יוסי, ילד שלי מוצלח
C claimbing New member 18/12/03 #2 כמה פעמים אמרתי לך.. התרופות שאתה אמור לקחת הם באמבטיה...ולא בחדר שינה...
D dors New member 19/12/03 #3 ../images/Emo12.gif הוא לקח את הכדורים מחדר השינה?! לעזאזל!!! אתה חייב לי 2 כדורי וויאגרה.
ח חוצפאי New member 19/12/03 #4 ../images/Emo128.gif טעית דוֹר , הויאגרה היתה במגירה השניה. במגירה הראשונה היו הסטרואידים - אותם הוא לקח.
../images/Emo128.gif טעית דוֹר , הויאגרה היתה במגירה השניה. במגירה הראשונה היו הסטרואידים - אותם הוא לקח.
ח חוצפאי New member 19/12/03 #6 זהו, שראיתי שהפכת את כל המגירות בצהרים וסידרתי מחדש, כמו שצריך. (אפשר להמשיך לחפור על זה עוד הרבה )
D dors New member 19/12/03 #7 זה אתה שבילגנת את הכל?! בכל אופן - אל דאגה, אני החזרתי כבר את הכל למקומו מישהו פה עדיין חייב לי 2 וויאגרה
זה אתה שבילגנת את הכל?! בכל אופן - אל דאגה, אני החזרתי כבר את הכל למקומו מישהו פה עדיין חייב לי 2 וויאגרה
G genotip New member 19/12/03 #8 תודה על הדאגה, אבל ../images/Emo42.gif ויאגרה עדיין לא צריך, תודה ואני בכלל הייתי מתחת לפוך עד 4 לפחות (לילה עמוס )... תודה בכל אופן אולי פעם הבאה...
תודה על הדאגה, אבל ../images/Emo42.gif ויאגרה עדיין לא צריך, תודה ואני בכלל הייתי מתחת לפוך עד 4 לפחות (לילה עמוס )... תודה בכל אופן אולי פעם הבאה...