יונתן מה האורך של האחיות של הבואה שלי? תן פרטים על משטר ההאכלה שלהן, בבקשהץ
S shshahar New member 3/1/04 #1 יונתן מה האורך של האחיות של הבואה שלי? תן פרטים על משטר ההאכלה שלהן, בבקשהץ
י יונתן ורונסקי New member 3/1/04 #2 נדמה לי שבאזור ה1 מ' אורך הן מקבלות בערך 3-4 אפרוחים בני יום או 1-2 חולדות צעירות פעם בשבועיים. הן שמנמנות אבל באורך גדלות לאט יחסית, אני ממש לא ממהר להגיע איתן לגודל. ודווקא את אלו שלי בחרתי אחרי שאתה קנית את שלך ממה שאני זוכר.
נדמה לי שבאזור ה1 מ' אורך הן מקבלות בערך 3-4 אפרוחים בני יום או 1-2 חולדות צעירות פעם בשבועיים. הן שמנמנות אבל באורך גדלות לאט יחסית, אני ממש לא ממהר להגיע איתן לגודל. ודווקא את אלו שלי בחרתי אחרי שאתה קנית את שלך ממה שאני זוכר.
ר רע ליבני New member 3/1/04 #4 ליונתן יונתן שלום רב! בני כמה הפיתוני מאקלותי בייבי שלך? תודה רע ליבני
י יונתן ורונסקי New member 3/1/04 #8 עדיין לא אבל נראה לי שאתה שואל שאלות שמקומן במסרים כי לי הרגשה שהכיוון שאליו אתה הולך לא ממש מעניין את יתר חברי הפורום ובטח שלא קשור לשרשור המקורי.
עדיין לא אבל נראה לי שאתה שואל שאלות שמקומן במסרים כי לי הרגשה שהכיוון שאליו אתה הולך לא ממש מעניין את יתר חברי הפורום ובטח שלא קשור לשרשור המקורי.