יוסי בובליל ייאלץ לעזוב את הבית...

גל הקול

New member
יש לו משפט 23.10 איזה פועל תובע אותו

אם לא יודח איש הפקה יתלוה אליו למשפט נעשה נסיון לדחות את המשפט.

idanoosh17

New member
יא איזה אחלה מתנת יומולדת קיבלתי

דינה128

New member
אתה השופט? לטענת הפועל קרתה לו תאונת עבודה

לפי הסיפור של בובליל לאשר. הפועל מבקש את הזכויות שלו המגיעות לו על פי חוק ובובליל אומר שלא מגיע לו כי הוא שילם לו 516 ש"ח ליום וזה כולל את כל הזכויות. בלי קשר לערבי או לא. גם אם אתה חלילה היית נפצע בעבודה היית מצפה מבעל הבית שישלם לך. בד"כ ביטוח לאומי משלם אבל אם העובד מבקש מבובליל ולא מביטוח לאומי סימן שבובליל לא שילם עליו ביטוח לאומי. דבר שלא מתאים לבובליל החכם לעשות.

מדובר בשדולות פלסטיניות שלוקחות חסות

ועושות טוויסט מכל מערכת עובדתית מסלפת ומשקרת כדי למנף את המקרה לצרכים פוליטיים

MissPop

New member
בתור מי שעובדת במערכת בית המשפט תהיו רגועים

אם יש לו עורך דין הוא לא חייב להתייצב בפני שופט, עורך הדין יכול לייצג אותו ללא התייצבותו - אם יש לעורך יפוי כוח לייצג אותו בהעדרו - ואז ניתן יהיה או לקיים דיון בהעדרו של יוסי או לבקש לדחות את הדיון למועד מאוחר יותר באם השופט (או הצד השני) יתעקש שיוסי יהיה נוכח בדיון. הדיון הבא לא יקבע מהיום להיום זה יכול לקחת גם אחרי 6 חודשים, תלוי ביומן השופט וגם פסק הדין לא ינתן במקום אלא לאחר שישמעו הצדדים (במידה ולא תושג בפשרה). (ושוב תלוי אם יוסי מיוצג ובסכום כזה סביר להניח שהוא מיוצג).

דורון

New member
../images/Emo45.gif סתם מחפשים כותרות

שום סיכוי שהוא יצא מהוילה. יש הרבה דרכים לפתור את זה בלי שהוא יצא לשניה אחת משם.

יNOT

New member
../images/Emo4.gif יש מינימום "כותרות" שצריכים לייצר ביום...

על ה"אח הגדול" בכלי התקשורת. (יותר נכון במדורי הרכילות
) אבל כמובן שזה הכל עיתונות איכותית

King Israel

New member
פועל אתיופי תובע אותו!

ואיך אני יודע? יוסי בובליל היה קבלן הבית שלי באשקלון, תמיד אכלנו ביחד וכל זה. ועכשיו הבוגד הזה תובע אותו. מאניאק קטן. בתמונה, יוסי עם הבן שלו ציון בונים את הבית שלי.

droriko

New member
אם בובליל יעזוב זה יהיה הדבר הכי טוב לתוכנית

התוכנית מרגישה כרגע כמו משחק מכור , יענו לא משנה מה כל אחד יעשה ואיך כל אחד יפעל בובליל יקח בסוף את המיליון. ברגע שהוא יעוף זה יפתח פתאום דלתות לכולם, שום דבר אל יהיה צפוי .

למעלה