"יוסי גיל"

מתנדב

New member
מה אתה רוצה לשמוע עליו?

יש לו תוכנית בכל שבוע ברדיו קול חי על חצרות החסידויות...

מתנדב

New member
אני התרשמתי ממנו לטובה

אני לא יודע אם הוא מבין גדול במוזיקה החסידית, יכול להיות שכן, אבל הוא מבין ועד כמה שאני מבין הוא מתעניין יותר על חצרות החסידויות, פוליטיקה בחצרות החסידויות וכל מה שנלווה לזה, הרי זה התוכנית שלו בכל שבוע...

מתנדב

New member
שי לצערי או יותר נכון לשמחתי

אני עונה לך בפעם האחרונה בלי נדר על שאלות שתשאל בפורום, אתה שואל אותנו מה ההתרשמות שלנו על יוסי גיל, עניתי לך מה ההתרשמות שלי שאני בסך הכל מכיר אותו מהשידור של השעה שעתיים שאני שומע אותו מדי פעם ותו לא, ולכן עניתי לך מה ההתרשמות שלי כלפיו, ולפי התוכניות שהוא מביא, הוא אדם שמבין ומתעניין בחצרות החסידויות, ואני שואל אותך כשיש הילולא של צדיק מסויים ועושים עליו תוכנית ברדיו, מי המראיין ועושה את התוכנית?, ואם אתה מכיר אותו טוב אז אולי במקום לשאול תענה לנו מה ההתרשמות שלך ממנו?...

asaf2000

New member
יוסי גיל

הבנתי שהוא מתקשה בראיה או עיוור...אולי בגלל זה יש לו חוש שמיעה מפותח יותר. הייתי שומע אותו עוד כשקלטו את "קול שמחה" באיזור המרכז ומאוד שמחתי שהוא הגיע לרדיו קול חי לצערי ב'קול שמחה' התכנית הייתה יותר טובה כי לא היו בה פרסומות ולא ראיונות ארוכים ומשעממים עם מעבדים ומלחינים רק מוסיקה יפה וגם עכשיו הוא משדר יותר להיטים עכשויים ופחות מוסיקה מפעם שזה גם הורס קצת את היחודיות שבתכנית. עדיין לא הבנתי האם יוסי גיל מבין במוסיקה חסידית בצורה לא רגילה מה שבטוח שהוא אוהב מאוד מאוד מוסיקה חסידית כי על -כל- שיר הוא אומר "איזה שיר נפלא, איזה שיר יפה..."

יוסי גיל

הוא אכן עיוור בגלל רשלנות רפואית, הוא נולד בריא ושלם והיה זקוק לאינקובטור, וקרה מה שקרה בגלל רשלנות רפואית לא היה לו חמצן לזמן קצר והוא נעשה עיוור. אבל כפי שידוע לעיוורים יש זכרון מאד טוב (מה שאין להם בראיה הם מקבלים את זה במשהו אחר) והוא זוכר כל שיר שרק קיים מי הלחין, עיבד ומבצע !

שי פרקש

New member
יוסי גיל

דוקא אני שמאזין לתוכניות בשירי זמרה וברינה יגילו שאותם עורך ומגיש יודע שהמוסיקה המושמעת היא ברובה מתוך תקליטים ישנים ואיכותיים שזמן רב כבר לא שמענו ברדיו למרות שבהחלט הוא גם משלב בטוב טעם ובמינון הנכון גם לחנים אותנתים שחוברו לאחרונה וזה מתוך תחושת השליחות והיעוד שהוא מרגיש בהבאת המוסיקה החסידית האמיתית והקנייתה לקהל הרחב

למעלה