יוסי חממי הגדול מכולם

shacharlorod

New member
יוסי חממי הגדול מכולם

ראיתם יוסי חממי הצטרף ללהקה בהופעה חד פעמית למען הלהקה אמרתי לכם ברמז שיצרפו אותו "טענתי שהוא הקמע של הלהקה,בכל ימיה הזוהרים של הלהקה הוא היה שם , וכשאר הלהקה לא הצליחה הוא לא היה שם" חומר למחשבה.... בקיצור נתן לכם הופעה למענכם למען הלהקה והחברים , וכמובן אתם בטח נהנתם. אם אתם יודעים שיוסי חממי היה במצב אנוש וקיליני ....עד לפני ארבע חודשים. אז הוא נתן לכם אתמול ערב בלהקה המקורית. אוהבים אותך יוסי חממי

יותר מזה...../images/Emo19.gif

מוניקה שיחקו אותה עם יוסי חממי... לדעתי הוא אחד הבסיסטים הטובים בארץ אם לא הכי טוב... היה ענק

DrKasperrrr

New member
חח כזה..

יהלי אומר שיש להם אורח.. בלה בלה "ממייסדי הלהקה.." אז אני כזה "יוסי חממי!" וכולם מסתובבים מסתכלים עלי במבט של "מה?" ואז הוא אומר "יוסי חממי!!!" ~התרגשות התרגשות~

raanana4ever

New member
אמממ

יש סיכוי שיוסי חממי היה הבסיסט שלהם גם בהופעה ברעננה אתמול? הוא נראה מזה תלוש... עם משקפיים שממש לא מתאימים לבסיסט בלהקת רוק(לא שמעת על עדשות מגע??) אז זה היה יוסי חממי? כי באמת לא זיהיתי...

לא. עם המשקפיים זה אלדד../images/Emo19.gif

גם אני חשבתי על זה אתמול. מעניין למה הוא לא שם עדשות... גם לי היה משהו כמה מה שזיו אמר...

shacharlorod

New member
שלום לך יוסי חממי אי אפשר לפספס

הוא מנגן ממש מדהים עם אורגן, פנסתר והגיטרה שלא לדבר על הגיטרה החשמלית. בקיצור אתה צריך היית לזהות אותו כי מי שעבר תאונת דרכים קשה מאוד ועוד חסר הכרה ומצב אנוש ....אי אפשר לפספס אם פספסת פרטים האלו פשוט הבן אדם יוסי תפקד רגיל ממש ובמיוחד המוזיקה שלו היא לא נעלמה ולא נשכחה .............. ממתין להופעה הבאה של יוסי עם מוניקה סקס ועם הלהקות הקאלסיות והג'אז של יוסי חממי וכמובן אולי יתן לנו איזה אלבום שלו שהלחין מאות שירים ונמצא שם במגירות שלו.

למעלה