יוסי אזולאי בכוכב נולד
|

יוסי אזולאי בכוכב נולד../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif|

סתאאאאאאם. הרי יוסי בחו"ל.... א-ב-ל: עומרי רוטברד החוצפן,:), הולך לבצע ביום שני הקרוב את "אהבה בת 20". אני אישית, חושב שזו טעות איומה משתי סיבות: 1. יוסי אזולאי חידש את זה לאחרונה. 2. יוסי אזולאי חידש את השיר (וזה אומר הכל). איך בחור שדווקא לדעתי בין הטובים בתוכנית, שיש בה כ"כ זמרים מעפנים השנה, מעז להתקרב בכלל לנישה של הביצוע של יוסי? זאת אומרת, אוקיי, אתה רוצה להרשים, אבל באמת באמת אתה חושב לתת ביצוע שיעקוף את הביצוע הנדיר והמרטיט של יוסי? (סה"כ, אל תשכחו, שקאבר צריך להיות יותר מרשים/מיוחד/טוב/מה שלא תרצו מהשיר המקורי/חידושים). ועוד משהו, לא רק שיוסי חידש את זה השנה, גם רמי קליננשטיין שהוציא דיסק לפני 3 חודש ביצע קאבר לשיר, אמנם המילים אחרות, לא של נעמי שמר ז"ל. (ממש לא אהבתי!). אבל זה שיקול של עמרי כבר. אני מאחל לעמרי בהצלחה, אבל אני חושב שזה באמת "גדול עליו".מאוד. במיוחד שהשיר כרגע מזוהה עם יוסי, ועכשיו זה יזוהה עם עומרי, כי מה לעשות - "כוכב נולד", סביר להניח שגם אם עמרי לא יעלה, השיר יהיה חרוש בתחנות מרכזיות ובכלל, כל המדינה תקנה את הדיסק של "כוכב נולד 3". מה אתם אומרים? אותי אישית זה מרגיז איפושהו...כי "אהבה" של יוסי, זה אחד המרגשים שלו, אחד האהובים עליי ביותר שלו אם לא הכי.

orianush

New member
לדעתי אתה לא צודק..

הוא בחר את השיר הזה אז כנראה שהוא מחובר אליו ועדיין אני חושבת שישמיעו יותר את הביצוע של יוסי כי בכל זאת אין עליו אבל לך תדע אולי הוא יבצע יפה את השיר?! {למרות שזה לא מתאים לו לדעתי} אבל אני לא שוללת ואני לא חושבת שהוא חוצפן! זה השיר שהוא התחבר אליו ורוצה אותו ונראה מה יהיה וחוץ מזה שזה לא שיר של יוסי! הוא רק חידש!!!

החוצפן היה מאוד בצחוק. עמרי אחלה!

וברור לי גם שישמיעו יותר את הביצוע של יוסי. אבל אני סתם מהרהר, ובמובן מסויים, הפוקוס שהיה על הביצוע שלו יעבור לעומרי. ואני מזכיר לך שחורשים על הביצועים של כוכב נולד, במיוחד של החצי גמר והגמר. שיהיה לעומרי בהצלחה, הוא אחלה.

orianush

New member
יחרשו על זה רק אם הוא יעלה לגמר..

ושיהיה לו באמת בהצלחה

מסכימה איתך../images/Emo70.gif

אריאל אל תעלב אבל לדעתי אתה לוקח דברים שקשורים ליוסי קצת יותר מדי ברצינות... באמת אתה לא צריך להתייחס לכל מה שאומרים ועושים...(במיוחד לא כשהשיר הוא לא במקור של יוסי)

orianush

New member
איך אני אוהבת שמסכימים איתי חח

ובאמת אריאל זה לא צריך להטריד בכלל

dror2009

New member
לפי דעתי אריאל צודק!

ואתן סתם עושות עניין מכלום ומגזימות!

orianush

New member
דרור לא עשינו שום סיפור!!

אמרתי שלדעתי זה בסדר גמור שעמרי רוצה לבצע את השיר הזה ואני גם חושבת שהוא מודע לזה שהוא לא יצליח לבצע יותר טוב מיוסי אבל אולי הוא התחבר לשיר זה הכל

moranush86

New member
לא! בבקשה! אל תעשי לי את זה

שמעת את השבר?... נשבר לי הלב... חמודה!

orianush

New member
שבת שלוםםםם../images/Emo13.gif

חבר'ה אם אתם רוצים ש"החוליה החלשה" ימשיך אתם חייבים להצביע.. כי כרגע זה עומד על תיקו.. תצביעו!!

למעלה