סוכני טווין והנותרים המגורשים.
"סוכני שיל"ד" - טוב סיום העונה הזה היה ממש מאכזב. לא רק זה. הוא גם היה משעמם. אני חייב להגיד שפרק סיום העונה הזה הרגיש כמו.... פילר. באמת. לא יודע למה, אבל ככה זה הרגיש. עוד עונה נסגרה עם סוף די סגור יחסית, אבל עם כמה קצוות שברור שהם נועדו לעוד עונה. בכל מקרה הפרק,.. לא היה בו טיפה מהאינטנסיביות של הפרק הקודם. גם, לטעמי, המתח לא ממש היה.... מורגש. היו לא מעט קטעים שהרגישו לי כאילו הם די... תוקעים את העלילה. כל העלילה עצמה בפרק לא הצליחה להיות מעניינת במיוחד. הומור עדיין היה שם. בקיצור - העונה בעיקר אכזבה לטעמי, וזאת בדיוק הסיבה בגינה שאני לא משוכנע כמה אני באמת שמח שהסדרה קיבלה עוד עונה. אבל הכי התאכזבתי מהסיום הזה לעונה. ציפיתי ליותר. ציון: 4.

"מגורש" - אז הכומר התוודה בסוף. כבר חשבתי שזה סוד שהוא הולך לסחוב איתו חלק גדול מהעונה. קייל חזר לרום עם הבת שלו, ואני קצת מאוכזב שהעונה לא התחילה מאיפה שהיא הסתיימה בעונה שעברה, אבל מצד שני קיבלנו הסבר למה הוא חזר כל כך מהר. בכל מקרה הפרק היה מעניין מספיק ומותח בנקודות מסויימות, אבל הכתיבה ממשיכה לא להבריק, והפרקים ממשיכים לסבול מכך שבשום שלב לא באמת מרגישים שמשהו בעלילה באמת מתרומם. ציון: 7.

"טווין פיקס" - לקח לי שבועיים להדביק את הקצב, אבל בסוף הצלחתי(עם לא מעט הרצות קדימה). הזויה זה בהחלט לא מספיק לתאר את העונה, בינתיים. צריך להכניס גם את המילים סוריאליסטית, פסיכית ועוד כמה. היא גם משעשעת לפרקים, אבל גם מאוד איטית ולא ברורה, בינתיים, אבל יש בה משהו שגורם לי לרצות להמשיך לחזור אליה. בכל מקרה הפרק... כמו בכל פרק עד כה גם פה היו כמה קטעים רדומים וארוכים מדי. קטע בסדרה שאני חייב להגיד שאני ממש לא מבין(ולא, אני לא ממש זוכר את פרקי הריצה המקורית של הסדרה ואם גם בו היו כאלה). גם בפרק הייתה רשימה ארוכה של פנים מוכרות שהתארחו(למשל רוברט נפר- טי-באג ב"נמלטים" הפעם). גם היו בו כמה קטעים מבדרים למדי, ללא ספק, אבל הבעיה הכי גדולה שלי כרגע העונה היא קו העלילה של קופר/דאגי. למה? פשוט לא ברור לי איך ההתנהגות שלו לא הדליקה עדיין שום נורות אדומות אצל אף אחד מהמכרים/בני משפחה, כדי לשלוח אותו להסתכלות או לפחות לבדיקה רפואית. בכלל כל הקטע של 2 "דייל קופר"-ים שחיו במקביל ומנהלים אורח חיים שונה לא ברור לי. ואם יש תיאוריה ש"קופר הטוב" הוא סוג של "דיבוק" כמו "בוב", אני לא קונה את זה, כרגע, כי מהפרק שקופר חזר לעולם האמיתי דאגי באמת היה מישהו קיים עם הפנים של הסוכן קופר. בכלל כל קו העלילה של "קופר הטוב" כרגע מוזר מדי ולא הגיוני. למה נראה שהוא מתפקד כמו סוג של תינוק מגודל? ציון: 6.
"הנותרים" - זהו זה נגמרה הסדרה. פרק הסיום בסך הכל עשה את העבודה. לפרק היו עליות, היו מורדות, היו פה ושם קטעים...מתים, כמו כל פרקי הסדרה הזאת הוא היה איכותי וגם הכתיבה הייתה איכותית. וכרגיל הוא היה מאוד כבד, לעיתים היה משעמם, אבל גם הצליח לספק קטעים הומוריסטיים. בסך הכל הוא סיים את הסדרה בצורה יפה. אם יש דבר אחד שאין ספק שנעשה ברור כשמש, אם קודם לא חשבנו ככה, שהסיפור של הסדרה הוא לא באמת הסיפור של ה... "נותרים", אלא הסיפור של קווין ונורה. מה חשבתי על הסיפור של נורה ביקום המקביל? מעניין, אבל אני לא משוכנע אם הוא באמת קרה במציאות שלה, או שמא רק בראש שלה, לפני שהיא התחרטה כשתהליך ה"ההעברה" נעשה. למרות שהאפשרות של היקום המקביל הזה היא די מעניינת בדרכה שלה(ואולי אפילו יכולה לשמש בסיס ל"ספין אוף" לסדרה). אני גם מרוצה שבסך בכל קיבלנו סקירה מהירה של מה שהדמויות שליוו את הסדרה עושות היום. בעיקר שקיבלנו תשובה לגבי לורי ומאט. אני גם חושב שבסך הכל הטקטיקה שהם נקטו בפרק הייתה חכמה - לא להמשיך מנקודת הסיום של הפרקים שקדמו לו, אלא למקם אותו בעתיד ולסגור ככה קצוות. בכל מקרה בסה"כ הסדרה המשיכה לספק את האיכות ולהיות טובה בדרכה שלה, למרות האיטיות שלה וה...כבדות שלה. ציון: 8.