יונתי הצחורה

מורכב

New member
יונתי הצחורה ../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

קודם כל אני מתנצל על התולעת שלא אפשרה לי לכתוב עד עכשיו התולעת עדין מתלעת אבל כרגע אני בעבודה ויש לי הזדמבות. אז 100 פעמים תודה ליונתנו היחידה על כל הטרחה, על כל ההכנות, על כל כמויות האוכל שהיו מאכילים חטיבה לשבוע פשוט מדהים על האירוח הנפלא, הבית מדהים ויפיפה. וכמובן שהיה נהדר לפגוש את בר היפה יומיים לפני תחילת הלימודים. ואת שני החיילים המקסימים שרק שמענו עליהם סיפורים. וכמובן איך אפשר לשכוח את התור השחור תאמינו לי הוא ממש לא שחור הבלונדיני הזה. אחיה היה לי ממש כיף להכיר אותך היה שווה. ולכל החברה שבאו היה אחלה מפגש הלוואי ונוכל להפגש יותר רולן ואוהי המקסימים תמיד מעוף ויערית תמיד אוהב לראות אותכם יעלי המקסימה רבותי סולו זה סולו וכמובן שהיה כיף להכיר עוד חברי פורום בלונדה והילדה החמודה סביבוש אני לא יודע אבל כנראה שכחתי שמות סליחה מראש וכן ירבו מפגשים כאלו

תודה לך מהלב../images/Emo23.gif

תתגבר כבר על הזוחלת המרשעת התולעת החצופה ,כי אתה חסר מאד.

yaeli4

New member
מורכבי, איזה ברכה מקסימה../images/Emo24.gif

וד"ש מרגיעון שלי שהתחבר אליך כל כך יפה ובראש אחד. ומסור ד"ש חמה לעלמתך האחת והיחידה שחסרה לי נורא כאן.

blonda3

New member
גם לנו היה מאד נעים../images/Emo24.gif

לפגוש אותך ואת כולם.... ומשום מה באופן מוזר ביותר חלק מהנוכחים נראו לי מוכרים... יש מצב?

yaeli4

New member
נסיכונת מתוקה, איך אפשר לשכוח אותך?

אני לא שכחתי, ואני בטוחה שגם מורכב לו. כיף היה לראות אותך ולדבר. בפעם הבאה נדבר אפילו יותר. נשיקות לך,

princess lis

New member
מתי המפגש הבא../images/Emo8.gif

תודה יעלי...שאלה קטנה שעדיין לא הספקתי לשאול אותך... את במקרה עו"ד

*יערית

New member
מורכבי../images/Emo24.gif+../images/Emo25.gif

"ניפנוף" כמו שלך תמיד מתקבל בברכה
כמו תמיד....שמחים לפגוש בכם וב"ה יותר ויותר
תודה על ה-כל

למעלה