יוסאנג אקילה GV250

InkeDave

New member
יוסאנג אקילה GV250

שלום חברים. חדש בפורום, אז תהיו שלווים בבקשה.
בימים אלו אני עובד על רישיון לאופנוע (A1) ובחיפושים ביד2 מצאתי שמעבר לשלל הקטנועים שבהיצע, ישנו גם את היוסאנג אקילה GV250, שמדורג כמתאים לבעלי הרישיון הנ"ל.

האם מישהו מכיר את האופנוע הזה ויודע לומר לי אם הוא כדאי לרכישה כאופנוע ראשון?
מישהו יכול לתת לי נתונים על האופנוע הזה מבחינת צריכת דלק, עלויות חלפים (יקר, ממוצע, זול ?) וכו'?

אני עדיין בחיתולי בכל הנוגע לעולם האופנועים ומנסה להביא לתוצאה שבה האופנוע הראשון שלי לא יהיה עוד קטנוע-פיצריות שכזה, בלי להעליב אף אחד, כמובן.

תודה רבה על העזרה.

דייב.

gsxr77

New member
חפש כאן ובכלל בכל הפורומים של האופנועים

ותבין כי הוא לא מוגדר אופנוע כלל. לך על חברות מוכרות (אולי אף יפניות), ולא כל קשקוש אחר.
בהצלחה, והכי חשוב מיגון וזהירות. היו לנו שני הרוגים בשבוע שעבר ואחד מהם צעיר מאוד.

InkeDave

New member
תגובה

תודה על התגובה. "חפש כאן" לא עוזר לי יותר מדי. ניסיתי. חיפשתי. לא מצאתי. למצוא תשובה לשאלה ספציפית זה קצת יותר מ"לא סביר", אבל קצת פחות מ"לא מורכב".
הכנסתי את שם הדגם, אבל לא מצאתי דבר בתוצאות החיפוש.

אם הוא לא מוגדר כאופנוע אז מה ההגדרה שלו? האם יוסאנג אינה חברה מוכרת? (שוב, אני לא מבין באופנועים...)
בקיצור, רק נוספו לי שאלות בינתיים :)

ותודה על האיחולים. שנהיה כולנו בריאים וזהירים, גם בכביש.

פרארי1

New member
קרא את הכתבה הבאה:

http://www.fullgaz.co.il/home/p/48699/

תקבל סקירה גם של היוסאנג וגם של חמישה מתמודדים נוספים באותה קטגוריה.
היוסאנג מקבל בסך הכל ביקורת לא רעה ולא הייתי פוסל אותו על הסף, אבל יש אופציות טובות יותר.
אגב, קטנועי 250 מודרניים הם הרבה מעבר ל"קטנוע פיצריות", יש כלים מצויינים שגם ברמה הדינמית יודעים לתת מה שנותן האקילה, הוולף של סאן יאנג וכולי.
הם לא ספורטיביים כמו ההונדה והקאוואסקי שבכתבה, אבל יש להם יתרונות אחרים (נוחות, שטח אחסון) וגם אותם לא הייתי פוסל על הסף.
יותר מידע על קטנועים, אם תרצה, תוכל לקבל בפורום המתאים - http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=788

ariel00i

New member
בתור כלי ראשון, לא הייתי ממליץ לך על האקווילה

לא אופנוע אידיאלי ככלי ראשון:

1. תנוחת ישיבה של קאסטום, רק לא באמת נוחה.
2. בשונה מקאסטום אמיתי, מנוע חלש שיגרום לך לעבוד קשה עם ההילוכים
3. זווית צידוד בעייתית - פרסות, מעבר בין מכוניות בעיר, חניה
4. שוק מאוד קטן לאופנוע הזה - בגלל שהיבואן נסגר ונפתח שוב, אין הרבה כלים כאלו מסתובבים ואלו שכן, המוכרים מתים להפטר מהם כי אין להם שוק, זה לא סיבה לקנות אותם, כי אתה תתקע איתם אחרי זה שתרצה למכור (ולרוב, מ250 התיאבון גדל ורוצים לשדרג את הרישיון/אופנוע).
5. אמינות - יוסאנג לא גרועים במיוחד, אבל גם לא ממש מצטיינים,
מעניין כמה מוסכים מטפלים ביוסאנג, גם שיקול.
6. שימושיות - אין מקום אחסון, לא נוח להרכיב עליו

אלא אם כן יש לך חיבה מאד מיוחדת לקאסטום, הייתי עוזב את האקווילה בשקט, לא חסר אופנועי 250 אחרים. לחלופין הייתי שוקל להשאר עם קטנוע במשך שנה ולשדרג לA.
אין מה לעשות, A1 זה דרגת ביניים מעצבנת... (אולי, וזה אולי גדול, היא תשתנה בקרוב לפי הדגם האירופאי ואז כבר יהיו אופציות יותר טובות לדרגת הביניים באופנועים)

gray

New member
אם אתה מקבל אותו בחינם שווה ניסיון

אבל לשים עליו כסף? לא כדאי. כלי בעייתי מהרבה בחינות, גם יבואן, גם מוסכים, גם כלים זקנים שקיבלו תחזוקה לא משהו (הרבה זמן לא היה יבואן בכלל) בקיצור-במיוחד אופנוע ראשון-כבר עדיף קטנוע.

למעלה