יונצ'ו,אלון האס ולכל העוזרים האחרים

שבט

New member
יונצ'ו,אלון האס ולכל העוזרים האחרים

התחלתי היום לכתוב ממש את הסיכומים, משהו ראשוני כזה. לא סיימתי עוד ,אבל בא לכם לראות במקרה??? למי שיש סבלנות וכוח אשמח אם תקראו ותעירו, תוסיפו, תקצצו, ויש שם משפט בכחול שכתבתי שחסר לי קישור נראה לי. אז אם יש לכם רעיון זה יעזור. ו... זהו בנתיים. תודה על העזרה והתמיכה פה, לפני שבוע לא ידעתי איך להתחיל ועכשיו כבר יש התחלה של תוצאות.

שבט

New member
אופסס והנה הקובץ

ADHD או לא ADHD? או שסתם השכל הלך לעולמו מזמן...

ציפיות והמשך

שבטבטית, עכשיו תסבירי לי, אחרי שקראתי את הדפים, מה את מתכוונת שנעזור. האם זהו הסיכום היחידי שיהיה בתמיכה, או האם יש עוד סיכומים בדרך. האם את רוצה עזרה בעריכה, או עזרה בסידור החומר. לפי מה שאת תספרי מה יש עוד, ומה הציפיות, כך אפשר לדעת איך לעזור.

שבט

New member
יונצ'ו - אז ככה

שאלת המחקר כזאת: הקשר בין תמיכת הורים להצלחה אקדמאית של בוגרים ADHD. החלק הראשון שכבר נדון פה הוא תמיכת הורים. אני עוד צריכה לסיים אותו- יש עוד כמה מרכיבי אהבה להוסיף. השאלה לגבי החלק הזה היא- מה את אומרת על הסיכום? מה לשפר? מה להוריד? ניסוח? סדר הגיוני? כל מה שיש לראש המקצועי שלך להעיר יתקבל בברכה. החלק השני קשור ל-ADHD , יש לי חומר. אבל אני צריכה למצוא חומר נוסף, בעיקר מאמרים. אחרי שיהיה לי את החומר נראה מה הלאה. יותר בקטע של איך לארגן את הפרק: מה חשוב להכניס ,סדר הדברים, איך לקשר לתמיכת הורים. החלק השלישי הוא כבר המחקר, השאלונים בדרך חזרה אליי, זאת כבר אני מאמינה תהיה פחות בעיה עבורי. הבעיה שלי זה יותר לארגן ולסדר תחומר. זהו פחות או יותר נראה לי מבינתו'ס?

למעלה