יוסי עדן-בוכה לי לבדי

יוסי עדן-בוכה לי לבדי

תראו מה שקרה לי בגללה את כל אהבתי לקחה איתה לא התחשבה בכלל בנשמתי היא פגעה בתוך גופי כואב לי מבפנים היום אני חושב על הפגיעה מדוע היא הייתה כ"כ רעה נתתי לה הכול מלבבי אפילו שבגדה איתי אוהב אותה תמיד פזמון... אין לי חיים יותר שמעו נא את קולי מהיום שהיא איתו בוכה לי לבדי אם הייתה היא רק יודעת מהי אהבה לא הייתה בלב פוגעת כך ללא סיבה אם הייתה היא רק יודעת מהי אהבה לא הייתה בלב פוגעת כך ללא סיבה כיום אני חושב על הימים איך היינו רבים כמו זוג יונים דאגתי לה תמיד שלא תכאב איך יכלה לפגוע בי זה כואב עכשיו אם רק היית יודעת את ההרגשה להיות לבד בבית גבר בלי אישה אולי אני פוחד אלה החיים לא יודע מה עשית לי מהו כאבי פזמון... אין לי חיים יותר שמעו נא את קולי מהיום שהיא איתו בוכה לי לבדי אם הייתה היא רק יודעת מהי אהבה לא הייתה בלב פוגעת כך ללא סיבה אם הייתה היא רק יודעת מהי אהבה לא הייתה בלב פוגעת כך ללא סיבה היום שאני לבד אני חושב על אותם ימים איך היינו אוהבים כמו זוג יונים דאגתי לך תמיד שלא תכאבי איך יכולת לפגוע בי זה כואב ילדה את היית לי כמו פרח את היית לי חלום איך לפתע חזרת ופגעת בנשמתי גם עיוור הייה רואה את מה שאת עושה את פוגעת בי...

וואי, בדיוק קראתי את ההודעה שלך

ובדיוק שמעתי את השיר הזה.

למעלה