יוסי אהרון - הסיפור המלא

bouzouki1

New member
יוסי אהרון - הסיפור המלא

שלום לכל גולשי פורום מוזיקה יוונית, שמי הוא יוסי אהרון ורציתי היום לספר לכם את הסיפור שלי. כמובן שהכל קרה לי והכל אמת. [השיחות שהתבצעו בדוא"ל הועתקו כפי שהם חוץ מצינזור פרטים כדי שלא יזהו מי זה , כל ההודעות דוא"ל שמורות עד היום אצלי במחשב] הכל התחיל מזה שהתאהבתי במוסיקה היוונית , אני זוכר שזה התחיל בהדרגה בהתחלה שמעתי זמרים ישראליים שרים יוונית (סטלוס , שלומי סרנגה ועוד...) אחרי זה היה יום שבו האזנתי בפעם הראשונה לקזנג'ידיס ישר אהבתי את שיריו ולאט לאט הכרתי אומנים אחרים בעולם הזמר היווני. באותו הזמן הייתי גם מתכנת אתרים ומעצב גרפי - את התחום לקחתי כתחביב ולא כמקצוע. רוב זמן הייתי גולש באתרים שונים ברשת אך אף פעם לא הייתי פעיל ממש כמשתמש בפורומים , קהילות וכו' אלא כאורח. (ללא קשר , גם ברדיו יאסו זה היה כך וגם עוד לפני שממש הוקם רק צפיתי כאורח) [אחרי שתמשיכו לקרוא תבינו איך זה קשור לכל] ככל שעבר הזמן כך אהבתי יותר ויותר את המוסיקה היוונית עד שרציתי גם לנגן ב[כלי נגינה] , נכנסתי לאתר כלשהוא של זמר ישראלי ששר יוונית כבר שנים רבות וגם מלמד נגינה ב[כלי נגינה]. (שימו לב , אתם לא צריכים לדעת מי זה - וגם בגלל זה לא הזכרתי איזה כלי נגינה כי זה יגלה את הכל) ראיתי את האתר וזה ממש היה אתר גרוע. אולי גם כי הוא נבנה בתחילת דרכה של התפתחות האינטרנט אפשר להגיד... בתאריך 07/04/2006 שלחתי לו הודעה לדוא"ל שלו ובה רשמתי: "שלום לך , ראיתי את אתרך ויש כמה דברים שאפשר לשפר בו. אם יהיה לך שאלה או תצטרך עזרה אשמח לעזור" אני לא התכוונתי להציע לו שאני יבנה את האתר אלא רק לעזור לו אם יצטרך במשהו... שלחתי את ההודעה בצהריים וכבר בערב קיבלתי תגובה לדוא"ל שלי ובה הוא רושם: "יוסי ידידי שלום לך :) שמחתי לקרוא את המייל ששלחת... כן אני יודע שבאתר הבית שלי יש מה לשפר !!! אשמח לעזר בך, מס' הטלפון שלי הוא [...] " התקשרתי אליו הוא הבין שאני גר קרוב אליו והציע לי לבוא אליו ולשוחח. אמרתי לו בסדר אני בקרוב יבוא אליך. היה אז איזה חג ותכננתי אחרי החג להיפגש איתו , אבל זמן קצר אחרי החג , חליתי בדלקת ריאות. שלחתי לו מייל ובו אמרתי לו שאני מצטער ולא יכול לבוא בגלל שחליתי בדלקת ריאות , הוא רשם בתגובה: "יוסי אהלן ראשית, תרגיש טוב, ככה זה בחיים .... גם לפעמים חולים אז המון בריאות ולהשתמע. " בתאריך 22/06/2006 אחרי שהבראתי מדלקת הריאות. שלחתי לו הודעה לדוא"ל שלו ובה רשמתי: "שלום ***** , מתי אוכל לבוא אליך? אוכל לבוא היום? (אם כן , באיזו שעה)" זמן קצר אחרי זה הוא שלח לי תגובה בדוא"ל: "יוסי אהלן, מה נשמע? אשמח להיפגש איתך,אבל לא היום... מה קורה איתך מחר ב- 13.00 ??????????? " הגבתי חזרה "בסדר , מחר בשעה 13:00." הוא הגיב: "יוסי , אתה מגיע ל [...] תזכור אז קבענו מחר ב 13:00. להתראות. " בתאריך 23/06/2006 זה היה יום שישי אני זוכר הלכתי אליו דפקתי בדלת הוא אמר "יבוא..." פתחתי את הדלת וראיתי אותו יושב על הספא ומנגן ב[כלי נגינה](אסור לי להגיד כדי שלא ידעו מי זה). הסברתי לו בעצם מה הוא יכול לשפר באתר שזה את העיצוב הגרפי - אך בכלל לא דובר שאני יעשה את זה כמובן. אמרתי לו שהוא יכול לפנות למעצב גרפי שיעצב לו עיצוב יפה לאתרו ואני ישמח לעזור להסביר למי הוא בעצם צריך לפנות. אחרי זה אמרתי לו שאני רוצה ללמוד לנגן על אותו כלי נגינה , והוא שאל: יש לך [כלי נגינה]? אמרתי לו לא. ושאלתי כמה יעלה לי לקנות את אותו כלי נגינה. הוא אמר: בקרוב אני נוסע ליוון אני יביא לך משהו טוב במחיר טוב. חזרתי לבית כעבור כמה שעות שלחתי לו הודעה לדוא"ל + קבצים של ספר אורחים שתיכנתתי לו , אחרי זה הוא הגיב: "יוסי אהלן יפה מאד הדוגמה לספר האורחים,אם כי ניתן להחליף רקעים ותמונות מתחת לכיתוב...אבל יפה מאד, אתה בחור מוכשר מאד,שמור על זה. ושוב תודה על הכול." כעבור כמה ימים הוא התקשר ואמר אם אני יכול להתחיל לבנות לו אתר מאוד מקצועי ומעוצב , אמרתי לו שכן , והתחלתי כבר יומים אחרי. בתאריך 25/06/2006 שלחתי לו הודעה לדוא"ל ובה רשמתי לו שהתחלתי לעצב את האתר: "***** שלום , התחלתי לעצב את האתר שלך. באתר שאני יעשה לך , אני משנה את הכל (כולל הכפתורים) למשהו מעוצב יותר , אך אני לא פוגע במבנה האתר. האתר ישאר עם אותו מבנה של *********. אני רוצה כמה שיותר לשנות דברים כדי שהגולשים ישימו לב לשינוי משמעותי באתר." כעבור זמן קצר קיבלתי ממנו תגובה: "יוסי אהלן,בוקר טוב אתה בחור רציני ואני אוהב זאת אני יתייחס אליך אותו הדבר בלימוד הנגינה וגם אעשה לך מחיר מיוחד עם ה[כלי נגינה]... אגב אני חושב שאני טס ליוון בחודש הבא אם כן אז אני כבר יביא לך [כלי נגינה] איתי...יש לי פשוט עוד כמה הזמנות שאני חייב להביא. להשתמע." [כדאי שתזכרו את מה שהוא אמר כרגע כי המשפט הזה בעצם מסביר את הכל - תמשיכו לקרוא...] מפה הכל המשיך הלאה , אני ישבתי שעות לחשוב על איזה עיצוב מתאים לאתרו. עבדתי שעות על כל פרט שיהיה באתר שאני יבנה לו. שלחתי לו לדוא"ל: "****** שלום , האם ראית את העיצוב ששלחתי לך? ומה אתה אומר עליו? מחכה לתשובה ממך." הוא השיב: "יוסי יפה מאד העיצוב שעשית אגב שלחתי לך מייל ואמרתי תודה ושאתה בחור מאד מוכשר.... אני פשוט מתפלא שלא קיבלת אני מתקשר אליך ברגעים אלה." התחלנו מהשלב הזה לדבר בטלפון , כל יום הוא היה מתקשר אלי איזה 3 פעמים ביום לפחות. היינו מדברים רק על בניית האתר שלו. אחרי שאחרי עבודה רבה הצלחתי לעצב את העיצוב היפה ביותר מכל אתרי האינטרנט הקיימים כיום , התקשרתי אליו אמרתי לו שאני מעדיף שיבוא אלי לבית ויראה את העיצוב שהכנתי. בתאריך 01/07/2006 הוא בא , הראתי לו את העיצוב והוא מאוד מאוד התרשם. ואחרי היום הזה הוא הגיע אלי קבוע כל יום - חוץ מכמה ימים שהוא לא יכל להגיע. אחרי כמה פעמים שהוא בא אלי , הוא אמר לי לבוא אליו גם כדי שנוכל לדבר על המשך בניית האתר. הלכתי אליו הוא ממש קיבל אותי בצורה יפה , דיברנו על האתר וגם נכנסו לאינטרנט כדי למצוא עוד תמונות. אחרי זה , אני לא יודע בדיוק על מה דיברנו בנושא אבל הוא הראה לי ספר שעל שולחנו , על הספר היה רשום "איך לעשות כסף ממוסיקה". הוא אמר לי "רואה את הספר הזה? האדם שרשם אותו כעת יש לו מיליונים. עזוב אותך משטויות. הכל בחיים סתם , מה שחשוב זה רק הכסף". מה שהוא התכוון להגיד לי בזה: עזוב אותך ממוסיקה , עזוב אותך מ[כלי נגינה]. מה ששווה זה רק הכסף. [אני לא יודע איך אז לא חשבתי על מה שהוא אמר , עשיתי טעות ממש גדולה כאן - תמשיכו לקרוא ותגלו למה]

bouzouki1

New member
המשך...

אחרי זה הוא אמר לי: "כמה זמן אתה חושב שתחזיק בלי להרוויח כסף? אתה לא יכול להיות תלוי כל הזמן בהורים שלך. תחשוב על זה אם תרצה לקנות משהו , יהיה לך לפחות כסף בכיס. אז כדאי שתעשה משהו ותרוויח מזה כסף" [הוא כל הזמן דיבר על הכסף ואני בכלל לא חשבתי על זה] כך הוא בא יום אחרי יום אלי , ובעצם זה רק בשביל לבנות לו כל פרט באתר כבקשתו. הרגשתי שהוא הבן אדם הכי טוב בעולם. הוא כל הזמן אמר "אנחנו כמו משפחה" , "אני אוהב אותך כמו הבן שלי". ובאמת כך זה היה , היה לו יחס ממש טוב אלי. בזמן הזה ישבתי כל יום מהבוקר עד חצות (מ 8:00 עד 12:00). שלחנו זה לזה אלפי הודעות דוא"ל , הוא התקשר הרבה והוא בא כמעט כל יום אלי. כל זה רק בשביל שאני יקבל אינפורמצייה להמשך בניית האתר. לא היה יום שבו לא עבדתי על אתרו , אלא השקעתי ממש את כל זמני כפי שרשמתי. מכל דבר הוא רצה "2-3 דוגמאות..." וכך עשיתי לו. הנה כמה מההודעות שהוא שלח לי במשך הזמן שבניתי לו את האתר: "יוסי בוקר טוב לא משנה מה נעשה או מה נחליט לעשות עשה 2-3 דוגמאות אני יודע שזה יקח לך קצת זמן... ואז נחליט ביחד מה באמת יותר טוב ויפה... תודה ולהשתמע." "יוסי, מתי אתה רוצה להגיע אלי מחר? באיזה שעה? ואם תוכל תביא איתך דברים חדשים שעשית." "יוסי אהלן אני מצרף לך באנר לפרסום של להקת ********* שתוסיף אותו אפילו בכמה דפים באתר, אתה יכול להוסיף מעל או מתחת לכיתוב... [...] של המוסיקה היוונית. אני מחכה ממך למייל או טל' באיזה שעה אתה מגיע אלי להשתמע." "יוסי לפני שאתה יוצא אלי שלח לי את הבאנרים שעשית ואולי יש עוד דברים שאתה רוצה להראות לי,ככה שאני ייעץ לך איך ומה לעשות להתראות" בתאריך 13/07/2006 הוא גם ביקש ממני לשלב לו פרסומות של אתרים שונים באתרו: "יוסי בקובץ הזה יש תמונות שתשתמש בהם לבאנר של העיסוי רפואי ושיאצו בתודה ולהשתמע אגב האם כל 6 התמונות של האיפור הגיעו?" הצעתי לו גם להכין משהו באתר שדורש להקליט כמה צלילים עם אותו כלי נגינה. "יוסי כנראה שמחר אני יגיע עם [כלי נגינה] אם לא,מקסימום ביום ראשון ואז כבר נתכנן מה לעשות לגבי השירים.... האמת היא שזה לא מדאיג אותי אם יעתיקו או לא כל מוסיקה שאני כותב מוגנת באק"ום... לגבי שאר השירים אין לי בעיה גם. אני שולח לך תיכף תמונה גדולה ויפה ל ואני מקווה שאתה לא שוכח לשלוח לי לראות את הבאנרים שעשית להשתמע." "יוסי אהלן "מה המצב ? אתה נמצא בבית בערך בשעה 3-4 ? אולי אני יקפוץ לראות מה עשית ואולי לייעץ לך בכמה דברים." אף פעם לא אמרתי "אני לא יכול היום" , תמיד מתי שהוא רצה הוא בא אלי. בתאריך 22/07/2006 אחרי עבודה קשה מאוד אני בשלבי סיום של האתר. כל יום מתחילת החודש הייתי משקיע בבנייה של האתר הזה , זה היה ממש קשה אבל אמרתי לא חשוב אני בטוח שהוא יעשה לי את אותו דבר בלימוד הנגינה. שלחתי לו הודעה לדוא"ל: "שלום ***** , את הקובץ פלאש אני יבדוק יותר מאוחר כי להיכנס לתוכנה של הפלאש במחשב שלי לוקח המון זמן. אחרי עבודה והשקעת זמן רב , אני עומד לסיים את האתר. חסרים בדף [...] 7 שירים , תשלח לי את השירים + התמונות של הזמרים בקובץ zip. היום הספקתי לעבוד על הרבה דברים באתר: גלרייה , ספרים , לימוד נגינה (עוד לא סיימתי) ועוד הרבה דברים... נשאר לך רק לשלוח לי את 7 השירים ולשלוח לי את 8 השירים שלך. וזהו. עכשיו אני ממשיך לעבוד על האתר , אני ממתין לתשובה שלך. דרך אגב , הדף של הספרים שלך יצא מדהים!!!" הוא הגיב: "יוסי המון תודות על המאמצים הרבים שאתה משקיע באתר אני מאד מעריך את זה. יוסי , במחשבה שנייה אני חושב שכשתגיע ממש לסיום האתר ויישאר לך להעלות רק את השירים שלי +קובץ וידאו, אני חושב שתעשה את זה אצלי בבית על המחשב שלי,וכבר כאן אנחנו נצרוב דיסק ונעביר אותו לשרת. אם יצא כל כך יפה הדף של הספרים אז...שלח לשטוף את העיניים. להשתמע" חשבתי שאני עומד לסיים אבל זה בכלל לא היה כך , הוא הוסיף עוד מלא תוכן ועמודים לאתר. אז המשכתי לעבוד כבקשתו על כל החומר שהוא רצה להוסיף... למרות שהיה לי קשה מאוד , וזה כלל גם כאבי ראש ועיניים. אף פעם לא אמרתי לו את זה , אבל הוא ידע שעשיתי בשבילו עבודה מאוד קשה. בתאריך 24/07/2006 הוא נסע שבוע ליוון ובזמן שהוא נסע אני המשכתי לעבוד על האתר. עבדתי מאוד קשה ואפילו יותר זמן כדי להספיק לפני שהוא יחזור , כל הזמן ציפתי לזה שהוא ישקיע בי בלימוד נגינה כשהוא יחזור מיוון עם ה[כלי נגינה] ויתחיל ללמד אותי. בתאריך 30/07/2006 אני זוכר שזה היה יום ראשון. הוא חזר מיוון. בדיוק באותו יום היה לי יום הולדת. סיימתי לבנות לו את האתר , אחרי חודש שלם של השקעה ועבודה קשה. כרגע מספר העמודים באתר הוא מעל ל 300 עמודים ויש מלא תמונות , תוכן ושירים. ממש אתר ענק. הוא התקשר אלי בבוקר , ואמר שהביא לי [כלי נגינה] מיוון ושאני ואמא שלי נבוא. הלכתי עם אמא שלי , הוא התנהג ממש כבן אדם טוב והראה לי את [כלי נגינה] שהוא הביא מיוון. אמא שלי שילמה לו במזומן 3,000 ש"ח , זה כסף שלא היה קל להשיג אותו - אמא שלי עבדה מאוד קשה כדי להשיג את הכסף הזה. ובנוסף מאה ומשהו שקלים על טיונר. [הוא לא אמר - בגלל המצב הכספי הדל שלכם אני יעשה לכם הנחה או משהו. פשוט לקח את הכסף. אבל בטחנו וסמכנו עליו שהוא יביא משהו טוב אז באותו רגע לא חשבתי על זה] אחרי שהבאנו את הכסף הוא שאל: "מה עם האתר?" אמרתי "סיימתי את האתר , ואת כל הדפים שרצית." הוא אמר: "בסדר , והביא לי את הפרטים של חברת האחסון כדי שהעביר לשם את כל הקבצים." אחרי שחזרתי לבית והעלתי את הקבצים לשרת. הוא שלח לי הודעה: "אם אני ימצא איזה משהו להוסיף אני ישלח מייל , חוץ מזה הכול פצצה !!! להשתמע. אתר חבל על הזמן........אתה גדול." האתר יצא באמת משהו ענק , אני עוד לא האמנתי שבניתי את האתר הכי יפה והכי גדול ברשת. זה היה הישג מאוד גדול בשבילי. אבל זה גם לא הסתיים כמו שחשבתי , הוא המשיך לשלוח לי דברים להוסיף לאתר ואני עשיתי מייד את מה שביקש. "יוסי שלום אני מצרף לך תמונה יפה שצילמתי בסלוניקי של [כלי נגינה] בהזמנה שהם בעצם עדיין בבניה אני מבקש שתשים את התמונה, כתמונה ראשונה על כל הדף (במקום 4 התמונות שיש כעת ואותם תעביר לדף אחרי) בדף ראשון בקטגוריית [...] אם תתקל בבעיה עם ההקטנה שלה שלח מייל אני ישלח לך אותה בגודל הדרוש תודה" כך זה היה שבועות נוספים אחרי , הוא הוסיף עוד משהו ועוד משהו... ובכלל את ה[כלי נגינה] שקניתי יושב סתם כך אצלי בבית. שחכתי ממנו בכלל כי כל הזמן אני עובד רק על האתר שלו. אחרי זה הוא רצה להוסיף סרט וידיאו באתר , שגם השקעתי שעות בשביל לעשות את זה כבקשתו...

bouzouki1

New member
המשך 2...

בתאריך 13/08/2006 הוא ביקש ממני לבדוק את העניין של השיווק באינטרנט (אני לא יכול לחשוף הרבה פרטים כי אז תגלו מי זה...) הייתי צריך לעבור שוב על האתר (כן , על כל 300 הדפים...) בשביל לסדר לו את העניין של השיוק באינטרנט כבקשתו. כמובן שהדבר לוקח הרבה הרבה זמן , זה בפרוש לעשות את האתר מחדש. ובמשך הזמן הזה הוא גם בא אלי לבית , התקשר כמעט כל יום וגם ביקש ממני להוסיף כל פעם משהו לאתר. בתאריך 22/08/2006 בעוד אני ממשיך לחזור על כל האתר ומתחיל לסדר את עניין השיווק באינטרנט. הוא אמר שהוא רוצה מערכת פורומים , הוא ביקש ואני התקנתי לו + עיצוב תואם כמובן. ובכלל ה[כלי נגינה] שרכשתי ממנו יושב אצלי סתם בחדר , והוא עוד לא התחיל ללמד אותי. בתאריך 30/08/2006 הוא עוד ממשיך לשלוח לי דברים כדי שאני יוסיף לאתר וכמובן כמו תמיד אני עושה זאת. אף לא סירבתי לעשות משהו , תמיד כשהוא אמר משהו עשיתי. כמובן שזה נמשך כמה חודשים הדבר הזה... בתאריך 29/11/2006 כמובן שבכל הזמן הזה אני עבדתי על האתר שלו. עברו 3 חודשים בהם עבדתי שעות קשות על האתר ועדיין לא יצא לי מזה כלום. ביקשתי ממנו שיעור והוא אמר "רגע , אני יסתכל ביומן" , לרגע חשבתי למה הוא אומר את זה רק כשאני רוצה שיעור ומתי שזה בשביל האתר הוא בא תמיד מבלי לקבוע באף יומן. אבל לא התייחסתי לזה כל כך. הלכתי אליו לשיעור ראשון , זה היה רק שיעור הכרות עם ה[כלי נגינה]. בתאריך 12/2006 הוא התחיל לפגוע בי כל פעם עם המילים שזרק. ורק אז הבנתי מי הוא באמת. קרה לו כמה מקרים בהם הוא פלט כמה מילים על העבר שלו , ואמר שבעבר הוא בכלל היה שר צרפתית ולועזית. אבל אף אחד לא יודע זאת , אפילו לא אשתו. וכמובן שכל הביוגרפייה שלו זה סתם מילים. התקשרתי וביקשתי ממנו שנקבע איזה יום שימשיך ללמד אותי אך הפעם זה לא קרה. הוא אמר "אני אמרתי שהשיעורים יהיו בחינם?". באותו הרגע ממש כאב לי לגלות שכל מה שעשיתי לו הלך סתם כך. כעבור כמה דקות הוא הגיע אלי לבית כדי לדבר על זה , אמרתי לו: "למה אתה לא חייב לי את השיעורים? מה עם כל העבודה שעשיתי באתר שלך?" בזמן שהוא יושב אצלי ואוכל עוגיות הוא אומר לי "אתה יכול ללמוד אצלי 100 ש"ח לשיעור במקום 120 ש"ח ". ממש נפגעתי מכל מה שהוא אמר... ואני עד היום חושב על זה , כואב לי לגלות שהפסדתי את הכל בחיים בגללו. כל הזמן הוא אמר לי "אנחנו נסתדר בינינו..." , "אנחנו כמו משפחה..." , "אני אוהב אותך כמו הבן שלי..." לאיפה הלך כל זה??? הרי אם לא הייתי עושה לו את כל זה ואם כן - זה לא משנה. אז מה זה שווה? הייתי יכול לשלם לו מבלי לעבוד על האתר שלו חודשים ארוכים לחינם. כעת הוא מישהו ממש מפורסם ויש לו אתר האתר הכי גדול ל[כלי נגינה]. אף אחד לא יודע את האמת. אפילו לא משפחתו וגם לא אשתו. או יכול להיות שכן , אבל לא נראה לי. הוא עבר למוסיקה היוונית רק כי היא פופלארית , והרווח הכספי שם הוא יותר גדול. אני לא אמרתי שהוא לא מבין במוסיקה אבל זה לא שווה כי המטרה זה אך ורק כסף ופרסום. עכשיו כולם מעריצים אותו , לא יודעים מי הוא באמת. הבן אדם הזה הרס לי את החיים , כל השעות האלו שישבתי והשקעתי פגעו בבריאות שלי. מה שהכי מעצבן בכל זה שהוא היה מישהו לא כל כך מפורסם ואני הגורם לקידום שלו , בלי ידיעה של אף אחד. אם לא הייתי מציע לו לבנות אתר חדש כעת הוא היה סתם מישהו. אבל עשיתי את הטעות הכי גדולה בחיים. לא ביקשתי שהוא יעזור לי כספית אלא בסך הכל כמה שיעורים. אני לא מבין למה הוא עשה את זה ואיך הוא היה מסוגל , הוא היה כמו משפחה ובא אלי כמעט כל יום. אם זה היה מישהו אחר , אני לא יודע מה היה עושה לו. אבל אני לא דיברתי כלום שתקתי עד עכשיו. אולי גם כי לא הצלחתי להבין למה הוא עשה כזה דבר פוגע , אני לא ישכח את זה לעולם. [אני יודע שזה נשמע טיפשי שכל פעם אני מצנזר את שם כלי הנגינה , אבל אם לא הייתי עושה זאת הייתי חושף את אותו אדם - כי זה התחום המרכזי בו עוסק אתרו. אבל בטח אתם כבר הבנתם איזה כלי נגינה יכול להיות במוסיקה היוונית.] לא מזמן חשבתי על הכל שוב , נזכרתי בכמה דברים שהוא אמר. מה שהוא רצה להגיד לי בפעם השנייה שהייתי אצלו זה "עזוב אותך ממוסיקה , עזוב אותך משטויות מה ששווה בחיים זה רק הכסף!!!!" המטרה בחיים זה רק להשיג כסף??? למה אנשים חושבים רק על כסף בחיים??? אני לא מדבר על פרנסה , פה זה כבר מעבר לזה. בשבילי שעושים מוסיקה רק בשביל הכסף או הפרסום - זו לא מוסיקה!!! ואם כבר מדברים על כסף , האתר שעשיתי לו שווה כ 30,000 ש"ח לפחות. ואם מחשבים לפי שעת עבודה אז תכפילו ב 2. האמת היא שיש סוג של נוכלים שמרוויחים בחיים , כאלה שעושים מעשה נוכלות אבל לא משלמים על זה. אני עדיין מתפלא איך הם עושים את זה... הוא מפרסם באתרים את האתר שלו , גם הוא פירסם כאן בעבר. כולם אומרים "מדהים , איזה אתר יפה." אבל לא יודעים באמת מי עשה והשקיע באתר הזה. לפחות אני יזכור שהצלחתי להגיע להישג בעבר , וזה שהייתי מתכנת ומעצב האתרים מבין הטובים ביותר. אני אפילו מתבייש לספר את כל זה , כי אני מרגיש מנוצל וגם עוד לא מבין איך הצליחו לעבוד עלי בצורה כזאת. ועכשיו הכל אבוד ... הכל כבר לא שווה... בסך הכל מה שרציתי בחיים זה להיכנס לתחום של המוסיקה - למוסיקה היוונית. כעת אין לי כסף ללכת למורה וגם כבר אני לא בתחום בניית האתרים והעיצוב גרפי. --------------------------------------------------------------------------------- רציתי להמשיך את הסיפור ... אני ימשיך מתאריך 01/2007 - 25/03/2007 כך חלף לו הזמן... עדיין לא הגשמתי את חלומי ועדיין לא התקדמתי לשום מקום. ניסתי בכל דרך להשיג תווים לבוזוקי אך ללא הצלחה , התייאשתי מהעיניין. התעניינתי ללמוד דברים אחרים (סאונד והפקה) אבל לצערי לא יכולתי להמשיך , צריך לשלם לא מעט כדי לממש את זה. סתם התבזבזה לי שנה , והכל בגלל מישהו נוכל , רמאי וקמצן. כשאני אומר התבזבזה שנה אני מתכוון לזה , השנה סתם עברה כך. הבוזוקי , המוזיקה היוונית , הכסף , הכל הלך לעזאזל! בנוסף לזה כל החודשים שישבתי ועבדתי על האתר פגעו בבריאותי מאוד. בתאריך 26/03/2007 (שלשום) הנוכל מכה שנית. נכנסתי לאתר איפור שעשיתי לאחותו וגילתי ששמי לא מופיע למטה , היה בעבר כתוב "נבנה על ידי יוסי אהרון". על פי החוק , אפילו אם הם היו משלמים לי את הסכום הכספי המלא , אין להם שום זכות להוריד את הזכויות יוצרים. זה כמו שקונים ציור מצייר מפורסם ואז אומרים שמישהו אחר צייר. יוסי אהרון

karantinis

New member
עצוב....

לי לפחות הוא סיפר סיפורים בטלפון....

לא נורא אחי...

מטעויות רק לומדים... ויש אלוהים בשמיים שמשלם לאנשים כאלה ומעניק לאנשים כמוך, אתה תראה איך יום אחד אתה תיהיה למעלה והוא יהיה למטה. לקח נורא חשוב למדת בחיים ומקווה שיהיה לך רק טוב חג שמח אח שלי... אגב אחלה אתר יש כישרון רק חבל שמישהו אחר קוצר את הפירות...

SNER

New member
שאלה לי אליך יוסי

אם בנית את האתר של ה"אומן הדגול" הזה אין ביכולתך למחוק אותו? חומר למחשבה

אוסה

New member
יוסי ../images/Emo24.gif

ראשית האתר שבנית מאוד יפה , ובכל פעם שתכנס אליו תדע שאתה יצרת אותו בשתי ידייך. תחשוב על התוצאה , על הדבר המוגמר. חבל שככה זה ונוכלים לא חסרים בארצנו .

ליוסי היקר

להזכירך, אני הייתי האיש הראשון שזעק לך לא להמשיך\להתחיל ללמוד אצל הנבל בוזוקי ולא להתעסק איתו בכלל. לא הקשבת לי ואמרת לי מילים כמו "אל תדאג הוא נראה לי בחור טוב", והלכת שולל. דיברנו באייסיקיו אם אתה זוכר.... צר לי על מה שעברת וטוב שאתה משתף אותנו בזה. אני מקווה שתתגבר על המשבר. בברכה, אל-חי

karantinis

New member
אני חייב להוסיף משהו קטן...

קראתי את הכל לפחות 4 פעמים וכל פעם אני נדהם מחדש... עד כמה אפשר להיות רע??? זה לא נקלט!!!אני לא מצליח להבין את זה!!!
פשוט מדהים!!!ומסכן מי שיפול לידים שלו... לאחר בירור קטן שעשיתי נוכחתי לדעת שזה לא המקרה היחיד!!!! אבל הכי גדול והכי כואב ששמעתי!!!!!! ולך יוסי: "לא קרה כלום"
כמה שעצוב חשוב לחייך,אפילו בכח...בסוף זה יהיה חיוך אמיתי!!! מוכן לעזור לך...איך ומתי שתרצה! שלא תחשוב לעזוב ת'בוזוקי!!!הוא החבר הכי טוב של האדם[הנורמלי] טוב...אני הלכתי לישון...מקווה שלא יהיו לי סיוטים

תן חיוך ככה אנחנו לומדים

טעם החיים ויש טריק קטן שנקרא תביעות שם תוכל למד את הנוכל יושר ואומנות הכסף

X113

New member
../images/Emo187.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=168&msgid=96203175

F a d i

New member
נמחקו המון הודעות בשרשור הזה

הבעיה העיקרית בהן הייתה שהוזכר מפורשות שמו של הבן אדם המדובר (ו/או רמזים עבים מדי לגביו) שזו עילה לתביעת דיבה נגד תפוז ההודעות האחרות נמחקו בגלל שהיו משורשרות להודעות האלה אז נא לשים לב בברכת סופשבוע מצוין פאדי

וואלה חג שמח לכולם קצת באיחור

חג שמח לכל באי הפורום וגולשיו. לא הבנתי פאדי על למה וכן התביעה אבל לא חשוב זה כבר לא מעניין...כי יש הוכחות חותכות בשטח ומי שיכול להפריך אותם שיקום. נ.ב לך יוסי אהרון נכנסתי לאתר המדובר של בוזוקי(כן למי שהתכוונתי) והשם שלך אכן מופיע שם כמי שבנה את האתר תסתכל למטה בסוף הדפים בקצה מדרגות האקרופוליס. אז שיהיה לכולנו חג פסח שמח וכשר. ולא פאדי אחלה פסחא שמח ומלא אהבה ומוזיקה יוונית...אז יאללה חביבי אני מחכה לכבש בתנור.

F a d i

New member
שלום יוסי וברוך הבא

קראתי את סיפורך-אין לי מילים...בעצם מה יש להוסיף? יש אנשים כאלה וצריך להישמר מהם ולהמשיך הלאה בתקווה לא לפגוש עוד כמותם שיהיה בהצלחה פאדי

יוסי היקר

מאוד עצוב לקרוא את הסיפור שלך ראיתי את האתר שלך והוא נראה מושקע ביותר ואני מאמין לך שהשקעת את הנשמה שלך באתר אני מציע לך לא לוותר א. להמשיך לעצב ולבנות אתרים אבל מעכשיו תעשה חוזה לפני שמתחילים את הבניה מצידך שתקח מחיר זול אבל שיהיה חוזה ושבסופו של דבר ישלמו לך ב. אם אתה עדיין רוצה ללמוד על בוזוקי אני מאמין שמישהו כאן ירצה לעזור לך בזה אפילו ראיתי בשירשור שיש מישהו שהציע לעזור לך אל תוותר יקירי החיים ארוכים וטובים וכמו שאומרים צדיק וטוב לא רשע ורע לו ה"אומן" היקר יקבל את עונשו ואתה תצליח להתקדם בחיים. בהצלחה.

למעלה