יוסי וג´אגר - חדש מבית איתן פוקס

EyeSeeYou

New member
יוסי וג´אגר - חדש מבית איתן פוקס

"יוסי וג´אגר", סרטו החדש של איתן פוקס על זוג קצינים הומואים במוצב צה"ל בלבנון, יוצא להקרנות בסינמטק תל אביב כתבה על הסרט החדש מצורפת להודעה זו. אשמח לשמוע תגובות מאלה שכבר יצא להם לצפות.. ובכלל לשמוע דעתכם על הרעיון של הסרט. (ובלי קשר....הכותרת שוואלה מצאו לכתבה, זה זעזוע אמיתי)

.m

New member
יוסי וג´אגר

עדיין לא ראיתי את הסרט, אבל משנה תורן הבטיח לי טיול מאורגן לסינמטק בת"א לכשיגיע הזמן. כמובן שבעיני כל דבר עם יהודה לוי זה טוב
mai

Yaniv-DC

New member
אני מבין

שאף עקום, שפתיים דקות וחוסר פרופורציה בכל מה שקשור לפרצוף עושה לך את זה...

../images/Emo166.gifיניבי!

למה ללכלך ככה על הילד החמוד? לא מגיע לו. תפרגן. ואני באמת הבטחתי למתחבקת שנלך יחד לצפות בסיפור המרטיט בסינמטק. רק שיגיע כבר.
יניבי, רוצה לבוא?

Yaniv-DC

New member
לא, תודה ../images/Emo13.gif

לא ברור לי איך אנשים מכוערים מגיעים בקלות כל כך לדרגת אליל בקרב האוכלוסיה ההומוסקסואלית...

מה אתם מבינים בכלל? ../images/Emo41.gif

"אתם לא יודעים מה זה טוב". לא תנחשו בחיים מי אמר אותו. ויותר מפעם אחת. יהודה´לה באמת בסדר, שווה, שווה.

Yaniv-DC

New member
אין בעייה

קח לך כוכב סוג ג´, ככה השווים באמת ישארו לנו.

יניב...

רק רציתי להגיד שבפנטזיות, אנחנו יכולים להשתמש באותו אדם, בו זמנית. אין צורך לפתוח בתכניות חיסכון

Yaniv-DC

New member
כבר סיכמנו קודם

בשיחה פרטית שאנוכי ואנוכך כבר לא נריב על גברים, אז זה בסדר.

הייתי בהקרנת בכורה..

בפסטיבל ירושלים(אתם קולטים? נסעתי מנהריה!) היה שווה, ראינו את גידי! וגם עיברי לידר היה שם וכול מיני אושיות של הקהילה. ממ הסרט עצמו דיי טוב, כאילו מושקע כזה. אני אהבתי
.

סרט מקסים

לא מאסטרפיס קולנועי, אבל בהחלט מהנה ושווה צפיה. וכן - יהודה בדרכו להיות אייקון, נרשמה התלהבות בקהל..

campari

New member
כולו דרמה לטלביזיה...

אבל בתור שכזו מאד מושקעת, והתסריט ממש טוב. חבל שלא היה יותר כסף לצילומים (אבל זאת כבר בעיה עם ההומופובים של צה"ל (חיל חינוך?) שלא רצו לעזור להפקה). וליניב, אל תשפוט לפני שראית כי בסרט הזה יהודה דווקא נראה מעולה (ואחרי שתראה אותו מתגלגל בשלג עם חרמונית שאין מתחתיה כלום, אני בטוח שתשנה את דעתך). חוצמזה הוא משחק יופי של הומו, ובתור סטרייט זה גם ראוי להערכה. במחשבה שניה, אתה יכול לשמור לך את הברביות של A&F ולהשאיר לנו את יהודה, אבל אין צורך לרדת לרמה של "השפתיים שלו דקות מדי"...

1Shir

New member
אם מישהו מתעניין

גיא פינס שידר היום כתבה אוהדת על הסרט (יש מחר ש.ח.) וגם העביר ביקורת על צה"ל שלא תמך. הסרט ישודר בכבלים בעוד מספר חודשים. נראה סרט טוב!

למעלה