יוסי-רטרו 25!

YossihNew

Well-known member
אנחנו ממשיכים עם יוסי-רטרו!

גם השבוע נבחר פרק מסדרה ואגיב אליו. כמו שעשיתי פעם, אבל הפעם עם התובנות של העתיד. פעם אחת לפני הסיום הגדול של השבוע הבא.

אז כל שבוע אתם אמורים לבחור סדרה והפעם גם עשיתם את זה, אבל לא לפני שרועי האשים אותי כאילו אני בג"צ ופוסל לכם את ההכרעות. אבל רועי כמובן משקר ולראיה כן בחרתי בסדרה שהוא רצה שאני אבחר, אז שלא יפיץ שקרים בשביל הרפורמה שהוא מתכנן. אז בכל אופן...

כדברא! רועי רצה, ולי אין בעיה, ותזכרו שזאת סדרה שמאוד צדקתי בה! אז שלא תגידו לי שאני לא מקשיב לבחירות שלכם, שמעתם?!

מוזמנים לבחור סדרה לשבוע הבא! זאת ההזדמנות האחרונה שלכם לבחור סדרה, כי אתם לא בוחרים כלום. עם מה נסיים?​

YossihNew

Well-known member
כדברא, עונה 3, פרק 113- המייקאובר. שודר במקור ב-1/4/2019. (קישור לדעות בזמן אמת)

רענון זיכרון- אידריס ותומאס צריכים לסמן את אירה לפני יום הולדתו. תומאס שלח כורי לבה להשיג את הסיגנא. רומי (עכבישה ידועה) צילמה תמונה שלה ושל... לוק... ולי... לילה... לילה... עם פוני יפה... עם עור נהדר... עם עיניים יפות... סליחה, אני נסחפתי- בקיצור היא כועסת עליו. קירקי המותק ניסתה ללכת לדבר עם לוק על הנושא. לילה בינתיים עם אירה בטשיא. דקל התחיל לכסח את יפתח (חבר של איזו מישהי מיומני) בג'ודו ועורר את החשד של אביגיל. ומסתבר שדקל פשוט נכווה מהסיגנה ואולי הוא קיבל אחלה יכולות, אבל זה יהרוג אותו...

סצנה ראשונה- כורה לבה מעדכן את תומאס שהם בדרך לחפש את הסיגנא. איזה תומאס, זה לא תומאס, זה ג'וליאנו. ג'וליאנו עזר לקירקי בתחומים אחרים. בלהעביר חוקים בכנסת למשל... בכל אופן, הם צריכים לסמן את אירה עכשיו. אה, יוסי של 2019 מעדכן ששמו של כורה הלבה הוא רוס.

פתיח נפלא! נפלא! למה אין פתיחים יותר ולמה הזמרת לא שרה עוד דברים?!

סצנה שנייה- דקל מורח משחה על הכווייה מהסיגנא והנה לוק מגיע. דקל כנראה נעקץ או משהו. בינתיים דקל שם תחבושת. וכבר מתחיל להזיע. עלילה קצת... הזויה אבל... לא, היה בה היגיון. זה עשה שכל.

סצנה שלישית- קירקי המותק באה לאביגיל המותק גם היא. ידעתם שדנה התחתנה לא מזמן? ידעתם שהיא חברה של עמנואל לוי? בכל אופן, אביגיל לא מבינה למה קירקי נראית ככה. קירקי אומרת שהיא שמעה את השיחה שלהם על דקל והוא לא לוקח תוספי מזון. לכו תדעו. אולי אלון סידר לו. אלון מסדר המון דברים לאנשים. תכל'ס, חייב להגיד שזה הזוי שבסדרה אחרת גילי שיחקה את אחות של יהונתן. תפסיקו כבר להפוך לאחים של בני זוג שלכם! זה מקריפ! אביגיל אגב מכחישה שיפתח חבר שלה וקירקי אומרת שהוא חבר עתידי. התגעגעתי לאביגיל! דנה כזאת חמודה. לא מופיעה מספיק בכלל. כשהיא כן מופיעה זה טוב, אבל בחייאת. וכמה מוזר היה שהיא הפכה לחברה של ליטמן בתאג"ד?! חבר'ה, אמרתי לכם כבר! די! אתמול אגב הייתה כתבה על תומר ואחי אמר שמאז שהוא עזב זה לא היה אותו הדבר. גם בלי ליה ואוריין ובלי רותם בתפקיד ראשי זה נורא. אביגיל וקירקי היו טובות כאחיות. חמודות.

סצנה רביעית- לוק בסטודיו והנה העכבישה באה. סתם, זאת רומי. היא באה להתנצל. איך זיהינו את יעל אלקנה לפני כולם, אה? בהזדמנות הזאת, יוסי של 2019 מוסר שהוא מציע למכירה דירה ביקום מקביל. השקעה מאוד גרועה שלי. מאוד גרועה שלי. רומי הייתה יותר מדי זורמת יחסית למליפיקית על טבעית. אולי התרגלה לחיים. לא, באמת, הדמות הייתה מוזרה. אני עומד על דעתי שהאישה הציעה ללוק סקס בפרק הראשון של העונה. גם ההתחברות שלה עם הבנות... בננה רול. היא מציעה לו לאכול בננה רול. יוסי של 2019 מוסר שמדובר בבסיס לזוג.

סצנה חמישית- לילה. לילה! לילה!!!!!!!!!!!! מכינה אוכל לאירה לשיעור שלהם בטשיא וקירקי באה. אביה הייתה לבושה יפה במיוחד בעונה ההיא. יוסי של 2019 מוסר שמדובר באשתו. יוסי של 2023 מסכים למרות השמועות שלאביה יש כבר בעל. למרות זאת, יוסי של 2019 צריך לזכור שלפני שנייה הוא ראה איזו שחקנית נחמדה באו בוי והכריז שיש לה עיניים מטורפות ומדהימות, וגבות מטופחות למדי. אז הוא לא יודע, הוא עוד שנתיים ידע, שהוא צדק לחלוטין לגביה והיא אכן מושלמת. אבל עזבו את זה. קירקי מעודדת משום מה את לילה לדבר עם לוק. ועוד עם שטויות כמו "לוק אוהב אותך" כי הוא הסתיר ממנה אקסית מלפני מאה שנה. עזבי, אנחנו לא ידענו כמה לוק יפגע בעמית. זאת הבעיה האמיתית. מילא בלילה, היא חזקה, עמית תסבול ממנו ומהמשפחה ההזויה שלו עוד שנים. לילה מסכימה לעבור קודם אצל לוק.

סצנה שישית- לוק ורומי מכינים בננה רול. תגידו חבר'ה, ליעל אלקנה פעם היה מושא אהבה נורמלי בסדרות? לא, אני רוצה לבחון את זה: יחזקאל, ליטמן, שלום מיכאלשווילי, אביב אלוש, גל תורן וגורי אלפי, ואני לא מדבר על הפעם שהיא הזדיינה לעיני כל בפאנץ' עם ההוא ששיחק בקיבוצניקים! לאן נוליך את החרפה?! זה בסדר, בעלה עשה דברים גרועים יותר עם חאנשי. בכל אופן, רומי מתארת את חיי החברה התוססים של המליפיקים לפני האסון הגדול. הזוג המליפיקי אוכל את הבננה רול ורומי נהנית. ולוק גם נהנה מזה שהיא נהנית. לא, הוא נזכר באימא שלו פתאום. עוד פעם זה והאימא שלו, והסודות המשפחתיים שלו... הוא נזכר ברעידת האדמה. תגידו, המליפיקים, כמה פעמים הם חוסלו בזמן האחרון עם כל רעידות האדמה שאולי ואולי לא נעשו בידי ג'ודי גורן ואולי בידי ארנסטו? רומי מתחילה לבכות כי הם שריד אחרון ויוסי של 2019 טוען שהם יכולים לא להיות שריד אחרון אם לוק... לוק יעשה מה? איכס, יוסי של 2019... על מה אתה מדבר?! לא, הוא לא יכול לעשות לה את זה. כי פה לא חאנשי. תבין לבד מי זאת חאנשי. לא. עזוב, עזוב, היא תהיה עם אביב אלוש אלא אם כן רעות תהיה נגד. בוא'נה, אני מנסה רגע לשרטט פה דברים: יעל שיחקה עם אביב שהוא אח של רעות, ובר זה בן הזוג של גאיה, ומשחק פה עומר עציון שהוא בן הזוג של נעמי לבוב שהיא "בת הדודה" של אביב פנקס... בוא'נה, החבורה האהובה עליי משתלטת פה. בכל אופן לוק מחבק את רומי והנה לילה מגיעה! איזו הפתעה! איזו הפתעה! והיא הולכת. ביי, לילה.

סצנה שביעית- יפתח מאמן את אביגיל בסקוואטים. דקל וקירקי מגיעים גם הם והמתיחות כמובן גבוהה. דקל ויפתח הופכים לגברים מטופשים ועושים תחרות מתח. אתה רואה, רועי?! רק צרות זה מביא! רק צרות הכושר הגופני הזה מביא! דקל כמובן מעצבן את יפתח ואביגיל מסלקת את יפתח עד יעבור זעם. קירקי מספרת לדקל מה קרה והיא לא רוצה לחמם אותו. הוא כבר מחומם, יש לו סיגנא בדם, מחומם לגמרי. קירקי הולכת ללילה בינתיים.

סצנה שמינית- עמית באה לפגוש את רומי. זה כמובן לא נכון, היא באה לפגוש את לוק, בעניינים... ידועים... אבל עזבו. עמית מארגנת מסיבת פורים. הייתי צריך לראות את הפרק עם מסיבת פורים? אולי כדאי היה. לכבוד האווירה, כן? למרות שבואו, אני לא יודע אם קודם פורים ואז ונדנדיינז. רומי לא יכולה לעזור לעמית במסיבת פורים כי היא עובדת באופננה. זה בכלל, בכלל לא קשור, כן, לזה שהיא לא יודעת למה היא מתחפשת השנה. היא חשבה על איזה חרק. אבל אל תתפסו אותה במילה. בכל אופן, ליבי ועמית בריב על רומי. לרומי לא נעים להבריז לליבי ועמית כועסת על ליבי כי היא עם עמרי. עכשיו, חברים, הנה הקטע הכואב. נראה לכם שבגלל זה עמית כעסה על ליבי?! עמית כעסה על ליבי כי ליבי מצאה לעצמה שיבוט. היא מצאה את מורין אמור. וזה עצבן אותה בטירוף, זאת הפרה של כל הקודים של החברות! ואני מזכיר לכם, שגם מורין וגם יעל היו בלהיות איתה! יש כאן עסקה סיבובית מסריחה ביותר, כזאת שהמתחם ה-25 מחווירה לידה! עמית כמובן לא ידעה, שלימים גם היא תמצא שיבוט. אז השיבוט הזה עוד לא נחשף בפנינו, יוסי של 2019 היה מרחק של שנה מהבנת קונספירציית המשובטים, אבל מי שמפרקת חברות לטובת שיבוט, גם היא תפורק! אבל העלילה מסתבכת. עמרי גם הוא היה בלהיות איתה. הוא היה שם עם אלה ארמוני, הנצר, הם עשו שם דברים אצל משפחת הולנדר, השם ישמור. ועכשיו מה?! עמרי מגיע לבעלת החלומות! לחזר אחרי מי?! אחרי מי אני שואל אתכם?! אחרי השיבוט. אחרי ליה! ואם אתם הייתם צריכים עוד הוכחה חד משמעית לקונספירציית המשובטים, מעבר לדניאל (שהודה בפניי באופן אישי בדברים האלה!) שהתבלבל בין אחת לשנייה, זה זה שאייל שיקרצי רודף אחרי שיבוט בדרך להגשים את מה שלא הגשים כאן. לא ניתן לתאומות ליפול! כמעט השתמשו בדניאל כדי להפיל אותן, עכשיו אייל שיקרצי ינסה להפיל אותן?! לא ולא!

סצנה תשיעית- קירקי שומעת מלילה מה קרה עם לוק ורומי. אני הסברתי כבר את הקונספירציה. אביה הייתה ממש בשיאה בעונה ההיא. אישה ממש. עם תסרוקת יפה.

סצנה עשירית- קירקי אצל לוק. מחפשת את רומי. קירקי כמובן מגנה על אחותה. קירקי צורחת על לוק שם, לעזאזל.

סצנה אחת עשרה- רומי באופננה. ליבי כולה מתלהבת מהמצב ואז שומעת שרומי רוצה להתפטר למען מסיבת פורים של עמית. אני לא אכנס שוב להסברים של הבעיות. אגב, חבר'ה, זה כלום לעומת מסיבת התחפושות הקודמת שרומי הייתה בה. אביב ושירה עברו שם תאונה. תכל'ס? יעל ותחפושות זה שילוב מוזר.

סצנה שתים עשרה- אביגיל מתקשרת לאוג ומנחה אותו איך להתלבש. ויש דפיקה ו... נהר! נהר פה!!!!!!!!!!!!!!! המושלמת!!!!!!!!!!!! מה, יוסי של 2019? אתה מתלבט אם ללכת להצגה שלה ושל עדי אלון החתיך?! מה אתה מתלבט, אידיוט?! לא מוסרי שמלא מוסרי, לך לשם ותשיר שירים של אייל גולן, גם ככה אתה תרצה נקודות אצל הבת המנהלת שלו! לך לשם ועוד דבר אחד, אם אתה רואה שאחת מהשחקניות עם המשפחה שלה, אתה ניגש אליה ובנימוס, נימוס! אומר לה שאתה רוצה להצטלם איתה. ולא משתחווה בפניה. מה זה "למה שאני אשתחווה בפני שחקנית"?! יוסי של 2019, סתום ולך להצגה הזאת. תודה לי אחרי שתראה את עדי בלי חולצה. לא, עכשיו אתה לא מבין למה שתראה את עדי בלי חולצה?! עזוב, לך ותקשיב רק להיא שמשחקת את האחות. לא מורן מזור, מטומטם, השנייה! כן, שמרית. אתה לא מכיר אותה, זה פאק שלך. בכל אופן, אביגיל מנסה להלביש את נהר לקראת ההופעה. מעניין ששתיהן היו עם עדי אלון. דנה כמובן במנגן ושר... נהר הייתה גאונית. כזאת נופר. כאילו כתבו אותה. נהר פוסלת חולצות ורודות. היא לא לובשת כאלו דברים. לא ביום רביעי ולא בכלל. אני אהבתי את נהר.

סצנה שלוש עשרה- לילה מנסה להסביר לאירה על טקס הכדברות. הזכר הראשון שיעבור את זה. מרתק... זה קטע מאוד רומנטי. אבל כולנו יודעים שעם הג'ינג'י המעצבן הזה הרגשות שלו אף פעם לא בטוחים. אידיוט. לילה מספרת על הייעוד הכדברי, על איך שהיא הייתה בטוחה שהיא המגנא וקירקי לקחה לה את התפקיד והיא סתם פלגא. אז לילה של 2019, יוסי של 2019, יש לי בשבילכם חדשות לא מהעולם הזה! אתם יושבים? לא, כאילו, אתם יושבים?! מה... אה, יוסי של 2019, אתה כבר יודע. בדיעבד יש כאן המון רמזים לזה שלילה תהיה המגנא בסוף. אבל היא מזכירה שהיא איבדה חבר אז. אל תדאגי. את צוחקת אחרונה. את תגנבי לו את החברה.

סצנה ארבע עשרה- נהר לבושה בוורוד. זה די דוחה. ואביגיל עוד רוצה לאפר אותה... איזה מזל שמאז הצטלמתי עם נופר עוד מלא פעמים. תכל'ס הפעם יוצאת הדופן הייתה עם רועי.

סצנה חמש עשרה- לילה מלמדת את אירה כמה לחשים. אירה מחרטט לחש, שמסתבר שזה אמיתי, ומלמד את לילה אלקטרוניקה. רוצה ללמד אותה, היא הולכת. אין לה חשק. הלוק הזה מחרב שמחות.

סצנה שש עשרה- רומי עושה מכרז בין עמית וליבי. כן, חבר'ה, היא בוחנת אצל מי היא תעבוד. מי תביא לה יותר תנאים. יוסי של 2019, די. רומי לא חברה של עמית. לעמית תהיה חברה אחרת. חכה. סבלנות. רומי די ערמומית. וגם גונבת את ההצגה, ללא ספק שחקנית נהדרת. אבל גם מור מושלמת. בכל מקרה, בטח מעניין אתכם לדעת במי רומי בחרה? אז עמית נתנה יותר תנאים. היא תמיד הייתה ניהולית. למה ליבי ועמית רבו בכלל? אני לא רגיל לזה.

סצנה שבע עשרה- אירה לומד בטשיא. איזה מסכן שתקעו אותו שם. אנשים שם נתקעו. לפתע הוא הולך והוא רואה בקבוק מים ריק, ולילה לא עונה לו. אין לו מים... אז הוא הולך למלא למרות שאסרו עליו לצאת, נכון? בכל אופן, הוא יוצא החוצה (הטשיא קרובה מאוד לקיבוץ!) וממלא מים בברז, והנה רוס כורה הלבה שבא לעזור. ומחייך חיוך זדוני. הוא מכין את העשן ופותח את היד...

בפרק הבא: דקל מסתכל על היד שלו בגנרטור! יפתח מנשק את אביגיל כשאוג מסתכל למרות שאיפשהו בטח גם גאיה מסתכלת! ואירה, קירקי ולילה כועסים ומקשיבים למישהו!

לסיכום: פרק לא רע בכלל של כדברא, עם המון לילה (בתקופה היפה ביותר שלה), קצת נהר (כשהתחלנו להיפגש), המון רומי לפני היותה עכבישה, וכמות מדודה של עמית. ממליץ על הריאיון של רומי עם ליבי ועמית, הזוי! אה, ולוק חוטף כל הפרק. איזה פרק נפלא. אז שבוע הבא פעם אחרונה! תבחרו!​

שיר m

Well-known member
טוב יוסי באמת שאין מה לומר חוץ מלצחוק בקול:-D

בחירה לשבוע הבא (שאתה כמובן לא תרצה)- פרק ישן של פרפר נחמד|טמבל|

YossihNew

Well-known member
אני חושב שאמרתי כבר חזור ואמור שאני רוצה סדרות המשכיות, לא סיטקומים ולא פרפר נחמד.

נכון?

כמו מתנגדי בג"צ, אתם אלו שפועלים בניגוד לחוק ואני רק מנסה להחזיר אתכם למסלול הנכון...

למעלה