יוסי-רטרו 11!

YossihNew

Well-known member
אנחנו ממשיכים עם יוסי-רטרו!

גם השבוע נבחר פרק מסדרה ואגיב אליו. כמו שעשיתי פעם, אבל הפעם עם התובנות של העתיד.

אז כל שבוע אתם תבחרו סדרה, אני אגריל פרק אקראי, ואני אדבר עליה. בשבוע שעבר אף אחד לא בחר סדרה, כי רק אני משקיע פה. אבל נבחרה באקראי סדרה שהגיע הזמן שגם עליה נדבר פה סופסוף...

שכונה! וזה יופי, כי עוד מעט עולה פרק ראשון של סקיי והרי זאת הסדרה האהובה עליה. למזלי נבחר פרק מהעונה הראשונה, ולא משהו דוחה מעונות אחרות.

מוזמנים לבחור סדרה אחרת לשבוע הבא!​

YossihNew

Well-known member
שכונה, עונה 1 פרק 34- הסוס של חוליו. שודר במקור ב-8/1/2015. (קישור לדעות בזמן אמת)

רענון זיכרון- אין. אבל אני לא חושב שאני צריך... ספציפית בפרק הזה...

סצנה ראשונה- סוזי גילתה את אודי. שהתחזה לחוליו דה סילבה. ורצה לסחוט ממנה כסף על הופעה. איך אני מתגעגע ליעל בתפקיד ביץ' בסדרה. מגיע לה עוד אחד. איך אני מתגעגע לסוזי של פעם. עם זאת... משום מה... קשה לי לנתק אותה מדמויות אחרות... אולי זה בגלל היהודים באים? מאז זה התחיל להתגלגל ו... בכל אופן, היא הורידה לאודי את הפלולה. אודי מציע לה לתת לו להופיע. אבל אגם פה. עם שיער... אחר. תדעו לכם שליהי לקחה את ענייני השיער לרמות אחרות. מילא שירה, אבל אתם ראיתם את ליהי משנה תסרוקת לצורך תפקיד? אתם ראיתם את ליהי מגלחת שיער לצורך תפקיד?! אתם ראיתם את ליהי מעצבנת בפרסומת לתפוזינה?! כמובן שאגם כזאת שמחה ו... האמת שפתאום אני נזכר קצת שזאת הייתה גם האווירה של סקיי. רק שבשכונה היה גם מתח. סוזי מבינה שאין אודי בלי אגם והיא חייבת לפצות את בוחריה, יש בחירות עוד... לא משנה. אודי כמובן דורש צ'ק. בסחיטה. סוזי מבינה מה יוצא.

פתיח עם אופניים!

סצנה שנייה- איתן... רגע, גם זה חזק ממני. איתן שפי מתייצב לשחרית כמעט כל בוקר, הוא מקפיד על המצוות ושומר גם על הכושר, איתן שפי לא משליך את זרעו לבטלה (לה), איתן שפי הוא צדיק שנולד ללא עורלה! סליחה, פשוט כל פעם שאסף הרץ הוא איתן אני חייב לשיר את השיר הזה. אני בטוח שגם הוא מבין. בכל אופן הוא בודק את "האזור המשופץ" ליד הפסל של פריצריץ ויורד למטה, שם נמצאים חברי בריגדה שחופרים כאילו היינו בחולמים או משהו. ומי הוא מוצא שם אם לא את השוטר שהפך לשר! לא, לא השר שהפך לשוטר, דבילים. השוטר שהפך לשר, זה בכלל יורם יוספסברג. חבל שלא פיתחו את הדמות הזאת והרסו אותה. הוא תמיד ידע להיות מרושע כמו שצריך. איתן חושש שיזהו את גדעון פה וזה עלול לפגוע בחיפושים.

סצנה שלישית- לילוש מעדכנת את השכונקים שבסלון הבית. הנה לירון, והנה ויקי לפני שהפכה לבמאית מצליחה, והנה מצליח חבר שלי, והנה רחלי חברה קרובה וטובה שלי, והנה... אה... מיטל אמרתם? זה לא נראה כמו ליאנה. אתם בטוחים שזאת ליאנה? זאת לא אלכס? בטוחים? לאן אושרת נעלמה אגב? סוזי רואה את לילוש, מסתכלת במבט כועס ועוזבת. לילוש מבינה שהמצב לא טוב. לא, מה יש לפה של ליאנה? היא השתנתה בטירוף בעונה 2 ומאז היא נהייתה ליאנה עיון, אבל מה זה עכשיו?! לילוש מנסה להציל את המצב.

סצנה רביעית- אודי מסדר את הפלולה ולילוש באה. אודי מעדכן את החבורה גם הוא, אבל אומר שהוא סוחט אותה ושיש לו צ'ק. רחלי לא סובלת את זה שאין לה מושג מה קורה. אני מתגעגע לתותי. לא הייתה לי הזדמנות בזמן אמת להשוויץ בחברות העמוקה בינינו. בשיחת הנפש בינינו. בזה שאמרתי שטוב שהיא לסבית בניגוד אליכם... שסירבתם לזה בשביל לירון... רועי כמובן יודע על מה מדובר... אגב, לי יש אוסף תמונות שכונה ממש נפלא. רק מזכיר לכם שהצ'ק חשוב לשחרורו של בנדה מהכלא.

סצנה חמישית- גדעון ואיתן ממשיכים לחפש את הפתח. רואים, זה סצנות שחבל שלא היה בסקיי. איתן מוצא את הפתח וגדעון מודיע לטדי.

סצנה שישית- מורדי השוט... טדי, סליחה, טדי, מקבל את השיחה. הוא הולך לו אבל אגם מגיעה. אגם לא מבינה לאן הוא חייב ללכת לפני שהיא עולה עם חוליו דה סילבה. אין מצב, הוא לא הולך. חבל כל כך שטדי נעלם בעונה 3. זה שהרע הוא מישהו אישי מאוד זה תמיד חשוב. גם בעונה 2 הוא היה רע נהדר, זה לא שהוא לא היה טוב בזה. ואגם השפיטה את הרע.

סצנה שביעית- בנדה מקבל עדכון בכלא. אגב, ויקי עוד עם רגל שבורה מאז משחק הכדורגל. הכלא סוגר על בנדה... אני מקווה שמאז בנדה למד להיות הורה אחראי ולא להשאיר את ילדיו לבד בבית ככה! שמעת?! לא לבד בבית! בעיקר לא אם אחת מהילדות היא שחקנית נהדרת שאוהבת אותי מאוד. וקשורה לפלמ"ח, למרות שלא חייב שזאת תהיה אותה ילדה, יכולה להיות לך ילדה אחת שחקנית טובה שאוהבת אותי וילדה שנייה קשורה לפלמ"ח, או שתיהן באחת. זה עובד לי בכל מקרה, העיקר שמישהי מהילדות שלך אוהבת אותי. בנדה רוצה לראות את אודי מופיע ולילוש תצלם. ואז... אז מצליח מקבל עדכון. חוליו נפל מסוס. הוא שבר את האגן. רחלי כבר מתכננת מה לבשל למחר, וויקי אומרת שהיא עושה עין הרע. בנדה מסכים אבל רוצה ממולאים. וליאנה עוד נראת מוזרה. בינתיים הבנים מבינים שיש בעיה עם חוליו ומראים לרחלי. אופסי. מצליח מבין את הבעיה האמיתית- כל הריקודים של חוליו זה תנועת אגן! אז מה הוא יעשה?! מצליח גם רוצה לספר פתגם מדוד שלו על סוסים ויציבות, אבל לא נותנים לו. לא היו משפטי סבתא הפרק! כולם מחליטים לקוות שלא יסתכלו באינטרנט עד סוף ההופעה, ומצליח אומר שכשצריך מזל להדליק נר, וכשצריך יותר מזל, צריך לכבות אותו. אז ויקי מציעה להפקיד את הצ'ק עכשיו.

סצנה שמינית- לילוש לוקחת את הצ'ק. אודי בינתיים רוקד.

סצנה תשיעית- אגם וש... שי-לי? זה השם של החברה של... אני לא מכיר אותה בכלל, בכלל. לעולם לא חשבתי שהיא תהיה דמות משמעותית. אני?! כתבתי עליה סיפור?! אני ממש... אני?! רציתי שהיא תהיה יותר גדולה בגלל מה שכתבו לה באפליקציה?! אני?! אתם זוכרים לא נכון. לילוש בינתיים מגיעה ומבקשת מכולם לכבות כל מכשיר לבקשת חוליו. הם לא יתחילו עד שיכבו הכל! והם כיבו. תודה, תיהנו. ואז לילוש רצה לבנק וסוזי עולה לנאום נאום בחירות.

סצנה עשירית- לילוש זרקה את הצ'ק מעבר לחומה. מעבר לחומה, מעבר לגדר, יש מישהו אחר ש... כן, מסתבר שכל הסדרות של ליאנה זה על אוכלוסיות שונות שמתגוררות במרחק של רק כמה רחובות, שני בניינים. הם רצים.

סצנה אחת עשרה- סוזי נואמת את הנאום הקלישאתי ביותר ששמעתי מימיי. לילוש בינתיים מונעת מנמרוד לפתוח טלפון. אבא של סוזי היה סוחר פרוות והיה ממייסדי נרקיס.

סצנה שתיים עשרה- טדי לא מוכן לצאת כשאשתו נואמת, יש לו משפחה. טדי מבטיח להגיע כשזה יגמר.

סצנה שלוש עשרה- ויקי רואה את החדשות על חוליו בטלוויזיה. מודאגת. ואז השכונקים מתקשרים ויש תור בבנק. תור ארוך.

סצנה ארבע עשרה- אודי עומד לצאת כחוליו בפעם האחרונה.

סצנה חמש עשרה- לא פותחים עוד עמדה ויש בן אדם שמעכב את התור! מצליח מצליח (וזה מכוון) להעיף אותו מהתור ומנסים להפקיד את הצ'ק. אבל הפקידה איטית להחריד. מיטל מגלגלת עיניים ואני בטוח לגמרי שזאת אלכס כאן, זאת לא ליאנה, נו, החליפו ביניהן באמצע! אל תגידו לי שלא! היא אפילו עם שיער כמו בל! המחשב נתקע כמובן, וזה נוראי. לא, סליחה, כל המערכת נפלה.

סצנה שש עשרה- סוזי מסיימת את הנאום הקלישאתי. שי-לי חושבת שזאת התעללות ומדליקה טלפון. אתם בטח שואלים למה לילוש לא עצרה את זה. זה בגלל שאגם חופרת ללילוש על זה שהיא מאמינה באהבה ממבט ראשון, למרות הקלישאה, ואני מסכים איתה. גם אם כותבים יעמדו בדרך לאהבה. אגם הרגישה משהו. לילוש לא מקשיבה כל כך. סוזי מבקשת הצבעה לקדנציה נוספת. מתי הבחירות נופלות? לילוש מגלה מה שי-לי עושה... ומה כתוב על חוליו...

סצנה שבע עשרה- המחשב עדיין עולה. מצליח כועס כי לא הדליקו נר.

סצנה שמונה עשרה- הנאום הקלישאתי של סוזי נגמר וחוליו עולה. לילוש מנסה להגיד שלא צריך להאמין תמיד לאינטרנט, כי יש גם אתר על... חייזרים בכדור הארץ. גם את חלק מזה, לילוש? גם את חלק מזה?! את חלק מהקונספירציה הגדולה, מה?! על איזה חייזר את מדברת, גברת?! בואי תגידי לנו! סליחה, זאת בדיחה שכתבה את עצמה. והנה חוליו על הבמה, עם הרקדניות, ואגם שואלת איך יכול להיות שחוליו פה. סוזי יורדת, ו... אגם מראה לה את הכתבה. ואז מתחילה מוזיקה שמזמן לא שמעתי... אגם מבינה מה קורה ועולה לבמה באמצע השיר היפה מאוד. וקוטעת את המוזיקה כך שאודי שר לרגע בלי אוטוטיון. ונמרוד מבין מי על הבמה. אגם מבינה מי זה ונותנת לו סטירה. אחרי הנשיקה בפרק הקודם. ככה זה התחיל. טדי ממהר ללכת. סוזי נשבעת שלא ידעה כלום. אני חושב שסוזי מתחת לאחוז החסימה.

סצנה תשע עשרה- המחשב עלה! הפקידה מקלידה את הצ'ק... ואז יש שיחה. מסוזי. ואתם יודעים מה זה אומר... לצ'ק הזה אין כיסוי. מצליח צודק בנושא הנר.

סצנה עשרים- השכונקים חוזרים, עצובים מאוד, ופוגשים את אודי שמגיע מהצד השני. וכך הם חוזרים להם עצובים אל הבניין הישן...

סצנה עשרים ואחת- טדי בודק את הפתח. הוא מציע לפתוח את הדלת.

לסיכום: בניגוד לסקיי, בסדרה הזאת גם היה מתח נוסף להומור. אודי ואגם מדהימים, רחלי מהממת, געגועים למשפחת שיינפלד ההזויה, למצליח והמשפטים, ללילוש, ובעיקר... תגידו לי, אתם בטוחים שזאת הייתה ליאנה? כן? זאת לא מישהי אחרת? אוקיי. אבל אודי ואגם! והיה פרק קצר אבל דחוס...

נערך לאחרונה ב:

שיר m

Well-known member
אין ספק שהעונה הראשונה היתה הכי טובה
אודי ואגם...
ליאנה המלכה של דר...
ומצליח|טמבל|

YossihNew

Well-known member
ליאנה הייתה הכי יפה בעונה 2 עם השיער הירוק.

מוזר לראות אותה כמו שהייתה בעונה הראשונה... היא עשתה ניתוח או משהו?

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי , אז הסדרה הבאה שאני מבקש היא האי פרק ניטרלי, להמשיך את הקו של גיורא , ולא לעצבן אותך. עם ציפורים למניהם..
בכלל עד סקיי אני רוצה שגיורא יהיה העיקר ..
.

YossihNew

Well-known member
אוקיי , אז הסדרה הבאה שאני מבקש היא האי פרק ניטרלי, להמשיך את הקו של גיורא , ולא לעצבן אותך. עם ציפורים למניהם..
בכלל עד סקיי אני רוצה שגיורא יהיה העיקר ..
.
כבר עשיתי האי.

למעלה