לופן - חלק 2 (Lupin)
מתי ואיפה: 11 ביוני, נטפליקס.
מה הסיפור: את "לופן" קשה להאמין שצריך להכיר למישהו, אחרי שכבשה 70 מיליון מצופי נטפליקס עם עליית החלק הראשון רק לפני ארבעה חודשים (וכשבאופק כבר ישנו חלק שלישי). בסיבוב הראשון, כזכור, אסאן דיופ ביקש לנקום את מות אביו, שהתאבד בכלא לפני 25 שנה עקב הפללתו בגניבת ענק יהלומים יוקרתי ממשפחת פלגרינו האמידה. אסאן, שרת פריזאי אך גם מאסטר בתחבולות, מתחיל לפעול בהשראת דמותו של השודד והג'נטלמן הספרותי ארסן לופן, אך עד סוף החלק הראשון של הסדרה כבר הופך לאיש המבוקש ביותר בצרפת.
כפי שגילינו בפרק הסיום, כעת אסאן לא רק בורח מהבלש גרידה שיצא בעקבותיו, אלא גם מחפש אחר בנו שנחטף בהוראת הוברט פלגריני, ומחויב לחשוב על תוכנית חדשה שתאחד את משפחתו - גם אם במחיר חייו או במחיר ברית מפתיעה. "כל מה שאומר זה שאם הייתי בנעליו של אסאן הייתי עושה הכול כדי להחזיר את הבן שלי, ומשתף פעולה עם מי שצריך בשביל הסיטואציה", אמר תסריטאי הסדרה ג'ורג' קיי, "גרידה יודע שלכידת אסאן תהיה צעד מדהים לקריירה שלו, אבל במקביל כמעריץ של לופן הוא מזהה את הגיבור שבסיפור. אז הייתי אומר שהוא מתמודד עם לבטים משלו".
מי בפנים: עומר סיי ("מחוברים לחיים"), ארווה פייר ("פריז, אני אוהב אותך"), לודיווין סנייה ("האפיפיור החדש") ושאר חברי הקאסט מהעונה הראשונה.