יוסי הוא כזה...

יוסי הוא כזה...

זמר עממי וזול. היום כל אחד חושב שהוא יכול להיות זמר. חבל שמשה דץ מנסה ליצור לעצמו מקצוע חדש של אמרגן על חשבונו.

תגיד לי מה אתה חושב שאתה אומר?!

היית מת שהוא זמר עממי וזול הוא זמר עם קול מדהים ומיוחד במינו.. אם אתה חושב ככה למה נכנסת? מה אכפת לך?!!? עוף מכאן..

i D a N 16

New member
מה אתה אומר?

הדבר היחיד שזול ועממי כאן הוא הכינוי הפתטי שלך. אני בהחלט לא הולך להתווכח איתך על האיכויות של יוסי,מעניין לי את הרקטום מה אתה חושב. חופש הביטוי בהחלט חשוב ולי אין שום זכות למנוע אותו ממך,אבל אין לך שום זכות להכפיש זמר שאתה כלל לא מכיר. אז תעשה לנו ולעצמך טובה,כשאתה קורא את ההודעה הזאת תקיש את צמד המקשים המופלא F4+Alt ואל תחזור לכאן אם אין לך משהו יותר אינטליגנטי לומר,שהרי "שתיקה יפה לחכמים"....

../images/Emo6.gif עידן אני אוהבת את התגובות שלך

תמיד כיף לקרוא אותן

חבל על האנרגיות. יש גם כאלה.

אותי זה דווקא משעשע. אתה יכול להביע את דעתך, הרי המטרה שלך די ברורה בהודעה מסוג כזה, שהרעיון העיקרי שמסתתר מאחוריה זה להלהיט פה את העניינים. אז את הביקורות שלך אתה מוזמן להשאיר לעצמך, או לשם שינוי לכתוב בפורום "סטודנטים משועממים". בהצלחה אחי! ועידן, הוצאת לי את המילים. מהמקלדת... לפחות קיבלנו תגובה עסיסית מפיו של עידן.....חחח...

orianush

New member
אל תגיבו בכלל הוא סתם רוצה צומי../images/Emo70.gif

אריאל אם אפשר אז רצוי שתימחק את ההודעה הדבילית הזאת שלא שווה תגובה בכלל
גם כן אדיוט שמחפש תשומת לב..

moranush86

New member
מה אתם מתעצבנים?...

כל אחד והדעה שלו... רק חבל שהוא מוצא לנכון להביע את דעתו בפורום שלנו... אבל איך אומרים - הקינאה אוכלת ושימותו הקנאים... בכ מקרה , שבוע טוב שיהיה לנו

yo bo yo

New member
אם הייתה לך איזושהיא ביקורת בונה מי

לא...
ככה אין כל כך מה להתייחס בייחוד שאין לנו מידע את כמה אתה איכותי בעצמך

למעלה