יונתן ישן וההורים לא - למה? פרטים..

rkahn

New member
יונתן ישן וההורים לא - למה? פרטים..

יונתן כל כך אוהב את ההורים שלו עד שהוא לא מצליח לישון כשהוא לא על הידיים של אחד מהם. כלומר חיתול, אוכל, ידיים .... נרדם ... עובר למיטה -> מתעורר אחרי 5 דקות ההתנהגות הזו טיפוסית ליום וללילה. התוצאה היא שהתינוק ישן בסדר גמור אבל ההורים כבר מכירים את כל משדרי הלילה בכל התחנות בעל פה. אולי למישהו ישנה איזו שהיא תובנה בנושא או שתינוקות בני 11 יום פשוט עושים ואנחנו צריכים פשוט לקבל?

קודם כל בשביל לילה אחד שקט

תעבירו את יונתן למיטה ומיד להוריד חולצה של מי שהניח אותו שם ולהשאיר במיטה יחד איתו....

קודם כל, יכול להיות שיונתן צריך קצת

חום ואהבה וקרבה אליכם. מאוד קשה לקטנים האלו להפריד בין יום ולילה ולהרדם לבד וגם להמשיך לישון במקום כמו מיטה שכל-כך שונה ממה שהם הכירו ברחם. על הידיים הם מרגישים את החום שלכם, את פעימות הלב והנשימות, ממש כמו שהיו רגילים במשך תשעה חודשים. עם זאת, בעלי ואני עלינו על כמה פטנטים שהעבירו את לוטן לישון לילה מלא במיטתה החל מגיל חודש וחצי. אני מצרפת הודעה שכתבתי לא מזמן לימית עם רשימת הטיפים המלאה. יש בהמשך השרשור להודעה גם תמונה של איך חיברנו את המיטה של לוטן לשלנו, מה שמאוד הקל על השינה של כולנו.

osnatyD

New member
ומה אני צריכה להבין אם היא מוכנה

רק על הידיים אבל הן חייבות להיות של אמא שלה? אסנת

שזה הצורך שלה.

עד עכשו הייתה בתוכך. שומעת את ליבך ואת קולך. את האדם הקרוב לה ביותר. מה חשבת? שכך היא תוותר עלייך? תני לה זמן. תני לה את עצמך ככל שאת יכולה. בעוד זמן (הרבה זמן...) היא תקלוט שאת שם בשבילה ככל שתצטרך, ותרגיש ביטחון לשחרר אותך. בקיצור- קבלי זאת כמחמאה.

כמיסה

New member
שרונס בדיוק חיפשתי את התמונה של

המיטות המחוברות
אתמול עומרילי ישן לראשונה בחייו במיטה שלוו גם אנחנו רוצים לחבר

צרת רבים נחמת טיפשים???

מחר הפשוש שלי בן 5 חודשים והוא לא יודע להירדם לבד. ההתחלה הייתה כמו שאתם מתארים (שאני אומרת התחלה אני מדברת על 3 חודשים ראשונים) הוא היה נרדם על הידיים ומתצעורר מיד עם ההעברה למיטה. היום משך הזמן שדרוש להרדמות מהיר יותר (בעבר היה יכול לקחת שעה) והוא גם לא מתעורר עם העברתו למיטה. מה שכן הוא לא בין מצטייני השינה(מתעורר פעם בלילה,קם מאוד מוקדם) הקיצר-אין מה לעשות,להרדים על הידיים,לחבק לנשק ולחכות-בסוף הם לומדים להירדם לבד

למעלה