יונתן הוא הבן אדם הכי חופר אי פעם

droriko

New member
יונתן הוא הבן אדם הכי חופר אי פעם

"האישיות שלך ככה והרגשות שלך ככה והזהות שלך" כוס אמק ערס! אנשים צופים בתכנית בשביל לראות כוסיות בביקיני , לא בשביל לראות תימני קטן שחושב שהוא פרויד .

silkii

New member
זהו שלא...רוצה כוסיות בבקיני? תסתכל בפורנו!

רוצים לראות שיחות מעניינות,והתרחשויות,ולא סתם להזיל ריר על "כוסיות בבקיני".

droriko

New member
תפנים את זה , גברים לא אמורים לנהל שיחות נפש

ובטח שלא לצפות באנשים אחרים עושים את זה

silkii

New member
אני בחורה,ולא רק בגלל זה,לא כל הבנים שטחיים

כאלה,למה את צריך ריאלטי רק לראות ציצים? יש ערוצי פלייבוי או מה שזה לא

droriko

New member
אפשר לחשוב שברחוב את לא מבליטה אותם

גם כן חסידה מני ברק

Rיקושט

New member
חלק נכבד מריאליטי הוא ייצר המציצנות.

ברוכה הבאה לעולם הריאלטי.

droriko

New member
קשור ועוד איך קשור

אתן מסתובבות ברחוב חצי ערומות ואחרי זה מתפלאים למה אנחנו "השטחיים" מתייחסים אליכן כאל בשר ושלא אכפת לנו משם דבר אחר בקשר אליכן . אגב כנל לגבי הבנות בתכנית . הן כל היום מסתובבות עם מכנסים צמודים ואני כביכול אמור להתעלם מזה ולהתעניין באישיות שלהן (שמורכבת אגב מריכולים,דיבורים על בגדים והתלקקויות אחת על השניה).

silkii

New member
למה אתה מגיב בשני כינויים ..נו זה שקוף ח

ולענין-עדין אין שום קשר בין זה לבין תכנית ריאלטי.מי ביקש ממך להסתכל על הבנות בתכנית כמו על אילנה דיין או משהו? תסתכל על מה שאתה רוצה,לבריאות,רק שזה לא מה שרוב האנשים מצפים ומחכים מריאלטי.אגב,גם לא הייתי רוצה לראות שם כל היום בנים שנראים טוב בלי חולצות.

droriko

New member
את צודקת

רוב האנשים רוצים לראות לראות שיחות נפש שמשתרעות על שעות על גבי שעות . בגלל זה לתכנית יש 7 אחוז רייטינג .

silkii

New member
להזכיר לך את האח הגדול??

לתכנית הזו יש בעיות אחרות משלה,אבל בגדול תכניות ריאלטי חוגגות עם הרייטינג,והן מבוססות על אינטרקציות בין אנשים (טוב לפעמים גם על אינטרקציות אנשים-חיות כמו במקרה של אתי)

droriko

New member
באח הגדול היה אקשן,היה הומור

הדור הבא זה זבל מוחלט , כמו כל דבר שיצא מערוץ 10 .

droriko

New member
אז אם לא ציצים אז לפחות

מה אני צריך לראות כל היום הרצאות של הטרול התימני .

Rיקושט

New member
רואים שאת בחורה.

ציצים ישראלים, דוברי עברית ובלייב? אין כזה דבר. זה יותר טוב מכל פלייבוי(נגיד) שיש שם בחוץ.

tapuzo

New member
במיוחד של דנה רון. ../images/Emo250.gif נו באמת תתבגר

גם ככה חצי סיליקון

Rיקושט

New member
ממש, זה מה שמדליק

MILF עם 500CC בכל צד. יאק!. לעומת זאת איילת...יאמי, ענבר...אחחח אחחח איזה חזה. וגם דניאל לא רעה בכלל. יש שם דיי הרבה יפות, את האמת. מה שהכי הזוי זה שענת נראית כמו העתק של אמא שלי מלפני 30+ שנה.

למעלה