו החתול ההוא שמסמן מי הולך../images/Emo6.gif זוכרים את החתול המפורסם?
ק קשקשה9 New member 31/7/11 #83 שמתי לב שעדי "סופגת"מידע מכל אחד עיי הקשבה -היא נותנת למי שמולה לדבר ולדבר שואלת שאלות בנות הברה ואחכ היא עושה שימוש במידע לטובתה
שמתי לב שעדי "סופגת"מידע מכל אחד עיי הקשבה -היא נותנת למי שמולה לדבר ולדבר שואלת שאלות בנות הברה ואחכ היא עושה שימוש במידע לטובתה
K Klayhamn New member 31/7/11 #85 מצד שני יש לה סוג של בעיית שמיעה והיא מדברת מאוד חלש, אז היא לא מוצלחת בזה במיוחד