" יוסי גרין "

רב שיח

New member
" יוסי גרין "

מה קרה למלחין היצירתי שהוציא תחת ידו ללא סוף לחנים מרגשים ומיוחדים מבחינה מוזיקלית , איך אתם מסבירים את האכזבה הגדולה מרמת הלחנים בכל הפרמטרים בדיסק שהיה (לפחות אצלי) תקווה לאיכות מוזיקלית , האם השתנה משהו ביוסי לעת זקנה , איזו רדידות מוזיקלית השתלטה עליו , או שמא סתם הוא לא השקיע בדיסק הזה ( וגם זה לא מתאים לו) או שאני לא מספיק מבין וזה באמת כן מוצלח , אנא תכתבו כאן את תגובתכם והתרשמותכם.

רב שיח

New member
תיקון קטן!

כוונתי לדיסק של אוהד מושקוביץ שיוסי איכזב שם קשות

לא השתנה כלום

בסך הכל מדובר במושקוביץ אבל אם היה מדובר בפריד אני מאמין שלא היית צריך לכתוב את ההודעה שלך.

רב שיח

New member
לא ירדת לסוף דעתי

כוונתי היתה לחלק של יוסי גרין בדיסק ולא לקול של אוהד שעליו יורחב במקום אחר , ולא משנה מי הזמר העיבוד של הדיסק אפילו בקטע של הליווי הקולי הוא בהחלט לא מה שמצפים ממעבד ברמה של יוסי ולא שייך בכלל לרמה של הזמר , מעבד צריך לעשות את המירב שיכול להוציא מתחת ידו בלי קשר לזמר שאיתו הוא עובד , ולדעתי במקרה כזה של זמר לא כל כך מוכר החובה של מעבד היא כפולה כי אנשים קונים את הדיסק לפי המעבד ולפי רמת העיבוד שלו בדיסקים אחרים , ולפלא לי עליך שהרי מבקר מוזיקה אתה שאינך מבחין בחילוק ברור זה

אוקיי1

New member
רב שיח הצדיק בוא נסביר לך משהו קטן

א.יוסי גרין הוא מלחיןולא מעבד. ב.הדיסק של אוהד לדעתי לא ניכשל בגלל המלחין או המעבד דוקא אלא בעיקר מעצם העובדה שאוהד עם הקול האדיר שלו חרג מהמסגרת המתאימה לו. ג.אוהד מושקוביץ הוא זמר מקהלות ולא זמר סולו. ד.אין מה להשוות בין קולו כאשר הוא עושה קולות רקע לזמר כלשהו לבין כשהוא שר סולו. ה.העיבודים בדיסקו ארוכים ומשעממים ברובם. ו.לא נחרוג מהנושא ונזכיר שיוסי גרין נתן לחנים לא רעים בכלל אך טעה במבצע,שעם כל הכבוד אינו זמר סולו.

ממש לא נכון...

הלחנים בסדר גמור וכן גם הזמר, הבעייה הוא העיבוד המזעזע שהרס כל חלקה טובה בלחנים ובקולו של המופלא של הזמר.

רב שיח

New member
להזכירך!

להזכירך , גם העיבוד הוא של יוסי גרין וחוץ מזה האם אתה יכול להשוות את הלחנים הפשוטים האלו ללחנים בדיסקים של אברהם פריד שלא לדבר שזה לא מתקרב אפילו לדיסקים שיוסי הפיק בזמנו לדדי גראוכר (לפני שהוא התחיל לזלזל בקהל ע"י הדיסקים האחרונים שדדי הוציא) השיר היחידי שאפשר לשיר בדיסק הזה הוא לא של יוסי אלא של אלי לאופר וגם הוא לא משהו

אוקיי1

New member
רבאיי אני איתך

אך עדיין אתה שוגה בפרט מאד חשוב. המעבד יותר נכון המעבדים באלבום זה הם משה לאופר וישראל לאם. שוב אומר,יוסי גרין הוא מלחין ולא מעבד. שוב אומר,הזמר הוא מצויין למקהלות ולא לסולו.(עם כל הכבוד הראוי ויש כבוד!!!) אני מסכים עם הקביעה שהיה פה זלזול רציני מאד באיכות וברמה של האלבום,זאת כיוון שהמפיק (פדידה=פדיחה)בנה על שמו ההולך וגובר של אוהד. מיותר לומר שהאלבום היה כישלון!!!

רב שיח

New member
בקשר למפיק

בקשר למפיק אתה מאד צודק לדעתי ההבנה שלו במוזיקה היא קלושה אבל לדעתי יש פה עוד חסרון גדול שבלעדיו פדידה לא היה מעיז להוציא את האלבום הזה בלא להשקיע יותר והחיסרון הזה הוא בראש ובראשונה אצלינו , הקהל. מאחר שאנחנו ברוב טפשותינו קונים ובעיקר שומעים את המוזיקה החלשה הזאת אך לדעתי ישנם עוד אשמים בדמות מבקרי המוזיקה למיניהם בעיתונות וברדיו החרדי(?) שהמשחק שם מכור מראש והכל לפי הזמנת המפיקים למיניהם ולכן התוצאה נראית כך ולכן המפיקים לא מפחדים להוציא כך ולצחוק על הציבור כל הדרך ודו"ק.

בעוד סיבה

למה לא הכניסו לאלבום את השיר שאו מרום עיניכם וכן את אם אין אני לי מילי שהיו להיטים בטוחים והם היו עושים גם את הדיסק ללהיט.

נדמה לי שכמות...

ההופעות המסחררת שיש לו ברחבי הגלובוס, עונה תשובה על עצם הטיעון שהוא לא זמר "סולו" , תסלחו לי שאני חולק עליכם, אבל כיום אין שום זמר שמגרד אותו אפילו בקולו המדהים והיפה ובעיקר טווח האוקטבות שאליהם הוא ממריא בקלות מדהימה מבלי להוריד את היופי בקול, פשוט אין בנמצא זמר כזה, אם תמצאו תודיעו לי.

הוא זמר מצוין

אבל אתה לא יכול להתכחש לזה שיש לו קול כמו לאשתו של ידידנו ר. קליינשטין ובתור קול גבוה למקהלה הוא לשיר עם זמר הוא נמבר וואן אבל בתור סולו לא הייתי שומע יותר משיר אחד שלו פעם בשלושים יום.

רב שיח

New member
הנושא הוסט ממקומו

בלא שימת לב גלש הנושא למוצלחות הזמר אוהד אך צריך לזכור שהנושא המרכזי היה יוסי גרין ולחניו הלא מוצלחים בדיסק הזה ובעיקר חשבון נפש על הציבור שלנו שקונה את הלוקשים המוזיקלים שמוכרים לו ועל מבקרי המוזיקה שפושעים בתפקידם להעמיד יוצרים על מקומם ולא ללקק להם

אף אחד לא ליקק

וגם זה צפוי כשמש בזריחתה שהחומר של מושקוביץ לא יתחיל אפילו להתחרות עם החומר המשובח והטוב שגרין נותן לאברמ`ל.

רב שיח

New member
בקשתי ...

בקשתי תגובה לגופו של עניין אנא עשו עימי חסד והגיבו בהתאם

למעלה