יוני

• פותח הנושא 0ren
  • פורסם בתאריך

0ren

New member
יוני

מאיפה יש לך כל כך הרבה זמן לענות כל יום לשאלות כאן בפורום ?

מזלט

New member
יש פה כמה אפשרויות

אני לא בא להשמיץ או ללעוג לשום דבר אבל: א. יוני שלנו הוא סתם פושטק שיושב בבית ומתחזה למגל``ניסט... ב. יוני אכן במגלן, אבל לא בדיוק לוחם ג. הכותב הוא לא רק יוני אלא הוא והחברים שלו, שמתחלקים במחשב בשנ``פ שלהם. ד. מגל``ן לא מבצעים שום פעילות מבצעית, אלא יושבים על התחת וחכים, למשיח. נראה לי שאפשרות א` לא סבירה, כי הוא בהחלט מפגין ידע רב בקשר לצבא, ואני בטוח שהוא דיבר פה עם הרבה אנשים ביחידות, והם יכולים לאשר את זה אפשרות ב` אפשרית במידה מועטה, סביר להניח שאם הוא היה סתם ג`ובניק, הוא לא היה מבזבז את כל הזמן שלו בתשבוחות ליחידה ולכן אני סבור שהאפשרות ג` או ד`, או שילוב בינהן הוא הנכון. טוב, אני סתם מזיין במוח כי אין לי מה לכתוב ומשעמם לי תשכחו מזה. יוני ושאר המגלניסטים - סחטיינים על ההשתתפות בפורום.

avipe

New member
:)

אז ככה מטוס זעיר אלק... תפסיק לזיין את השכל!!!!!!!!! אבל אני הייתי בוחר באפשרות ג או ד גם.....

מזלט

New member
יא אללה

תפסיק לנבוח, קשקשן. עושה רוח. אתה בא היום למסיבה ?

מזלט

New member
תבוא

ים כוסיות, אלכוהול חינם, מוזיקה פיצוץ. טוב לא באמת, שתי כוסיות, טקילה ב-8 שקל וכמה טראנסים מ-1999.... :)

מה אני טירון ?

חבל שרק עכשיו קלטתי את ההודעה הזאת, כי היא באמת מעניינת. אז ככה... לפעמים הייתי רוצה שאפשרות א` תהיה נכונה, ושאני אהיה שוב ``פושטק`` ילדון בבית.. אפשרות ב` מעניינת, אבל לא נכונה (השלישים ואנשי המנהלה שלנו לא רואים מחשבים ``אזרחיים`` כמו זה ממטר...) אפשרות ג` היא הנכונה (אבל זה לא פייר, כי ידעת את זה מראש בטח- אם קראת את זמני ההודעות והשמות). יש סך הכל שני מחשבים אזרחיים (רגילים) עם גישה לאינטרנט והכל, ואני (ועוד כל מיני חבר`ה מהיחידה-כולם לוחמים) נוהגים לבלות בחדר המחשבים את מרבית השנ``פים (בעיקר אגב, כי יש כאן מזגנים, וזאת הדרך היחידה ``לצאת`` מהצבא לעולם ש``בחוץ``) למרות זאת, שים לב שכל יום אני נכנס אינה בערך פעם או אולי פעמיים, וכל פעם עונה על איזה 4-6 הודעות. ככה זה נראה כאילו אני כל היום פה, כשבתכל`ס אני כאל איזה 10 דקות ביום. חוץ מזה, מה אתה חושב? שאני איזה טירון מטוזז בטירונות? אני כבר סיימתי את שלב ה``זמן חופשי זה רק לעבודה`` של תחילת השירות, ולמרות שיש לחץ, יש גם כמה שעות חופשיות ביום. מקווה שהבנת יוני הפושטק הג`ובניק הלוחם היושב על התחת :cool:

למעלה