יונתן הכוסון

melodi7

New member
יונתן הכוסון

יונתן שלום, רציתי להגיד לך שאני וכל חבריי עוקבים אחר התחרות, ואנחנו צמודים לרדיו בכל פעם שמעלים אותך. אני חייבת לציין שיש לך את ה-קול הכי סקסי ומדהים ששמעתי בחיי. אני בטוחה שאתה לוקח ובגדול, כי כל השאר פשוט פלצנים מטורפים שלא מבינים מכלום. עצם העובדה שיש לך פאב: א: עושה לי את זה בטירוף, ז"א כבר בגיל כה מוקדם, אתה כל כך יוצלח (שמעתי גם שאתה עו"ד בדרך....). ב: זה אחלה של עסק להיות שותף בו (פשוט חברים שלי סיפרו לי על המקום, ואני אשמח לבוא לבקר...). ג: אני בטוחה שיש לך ימבא אלכוהול-אז אתה בטח עושה מלא מסיבות, הלוואי שתזמין אותי לאחת מהן.... רציתי להגיד לך שאני אולי נשמעת מתחנפת בטירוף, אבל התמונה שלך יצאה הכי יפה משל כל השאר, אפילו שמתי אותה כתמונת טאפט במחשב שלי.... אני יודעת שאני נשמעת קצת מטורפת, אבל אתה חייב להבין אותי, אני פשוט לא יכולה להתאפק. אתה היחיד בתחרות שמביא משהו חדש לרדיו, ולא את כל אותו זבל בנאלי שכל שאר המתמודדים ממחזרים. אתה צריך להבין שיש לי הרבה נסיון בתחום הזה, בעיקר כי חברים שלי עובדים וותיקים בתקשורת בארץ ומעבר לים, ונתתי להם להאזין לך, והם פשוט התלהבו בטירוף. יש לך כישרון אדיר, ואני מקווה שתנצל אותו כראוי.... בתקווה שדרכינו יפגשו, בהערכה רבה ובהצלחה מכל הלב... מלודי נ.ב. (ותמסור לחברה שלך שיש לה המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזל שיש לה אותך.....)

יונתן 103

New member
מלודי חמודה.......

תודה רבה על התגובות החמות. זה תמיד נעים לקרוא. בתודה ומעריך יונתן.

עודד 103

New member
יונתן :)

האמת היא יונתן שהסיבה היחידה שאני עדיין בתחרות זה הסיכוי לראות אותך כל פעם שאני מגיע ל 103. מחשבות עלייך רודפות אותי כל היום אני לא מצליח להתרכז ביליתי שעות אין ספור מול המראה בניסיונות בלתי סופיים להשיג גם אני את תספורת "הרגע התעוררתי" שלך. יונתן אני כל כך שמח ששמו אותנו באותו היום כי אם הייתי צריך להגיע ל103בידיעה שאתה לא שם הייתי נשבר לא יודע איך הייתי מתמודד עם זה P: נתראה ביום שלישי כוכב ועירית שפיר יקירתי אם זה ממש חשוב לך אני מבטיח לארגן לך מיום שלישי תמונה יותר נורמלית של הילד כדי שהטפט שלך במחשב יראה סביר יותר :)

למעלה