יוסי בובליל - האיש , האגדה והמשפטים הגדולים.

BeN ShaDe

New member
יוסי בובליל - האיש , האגדה והמשפטים הגדולים.

יוסי בובליל הוא הכוכב של "הרח הגדול" והוא הופך את התוכנית למעניינת בזכות אופיו המצחיק והשונה מכולם. הוא מביא לתוכנית שפה אותנטית ורוב הזמן נראה שלא ברור לו מה הוא בעצם מחפש שם. יוסי מרבה לחקוק בזכרוננו ציטוטים שלו שייזכרו לזמן רב והחלטתי לקחת חלק מהציטוטים האלה ולתאר בקצרה כאשר אני אספר סיפור קצר על יוסי בובליל. יוסי בובליל הוא "לא זאב , לא שפנפן , אלא הדורבן שקולע בזמן". הוא האיש שטוען ש"יש לו חשק , אבל אין לו נשק". זה שטוען ש"קוקסינל זה בסדר , בארון" וש"עוף זה כמו לחם - אין לו טעם רק אם מורחים עליו משהו הוא טעים". זה גם אותו אחד שמבקש עזרה משאר הדיירים לאחר ש"חלמתי חלום באנגלית - מישהו יכול לתרגם לי?". וכשהוא שוקע בבעיה הוא "צריך לחשוב... אני... אני... אני צריך להפעיל את הקומפיוטר שלי". הוא מעמיד להדחה את האנשים שאיתו הוא מסוכסך כמו "כנרת" והרגישות שלו יוצאת דופן "כשמרוב החום אפילו המצת כואב לה הלב , תראה איך היא נראית אדמדמה". יוסי גם מאמין ש"אל תעשה גול לחרגול" ו"אל תדביק בול לשבלול" וכמובן מייעץ "אל תהיה בז כשאתה ברווז". כל זה בנוסף לכל הסיפור עם הצרצר ועם כל חיה אחרת בחצר. אז האם גם אתם תוכלו לעזור ולהוסיף עוד ציטוטים של יוסי?

BeN ShaDe

New member
ועוד כמה משפטים של יוסי הגדול.

- "נשים , מגזע עמלק". - "תזכיר לי את מי אתה מזכיר לי!". - "זה כמו... נו... לבלב... שמתחבר אליו נו מה.. .איך קוראים לזה... השבלול!". - "יצא לך כמעט חרוז. דבר שלא יצא לך בחרוז , לא יישמע טוב , הוא צריך לצאת מחורז". זה אשכרה יוצא ממוצע של משפט גאוני ליום. מדהים!

אורין18

New member
אני התפתלתי שיוסי בא לונסה ביציאה:

``גברת ונסיה``/tapuzforum/images/emo6.gif

nik name

New member
זה היה קורע ברמות

וכשהוא קרא לקרן "כינרת " בכלל הרג אותי

הוא קורא לוונסה וונסיה /tapuzforum/images/emo6.gif.

שהמצלמה צילמה אותו הוא אמר משהו כזה - ``כול היום המצלמה הזאת עליי בטח יש לה הרבה פילים``, ועוד כמה וכמה וכמה משפטים מצחיקים.

AlexH26

New member
בובליל צריך לזכות. סופית ../images/Emo13.gif כל השאר לא מגיע

להם שקל כי הם משעממים, לא מצחיקים בכלל, לא כלום.

ומה שהוא אמר פעם אחרונה על ``וונסיה``

``היא כול היום מדברת על סוסים סוסים סוסים, היו צריכים לשלוח אותה להצטלם בחווה`` הוא אמר משהו כזה, ושהוא אמר זאת זה היה כזה מצחיק חח..../tapuzforum/images/emo6.gif.

א ו ח נ ה

New member
או לליאון, "מי ישן במיטתך"../images/Emo6.gif

יוסי גומר אותי מצחוק הוא אהבל לגמרי אבל בצורה חיננית

למעלה