יוסי ביומולדת של זהבה בן קבלו תמונה והנה הכתבה למי שרוצה
א אורטל 31 New member 10/11/06 #3 זהבה בן מקסימה אתם יודעים שהיא כתבה שיר על אח שלי..?היה בא לי לשתף אותכם עם כבר מדברים עלייה
א אורטל 31 New member 11/11/06 #7 ...אני ישתף אותכם.. אמ ,היא הכירה את אח שלי באיזו חתונה לפני 7שנים.. ומאז כזה היא ואמא שלי נהיו חברות וזה.. ואח שלי נפטר ממחלת סרטן שהיה בן 6..מבינים? והיא שמה ת'שיר שהיא שרה באלבום שלה"מלך אמיתי.." והקדשיה לו פינה שם עם תמונה שלו וזה .. וזהו..
...אני ישתף אותכם.. אמ ,היא הכירה את אח שלי באיזו חתונה לפני 7שנים.. ומאז כזה היא ואמא שלי נהיו חברות וזה.. ואח שלי נפטר ממחלת סרטן שהיה בן 6..מבינים? והיא שמה ת'שיר שהיא שרה באלבום שלה"מלך אמיתי.." והקדשיה לו פינה שם עם תמונה שלו וזה .. וזהו..
O orianush New member 11/11/06 #9 את רצינית ש"מלך אמיתי" זה עליו? אני אוהבת את השיר הזה חח יפה מצידה ומצטערת על אחיך
א אורטל 31 New member 12/11/06 #10 תודה.. אמ ולא היא לא שמה ת'שיר הזה חחח באלבום "מלך אמיתי.."היא שמה ת'שיר שהיא כתבה עליו לשיר קוראים "אל תגיד לי שלום " ושם היא הקדישה לו תפינה שלו..
תודה.. אמ ולא היא לא שמה ת'שיר הזה חחח באלבום "מלך אמיתי.."היא שמה ת'שיר שהיא כתבה עליו לשיר קוראים "אל תגיד לי שלום " ושם היא הקדישה לו תפינה שלו..