יוסי בובליל

רונית38

New member
יוסי בובליל

ההורים שלי גרים בית ליד משפ' בובליל באשקלון בשכ' נווה דקלים. לידיעתכם, אישתו של יוסי אישה מקסימה,היום היא סיפרה לאמא שלי שיוסי מושתל של ההפקה ומקבל 25 אלף לחודש.עינב לא יודעת מיזה כלום. היא בטוחה שהוא חלק מהמשחק. שאלתי את ציון הבן הגדול והוא אישר שזה נכון. מה דעתכם? אני קצת המומה.....לא תארתי לעצמי שהוא מושתל.....הכניסו אותו לתכנית להכניס פלפל
. שתהיה שבת נעימה לכולם... רונית א.

זה משהו שרציתי לכתוב מזמן

לאמא שלי הייתה התחושה שהוא מושתל...או הוא או שי,או דווקא הכי הכי לא צפוי-לאון

פלדי1

New member
שאלת תם

מהו תפקידו של מושתל? (אם אכן קיים) מהי מטרת ההשתלה? האם אי אפשר להדיחו?

רונית38

New member
אני רצינית..אין לי אינטרס להמציא או לשקר

האמת עוד תצא לאור.... כלכלית זה השתלם לו....מה רע לא לעבוד 3 חוד' ולקבל 75 אלף? נראה לך שקבלן מצליח יעזוב את עבודתו ל 3 חוד' ללא פרנסה? לי זה מסתדר ככל שאני מתעמקת בזה. כנראה היא פלטה את זה ברגע של חולשה. היא רואה כל היוםבטלוויזיהאת בעלה והבת ונקרעת מגעגועים.

רונית38

New member
נכון כולם מקבלים משכורת אבל

הוא מקבל פי 2 או 3 מהם כי הוא חלק מההפקה.....שתלו אותו תמורת סכום מכובד. אני אצל ההורים שלי עכשיו ואחותו של בובליל [רותי] אמרה לי שזה נכון. כולם מהמשפחה יודעים פרט לעינב.

Ping Poong

New member
אף אחד לא מושתל.

אם מישהו היה מושתל זה מזמן היה דולף לתקשורת.. כמו שכל מה שקרה בהישרדות דלף. אז די להמציא.

rebecca121

New member
לא נראה לך שהחתימו אותו

על חוזה סודיות? ואפילו אם לא, אני לא מאמינה שאשתו תלך ותספר לכול אחד מה הולך שם. ולמה שההפקה תשלם למישהו 25 אלף שקל כשאין לה ביטוח שבאמת נאהב אותו? הכול יכול להיות אבל ההגיון אומר שההפקה לא מטומטמת...

איתי בל

New member
אם מישהו היה מושתל...

אז היו מחתימים אותו וכל מי שיודע בדבר אם בכלל על חוזה אחושילינג שרק אם זה טיפלה יטפטף הוא יחזיר את המשכורת שלו בעבוע בוע

droriko

New member
כן כן

במקרה מישהי שקוראת לעצמה מעריצה של התוכנית אבל אף פעם לא כתבה כאן, מגיע משומקום ומספרת לנו שיוסי מושתל , כמה אמין זה כבר יכול ליהות? וקשה לי להאמין שההפקה מסתובבת דווקא בין אתרי בניה כדי לחפש שחקן מקצועי שיהיה שתול

MineraL

New member
למה סתם לכתוב?

זה הרי ברור שזה לא נכון ושסתם משעמם לך. אגב, כן הכניסו אותו בשביל פלפל והוא בעצמו הודה בזה בוויכוח בשבוע הראשון עם שי. "אני שחקן" "הכניסו אותי לכאן בשביל אקשן" "אם לא יהיה אקשן יהיה משעמם" אבל הוא לא שתול של ההפקה, יש דבר כזה שנקרא ליהוק.

גם אני יכולה לכתוב שאני שכנה של

שפרה בי-ם ויסכה ספרה שהיא מושתלת ומקבלת כסף.בחיייאת עם השטויות האלו.

תגידי רונית אז?. מה הקטע שלך? לבוא ולספר

דבר כזה. מה את רוצה לקלקל ליוסי??????????? כמה חבל........... מאיפה המצאת את זה?

רונית38

New member
תאמיני לי שלאהמצאתי את זה ואניממש לא משועממת

אי ןלי שום דבר נגד יוסי-נהפוכו.... לא נכנסתי לכאן להלהיט את הרוחות,רוצים תאמינו לא רוצים אל תאמינו. מה שבטוח דבר אחד - אין לי אינטרס להשמיץ אף אחד, הוריי באמת שכנים של משפ' בובליל ואם שלושה אנשים מהמשפ' לא מכחישים אז קטונתי. שתהיה לכם שבת נעימה ושלווה.

אבל, נגיד שכן, זה לא מנומס שרצת לספר ועוד

בפורום, זו דעתי. שבת נפלאה ושלווה גם לך.

למעלה