יונתן שיינברג טוב מישו יכול להגיד לי בן כמה החתיך הזה ומאיפה הואאא?
ר רונקיייי New member 29/6/05 #3 תודה... תודה שענית לי חח מישו יודע עוד דברים אליווו בבקשה תענו... =)
L lilo the sexit New member 29/6/05 #4 עליו* אמממ... הוא השתתף במחזמר-דני והים הכחול...הוא משתתף באיזשהי פרסומת לפני כמה זמן...לא זוכרת ממש של מה...של איזה חברה... אמממ... יהונתן מה עוד יש(?)
עליו* אמממ... הוא השתתף במחזמר-דני והים הכחול...הוא משתתף באיזשהי פרסומת לפני כמה זמן...לא זוכרת ממש של מה...של איזה חברה... אמממ... יהונתן מה עוד יש(?)
L lilo the sexit New member 29/6/05 #5 וניראה לי שהוא גם ביטל ת'צבא וביקש לחזור לצילמוים לעונה 2 ואמרו לו שזה כבר מאוחר מידי!(למה הרוע הזה!!!?? הוא היה בין ההכי הכי טובים שם!!)
וניראה לי שהוא גם ביטל ת'צבא וביקש לחזור לצילמוים לעונה 2 ואמרו לו שזה כבר מאוחר מידי!(למה הרוע הזה!!!?? הוא היה בין ההכי הכי טובים שם!!)
ר רונקיייי New member 30/6/05 #6 ריקרדו כן אההה איזה באסה אוףףף........ הוא עשה תסדרה לדעתי חח הוא כזה חתיךךך
י יהונתן שנברג New member 1/7/05 #7 חחח תודה.. אני כן יהיה כנראה בסדרה.. אבל רק מפרק 20 ככה כי כבר כתבו את ה20 פרקים הראשונים..
ח חולה על רן יצחקיייי New member 1/7/05 #8 ישששששששששששששששששששששששששששששש יהונתן יהיה בסוף!!!!!!!!!!!!! אני כל כך מאושרת!! עשית לי תיום!!
י יהונתן שנברג New member 1/7/05 #10 כנראה.. חחח זה לא ב100 אחוז כי הם עדיין לא כתבו את ההמשך.. וזה מסובך להחזיר עכשיו.. אבל הם אמרו שזה מה שהם רוצים לעשות.... אין לי מושג עד שהם לא יעשו את זה..
כנראה.. חחח זה לא ב100 אחוז כי הם עדיין לא כתבו את ההמשך.. וזה מסובך להחזיר עכשיו.. אבל הם אמרו שזה מה שהם רוצים לעשות.... אין לי מושג עד שהם לא יעשו את זה..
ע עומריקישוש New member 1/7/05 #11 אוף../images/Emo10.gif נקוווה לטוב ביותר (שתיהיה בתכנית) אבל איך הם הולכים להעלים אותך???