יוסי הוא באמת הזמר מס 1בישראל!!

מ ש ה ד ץ

New member
יוסי הוא באמת הזמר מס 1בישראל!!

איזה כיף לקרוא בפורום הזה את כל המחמאות שאתם מרעיפים על הזמר שאני הכי אוהב לשמוע בעולם.יוסי הוא יוצר מדהים והוא אף פעם לא נמאס עלי אני יכול לשמוע אותו שר שעות ותמיד להתרגש!!אני שמח לקחת חלק בפרויקט הזה שנקרא יוסי אזולאי ומאחל לו תמיד תמיד את הכי טוב בעולם!ואני בטוח שיוסי יצליח כל כך שעוד נתרגש כולנו מההצלחות שלו!שיהיה בהצלחה עם הדיסק החדש

../images/Emo70.gifאיזה כבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

משה דץ לא פחות ולא יותר...!!! תודה לך דץ, שנתת לנו את ההזדמנות להכיר את הזמר האדיר הזה, בזכות העובדה שלקחת אותו תחת חסותו... הקרדיטים והמחמאות שאנחנו מרעיפים על האלבומים הראשון והשני, כמובן שהולכים גם אליך, בתור המנהל האישי והאומנותי, עשיתם עבודה מצויינת, ושוב, תודה רבה שנכנסת וכתבת... אתה גדול!!! וד"ש לאורנה!

ettis5

New member
../images/Emo41.gifעם כל הכבוד לדץ - ויש כבוד...

דץ מעולם לא היה וגם לא יהיה מנהל אומנותי או מפיק מוזיקלי של יוסי. הוא לא מעורב בצד המוזיקלי של יוסי, אלא רק בצד הניהולי והשיווקי!!! צריך רק להסתכל על הקרדיטים באלבומים, ולתת אותם לאנשים הנכונים...

באמת כבוד שאתה כותב.....

משה מה שלומך??? ת'אמת עוד לא יצא לי לקנות את הדיסק החדש אבל שמעתי ברדיו ירושלים את התוכנית ביום שישי ויש לו אחלה דיסקקק!!! חייב לציין שיש לבן אדם קול מדהים!! באמת שיהיה לו בהצלחה עם האלבום החדש!!!! נקווה בעזרת השם לעוד הרבה אלבומים טובים!!

זהו..

מאיפה אפשר לדעת אם זה הוא הוא לא הוא? אלא רק אם כן בטלפון לברר או לשאול אותו פנים מול פנים ... בכל מקרה הוא,לא הוא,הוא צודק..

הערה.......

צודקת, הוא המנהל האישי והמפיק, אבל אני עדיין עומד על מה שאמרתי, כי בתור אחד שכזה, הוא גם אחראי במובן מסויים מבחינה אמנותית....

ettis5

New member
../images/Emo41.gifלאריאל שפגשתי אתמול...

הכל אצלי מצויין, במיוחד אחרי אתמול... היה כל כך מדהים, מאוד התרגשתי, יוסי נתן הופעה מדהימה. הוא שר על הבמה כאילו הוא מול קיסריה, עם נוכחות מהפנטת, אי אפשר היה להתעלם מקולו המדהים וכישרונו הגדול. היה נורא מרגש לראות את המשפחה ואת טלי המקסימה, איתו על הבמה. הערב דפק כמו שעון...היתה אוירה מחשמלת, והרבה אנרגיות טובות. ממש הוקסמתי מאישיותו, הוא היה כל כך במיטבו, נראה פשוט מצויין. הוא היה מקסים לכולם, ולא שכח להודות לאף אחד. הוא פשוט כוכב.
אריאל, העבודה שאתה עושה בפורום מבורכת, אני בטוחה שכולם מעריכים כמוני את מה שאתה עושה. ותמשיך בדרך הזו
אתי

אורטל 31

New member
הייי אני חדשה פה

מה המצב ?! היי קוראים לי אורטל אני חדשה פה... אני רוצה להגיד שזה פרוום מהמהם וטוב שעשיתם את זה באמת..! שיהיה בהצלחה..!|אתה מנהל באתר? יוסי אזולאי=>ה
שחודר |ל-לב||

יאאאאא.. איזה חמודדד../images/Emo13.gif

חח יוסי הוא באמת יוצר מדהים..
יש לו קול כזה מדהים שאפשר לשמוע 24 שעות ביממה!!

למעלה