יוסי בובליל ייצא מהוילה ל-24 שעות.

BeN ShaDe

New member
יוסי בובליל ייצא מהוילה ל-24 שעות.

עכשיו דיברו על זה בתוכנית הבוקר בערוץ 2 שהוא צריך להשתתף באיזה דיון בבית משפט (שכחתי את שאר הפרטים). נו , מה קורה פה?! בפורמט המקורי אסור לעשות דבר כזה! מה זה שווה שיוסי ייצא החוצה ויידע הכל על התוכנית וכו'?

דינה128

New member
יוסי סיפר לאשר שב-23.10 יש לו משפט

אף אחד לא חשב שיוסי ישאר עד אז אבל היום כשברור שזה מה שיקרה צריך או לדחות את המשפט או לאפשר לו להגיע למשפט. מסכן הפועל שתובע אותו, יוסי אמר בתוכנית שהוא יתן לו רעל, שהוא לא יתן לו אגורה. והיום עם כל השתן שעלה לו לראש והוא מרגיש וחושב שהוא מלך... הולכת להיות שם הצגה גדולה. ולגבי זה שיידע הכל .. זה לא מחייב. איש הפקה יצטרף אליו וידאג שלא ידבר עם אחרים המשפט יתנהל בדלתיים סגורות אבל אין ספק שעיתונאים רבים וצלמי פאפרצי רבים יעשו אמבוש ויוסי יוכל לראות גם בלי לדבר (לשמוע את שאגות האהדה אליו הוא יכול) כמה הוא מפורסם ואהוב ואני מקווה השתן יעלה עוד יותר ... כי אותי זה מתחיל כבר לעייף.

TLV GUY2

New member
רק הולך ונהיה עלוב יותר ויותר

נו באמת... בית כנסת עם אנשים, מצלמות סגורות ביום כיפור, דיירים חדשים שיודעים כל מה שוקרה בחוץ נכנסים ועכשיו דייר יוצא החוצה בשביל משפט? מה ההפקה עושה מאיתנו צחוק? איך היא מקבלת לתוכנית טלוויזיה בן אדם שיש נגדו משפט... אני לא בטוח שזה מותר בכלל.. פשוט רואים כמה זה מכור מלכתחילה ויוסי צודק אני ממליץ לשאר הדיירים לצאת כבר מהווילה הם סתם מבזבזים את הזמן...

טלטוש

New member
מה זה כבר משנה

הם יודעים הכל, גם מבית הכנסת שלא היה ממש אטום לאנשים מבחוץ. גם העובדה שכל הזמן צועקים להם מבחוץ וגם דיירים חדשים שגם ולמרות האיסור, ידברו, יגידו, יסכסכו ובוודאי יסרסו הכל, כדי לנצח. אז יציאה של בובליל החוצה? זה מה שיהרוס את הפורמט?

../images/Emo13.gifהוא יעמוד מולו

יפרוש את הידיים שלו לצדדים ויגיד לו הואהאהא ה-ר-ק-ו-ל-ס

אסור לתת ליוסי לצאת

אני זוכר את הפרטים, כי הוא סיפר את זה לאשר פעם. פועל שעבד אצלו כ 100 ימים ונכתכה לו האצבע מתאונת עבודה, דורש 7000 שקל פיצויים מיוסי. בסך הכל מדובר במשפט אזרחי, לא פלילי, על סכום לא מי יודע מה גדול. אין שום סיבה שבעולם שיתנו לו לצאת, אם אפילו לאשר לא נתנו לצאת ללידת הבת שלו, שלדעת כולם זה אירוע חשוב הרבה הרבה יותר. ליוסי עומדות כמה אפשריות: א - לפרוש מהווילה ולהלחם על ה 7000 שקל שלו ב - לא להתייצב למשפט ואז כנראה במעמד צד אחד השופטת תפסוק לטובת התובע. ג - לנסות לדחות באמצעות עורך דינו, או אשתו, אם הוא לא מיוצג על ידי עורך דין, לדחות את המשפט. אבל אסור - אסור - בשום פנים ואופן שהוא יצא מהווילה ויחזור אליה שוב. מספיק היה שבבית הכנסת כל כך לא דיברו עם המתפללים, שכולם ידעו בדיוק את כל הפרטים האישיים של אדון חזני.

דינה128

New member
ההפקה למדה שהיא יכולה לה...ן עלינו בקשת

ההפקה ראתה ולמדה שהיא יכולה לעשות מה שהיא רוצה ואנחנו ממשיכים לצפות ולסמס. מזמן זה כבר לא 24/7, מענישים רק את מי שיביא יותר הצבעות, עורכים את דברי הדיירים כך שייראו איך שההפקה רוצה.. ואנחנו נמשיך לסמס אז למה לא לתת ליוסי לצאת, יכולים לעשות מזה אחלה רייטיניג יעשו תוכנית שלמה על זה.. ויותר אנשים יצביעו על יוסי. בקיצור ההפקה משתינה עלינו בקשת ואנחנו נגיד שזה גשם. מסכן רק הפועל שתובע אותו, גם אם הוא צודק עכשיו ברור שהוא יפסיד במשפט.

TLV GUY2

New member
לא הגיוני שזה 7000 שקל

קשת הייתה משלמת תוך פחות משנייה...

nikename

New member
לא נכון,יש כתבה על זה בידיעות אחרונות

כתוב שהפועל תובע את יוסי על 44 אלף שקל, בגלל שהוא לא שילם לו על זכויות סוציאליות [משהו כזה..]

נכון אבל

מה שיוסי הסביר לאשר: הסכום ההתחלתי היה אכן 44 אלף שקל, שאת הסכום ביקש עורך דין שפנה ביוזמתו לתובע בבקשה ליצג אותו. במהלך הדיונים הסכום ירד ל 7000 שקל, והשופטת המליצה ליוסי לשלם ולסגור עניין. יוסי מסביר לאשר שאם הפועל היה צודק, אין לו שום בעיה לשלם לו 7000 שקל, אבל מכיון שלדעתו של יוסי הפועל לא צודק, בפרנציפ הוא לא ישלם לו כלום כלום כלום כלום .

דורון

New member
איך בתוכנית בוקר של רשת יודעים מה יעשו בקשת?

זה בסה"כ תביעה של 7000 שקל. זה כלום! קשת עושה את זה ברבע שניה של פרסומת. נראה לי הם יעדיפו לשלם את זה לפועל שתובע את יוסי, מאשר להוציא אותו החוצה.

יוסי בובליל לא ייצא לשום מקום.

התביעה היא על 44000 שקל,ובובליל לא יהיה בדיון,אין שום בעיה עם זה,הדיון יתקיים בלעדיו.

למעלה