יונתן פליייז תענה לי!!

יונתן פליייז תענה לי!!

אני מעריצה מס' אחת שלך ואני מממש חולה עלייך!!! ראיתי אותך באילת במלון קלאב הוטל...!! היית בג'קוזייי!! אתה משחק ממש טוב ואני פשוט חולה על הדמות שלך,אבל יותר עליךך.. אתה תשחק גם בעונה השנייה? אתם מצלמים בכלל את העונה השנייה? ואיך אפשר להיות ניצבים בראש גדול או לפחות לפגוש אותך שוב...?! love you 4 ever: מורוש- מעריצה מז' 1 שלךך!!

ד=י!

יש
עוף,אוף,הוף מה שתרצי ל=מ=ע=ל=ה^__________________________^

תודה רבה..

וארני לא יהיה בעונה השניה.. אבל אולי נפגש מתישהוא ככה סתם מי יודע.. ותזקירי לי מי היית? דברנו במלון?

שירנוש91

New member
היי יונתן..

אני מקווה שאתה זוכר אותי.. אם תיזכר שדיברת עם שקד ואמרתי ללינוי הזאת שאמרו שהיא מציקה לך וזה אז תיזכר שאמרתי לה תמיד תעזבי אותו וזה.. וגם ביום הראשון שבאתי אליך כשאכלת עם חברים של בפיראטים אז באתי אליך ושאלתי אותך אם זה אתה אז זהו זאת אני אני מקווה שתיזכר ביי בינתים מותק..!!

ליונתן שנברג המושלםם!! ../images/Emo99.gif

דבר ראשון אני ממש מאוכזבת שאתה לא תהיה בעונה השנייה!!
ובטוח אתה לא זוכר אותי מהמלון כי לא דיברתי איתך... (האמת?!? קצת התביישתי כי חברים שלך היו לידך.. חח..) אבל אני מזה מצטערת על זהה!! אני ישבתי לידך בג'קוזי ביום שלישי נראה לי..! וואי אתה לא יודע כמה אני שמחה שאתה עונה לי ואני אשמח אם תמשיך לענות לי.. חח..! בן כמה אתה?! מעריצה מס' 1 שלך- מורוש..

19?????!!!!!!!

אתה לא רציני... אתה נראה מקסימום 16...חחח.. טוב לא נורא גם אח שלי נראה בן 16 והוא בן 21.. לא משנה.. אה.. לא יודעת אם זה הזמן הנכון אבל בכל מקרה.. התגייסות נעימה.. אם יש דבר כזה..חח...

טולייצ

New member
אוווווי ../images/Emo12.gif

עיניים גוף נשמה ריאות פופיק חוליות הצוואר דובשניות
מה נסגר? יונתן הוא אדם רגיל כמו כולנו,אז הוא היה במלון קלאב הוטל,ועשרות ילדות קטנות חסרות מעש לא הפסיקו להטריד אותו בחולניות יתר,מסכן הבן אדם.. כבר אמרתי לך תתבע את כל הבנות הילדותיות האלו נכון?

jazzistco

New member
קלאב הוטל

זה אחד המלונות הכי מסריחים שיש באילת !!! הלוואי שהמלון הזה ישרף . . . . .

למעלה