יוני מהבוקר חופררר מה אורטל עשתה לו?

יוני מהבוקר חופררר מה אורטל עשתה לו?

הבנתי שעלייה שפכו בלון עם קמח מה היא עשתה לו? תודה

tapuzo

New member
רצתה לשבור לו ביצה על הראש

הוא התרגז עליה שיש לו גבולות בבית.. אבל להם מותר לשפוך עליה קמח.. טוב מה הבנות בסך הכל שפחות. האדונים קובעים את הגבולות.

tapuzo

New member
לא הוא התנפל עליה כמו גורילה ושבר לה ביד

שבר לה את הביצה ביד ולחש לה שהיא עוברת את הגבול וזה יפגע בה. אני מניח שיראו חלק מזה בתוכנית של מחר.

אוי ואבוי, מי ישמע, רצתה לשבור עליו ביצה

נדמה לי שלשפוך קמח זה קצת יותר גרוע מ-***לרצות*** לשבור ביצה. והוא כזה צבוע כי אני ראיתי את השיחה הזאת, הוא מה זה היה סחבק איתה על הענין ואמר לה שהוא יקבל הכל באהבה....

שורדת 28

New member
איכסססססססססססס

לבנים מותר הכל ולבנות מותר רק לנקות, לשטוף כלים, להגיש, לבשל, לפנות מהשולחן, ולהיות בבגד ים. מה מותר לבנים: לשפוך קמח על הבנות, להתמזמז עם מי שהם רוצים, לא לשטוף כלים, לא לנקות, לא לפנות, לא לבשל, לזרוק את הבנות לבריכה וכו'.... לא להאמין שחזרנו 60 שנה אחורה בתכנית ריאליטי. איזו השפלה. אל תראו את התכנית שמשפילה נשים. ואני לא מבינה למה אתי מנקה לבנים את האמבטיה, אם זאת לא השפלה אז מה כן?! היא מוחזקת שם בתור שפחה?! עושה להם כביסות?! שיא ההשפלה היתה שאיתן אמר לאתי שתגיש קפה בבוקר למושיק עפיה לחדר ואחרי זה אמר לכל הבנים שתגיש קפה בבוקר לחדר. מתנהגים לבנות בצורה משפילה!

חצוף ועוד אומר לבן שהוא יעשה לה גם משהו כזה

ושהוא מסוגל לעשות לה חצי שעה לפניי שידור.

הקשבתי רק בהתחלה, הבנים שפכו על הבנות בלונים

עם קמח ושפכו גם על אורטל, אורטל כנראה עשתה ליוני משהו ואז הוא חפר שהיא לא כיבדה והוא ביקש שלא תעשה לו את מה שעשתה וטוען שבכל זאת עשתה חופר וחופר שהוא מסוגל לעשות לה דבר מה חצי שעה לפניי השידור

tapuzo

New member
יוני חופר חופר וככל שיחפור התוכנית תהרס

הוא לא מאפשר לשום דבר אמיתי לקרות, כי הוא לא בא לשם להתאהב הוא אמר את זה לבן. הוא בא לשם לחפור, זיגמונד ערמי.. לתת לכולם את הפסיכולוגיה של החיים, כי הוא עשה ויודע הכל גאון הדור.. יש לו כמה רגעים אמיתיים מול איתן וגם אותם הוא מנתח למוות אז אני מתחיל לחשוב שהוא ביים קצת מריבה כדי לא לצאת שפוט של הכוכב.. להכניס חברים אחד של השני ועוד שלא מתחרים זה בזה - כנראה המתכון הבדוק להרוג תוכנית..

tapuzo

New member
זה קרה מרוב שהמוח שלו התחמם מחפירות..

היה צריך עוד מקום אחסון לשטויות הפסיכולוגיות שצבר בחיים. איזה דברן.. חברות הסלולר יתחרו עליו כלקוח כשייצא משם

SHELGIA21

New member
כנראה שאתי המשוגעת בונה על קריירת עוזרת

בית לאחר התכנית היא כל היום מפגינה ספונז'ה לתיפארת רודה ביתר הבנות ענת קודם סיפרה שרצתה לקחת משהו לאכול סילקה אותה מהמטבח ואמרה לה"אני אגמור לנקות תאכלו עד שתקיאו" היא ממש עושה טרור ולאף אחת אין אומץ לענות לה אגב גם הבנים נראה לי התחילו לפחד ממנה ועכשיו נעבור לראות את הבריכה

DM fan

New member
את כל כך צודקת

זה ממש ביזיון, את הקטע עם הביצה לא ראיתי,אבל אתמול כמובן שהם היו כמו שיחים סעודים, יושבים על הכורסאות מחכים שיגישו להם, ואחרי כל זה, הם עוד העזו לזרוק לבריכה את כל מי שלא הועילה בטובה להיכנס. ראיתי את בן זורק את אורטל לבריכה, היא הייתה לבושה כולה בלבן וזה היה ברור שהיא לא בעניין, אבל לא עזר לה.....

בוףברכה

New member
מיזאת עם...הגופיה הכחולה..שנראית..כמו ..

אסירה בשיקום??.. נווה תירצה אתר..

למעלה