פלאשבק, פרק 12 בעונה 2, שודר במקור ב-24/5/17. (קישור לדעות בזמן אמת)
סצנה ראשונה- שלי מסכימה להופיע עם ליהי. ובכן, לראות את שירה יותר ילדה זה כמובן מהדברים היפים ביותר שיצאו לי לראות, חדי עין ישימו לב כבר להבדל בשערות. והעונה בזיגי ירשם מיני איחוד, כשגם הבת של גלית גוטמן תצטרף. אבל אי אפשר גם גלית, גם מירי וגם אילנית? לא חושבים שכדאי? דריה מקריינת ואומרת שלליהי יש אימא שמנצלת. זה לא נכון! אף אחד לא מנצל את ליהי פאקינג סלע! התגעגעתי לליהי...
סצנה שנייה- ליהי המלכה נכנסת לשירותים ושמש חושפת בפניה שיש התנגדות לשיתוף הפעולה ליהי-שלי. שכחתי כמה הסט היה קרטוני. ולמה שמש רוצה להנחית את ליהי? והכל מוש! והיא ואימא פאוור קאפל כי הפאוור קאפל הרגיל לא בסדר! ואז מסתבר שיש עצומות נגדן. ה"עצומות" היחידות זה השיערות העצומות שיש לה! למי ששכח, יש משתתפת בבית ספר לכוכבים בשם הדר, והיא מתנגדת לליהי בכל כוחה. ליהי צורחת שהחיים שלה פח, אני מבטיח לה שחייה רק ישתפרו. בעיקר מחר... מחר יהיה ממש יפה...
סצנה שלישית- דידי מתעצבן שדנית הלוי נטשה אותו בהצגת תיאטרון. ירדן תוסיה כהן הייתה אז ממש יפה. היא בכלל יפה ברמות אחרות, אני מת עליה. היא יפה שאין דברים כאלה ואני עד היום חושב ככה, אני לא מתחרט. מסתבר שהיה מדובר בהצגה על עגבנייה. מי משתתף?! נחי?!
סצנה רביעית- שמש ומולי שמחים שיש להם התנדבות קלה בעיטוף ספרים. אני המום. אני המום!!!!!!!!!!!! לא מספיק שהם מרמים ספריות, ולא מציעים בכלל שירותים נורמליים, הם לא יודעים שהיו מקרים של אנשים שבגלל ההתנדבות הקלה שלהם, הם לא ידעו איך להחיות את אבא שלהם כשזה גסס מהתקף לב?! הם לא יודעים?!
סצנה חמישית- בנרו צועק על ליהי שהרסה לו את קריירת הכדורגל. גם יפית אסולין הייתה אז יפהפייה, תמיד יש בה יופי פשוט יותר ושכחתי, כל כך שכחתי מזה, בגלל כל הקטעים של חמוצל בהם היא מאופרת. היא תמיד הייתה יפהפייה ומלכה. הנה דוגמה לשחקנית שמשום מה אותה לא מקדמים בסוכנות. מה יש?! מה קרה?! לה לא מגיע?! בנוגע לטל מלכה. לאן הבחור נעלם? הבחור נעלם. בנוסף, בדיעבד אפשר להגיד שמכל בני הזוג שהיו לשירה, הוא במקום השני אחרי יוני גרין. מקום שלישי נמצא אלון סנדלר. בארבעת המקומות האחרונים אני מסדר איכשהו את ירון, את אמיתי, את שגיא מוקי ואת שניר אינגולקין. שניר בטוח נמצא במקום האחרון אחרון, כי במקרה שלו זה היה פשוט... מוזר. שגיא בכל זאת מדליסט, אמיתי בכל זאת נחמד לפעמים, וירון בכל זאת בן אדם שאני רוצה לזירה. אין לו כלום יותר. לצערו של בנרו, הוא צדק. ובאמת לא נשאר לו כלום.
סצנה שישית- בנרו עוזב את בית הספר בעימות עם נחום. נחום המנהל היה הזוי. מי חשב שאטדגי מתאים לנהל בית ספר?! למרות שלפעמים היה בו משהו. עלילה קצת מוזרה שבנרו לא מצליח להישאר בבית הספר.
סצנה שביעית- דידי עוזר לדנית עם השיר "כל העולם כולו" תוך כדי שהוא יורד על בחירת השיר. באמת, דנית, מה זה?! אבל ירדן יפה והקול שלה מלאכי ואני אוהב אותה. בנוסף, בסצנה הזאת המבטא הצרפתי של זאק פקיאל בולט מאוד. יש לו מבטא בולט! אגב, מדברים על האחת והיחידה, ניר בר גפן. ואיפה ניר?! איפה הדמות הראשית שאני אוהב, והיא ברמה של שירה?! היכן היא?!
סצנה שמינית- אור פוגשת את האחות שלה. זוכרים? עלילה חמודה מאוד. אור נלחצת ובורחת. ואני רוצה לנצל את הבמה ולהודות לנואל ברקוביץ' על כך שאימא שלה הצליחה לקצר את מהדורות החדשות. אבל למה רק חצי עבודה?! למה לא לקצר גם את מהדורות הסופ"ש?! שעתיים וחצי!!!!!!!!!!!!!!! באמת אחת מהסצנות היפות, אגב. חבל שאת זה לא עשו יותר. זאת הייתה העלילה הכי מעניינת שם בתקופה ההיא. בדקתי בנוגע לאחות של אור. התבגרה מאוד, אז היא הייתה בת 11. היום היא בת 16.
סצנה תשיעית- שמש מנסה להבריז מבית הספר ו... זקן מתמוטט וחוטף התקף לב?! תתקשרי דחוף למאה! זה לא משטרה, זה מגן דוד!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה פעמים אני צריך להגיד את זה?! ו... למה אני מרגיש ששמש צריכה להיות בצד השני של המוקד? איפשהו, בסדרה אחרת, אמבולנס יצא.
סצנה עשירית- דנית שומעת את השיר של דידי. אגב, דידי משחק אותה קשוח, לא רוצה לתת את השיר בעד שום הון שבעולם. אבל מה אני שמעתי? שהוא מכר אותו במחיר מופקע לדורי, ודורי הביא את זה לחבורה של איתמר מבית נחמה. עשה קופה, דידי. פעם ראשונה שצרפתי עושה קופה מישראלי. בנוסף, דנית מסבירה לדידי שאם הופכים את השם שלו, השם יוצא "ידיד". והיא מכירה המון מילים ומנג'סת לו בשביל השיר. ואני לא מבין, למה דידי עומד במצבים בלתי אפשריים כאלה?! דנית הלוי וניר?! ניר וליהי?! מי אמור לעמוד בדילמות בלתי אפשריות כאלה?! תסבירו לי אתם! דידי ידידי.
סצנה אחת עשרה- מולי מנחם את בנרו שממש מדוכא. לבנרו בא ללכת לישון ולקום רק עוד שלוש שנים. בנרו! יש לי חדשות רעות בשבילך. אני מציע לך לחזור לישון עוד שלוש שנים כי יהיה די שומם. לא בגלל הצבא, מולי. ממש לא.
סצנה שתים עשרה- לזקן שהתעלף מול שמש מגיע... מתנדב מד"א?! מה זה החרטא הזה?! ממתי יש מתנדבים צעירים במד"א?! ולמה שמש נשמעת יותר מוקדנית מהמוקדנית, אבל לא החלטית ממש?! בנוסף אני נזכר ששמש הייתה דמות מצוינת של לירון, דמות מצחיקה ביותר ואהבתי את הטקסטים שכתבו לה. שמש מופתעת מזה שיש מתנדבי מד"א. ואז האמבולנס מגיע. תגידו, אתם בטוחים שהנהגת לא נראית חשודה קצת?
סצנה שלוש עשרה- אביב מנחם את ליהי. שימו לב שליהי מדוכאת מאוד. השערות שלה כולן קופצות בקצוות מפוצלים, סמל מספר אחת להטרדה בדמויותיה של שירה. בנוסף, כולנו זוכרים שאביב בעצם הפך להיות הכוכב הכי גדול משם. לא, באמת, הבחור כוכב. מסתבר שהמתחרה של ליהי, הדר, הקימה את קומנדו הדר, ארגון טרור רצחני שגבה כמה קורבנות. ליהי מציעה להקים קומנדו משל עצמה. אביב מסרב בנימוס. אני לא סירבתי בנימוס כשליהי שאלה אותי מיד אחריו (בכל זאת, אז לא הכרנו כל כך). הקמתי את קומנדו ליהי, גייסתי את כל הפורום בכלל לא בכפייה, וכעבור כמה שנים שיניתי את השם ל"צבא השערות האהיבות". ומאז, השתלטנו על הפורום, והפצנו את תיאוריית השערות האהיבות ברחבי העולם!!!!!!!!!!! אגב, מחר אני אחזור מפגישת עדכון עם המפקדת העליונה של הצבא, אני מצפה שכולכם תקשיבו למוצא פיה.
סצנה ארבע עשרה- מולי אומר לשמש את האמת- שהיא לא תתאים להתנדבות במד"א. בחייאת, שמש, מה חשבת לעצמך?! וגם מולי לא יתאים לשם, אז בכלל. ומה שמש מתלהבת מכל ההתנדבות במד"א?! מה נראה לך?! הדבר הזה לא יחזיק. בכל מקרה, די לחלומות ההזויים האלה. אל תדאג, מולי, מד"א לא יטריד אותנו יותר. וברצינות- ברגע הזה שני יוצרים חשבו לעצמם שיש רעיון לסדרה...
סצנה חמש עשרה- קומנדו הדר מבצע פעולת טרור ותוקע עוגה לליהי בפרצוף!!!!!!!!!!!!! ישירות על השיער!!!!!!!!!! תביאו לי מיד מגבת, אני רוצה לנגב לה את השיער! גם ליהי, אגב, באופן מחוכם, ניקתה מיד את שיערה היפה. מצוין שהיא לא מאבדת עשתונות.
סצנה שש עשרה- אור מעדכנת את שמש במה שקרה. נואל לא מדברת וחמודה מאוד.
סצנה שבע עשרה- בנרו מדבר עם שרון המורה המקסימה. ומודיע שהוא עוזב. ומשום מה עבר לבית ספר אקסטרני! עלילה קצת הזויה. חבל על שרון המורה שאיבדה תלמיד. אני רק אומר את זה כי שרון המורה היא משהו אחר, היא משהו מיוחד. מיוחד מאוד.
סצנה שמונה עשרה- ניר שומעת את דנית שרה (בקולה הצלול והנפלא) את השיר שלה ושל דידי! והיא בוכה! עם דמעות והכל, מסכנה, כי לא שמו אותה כל הפרק, וחשבתי שהם ילמדו מזה, אבל לא, גם עם נטע הם עושים אותו הדבר!!!!!!!!!!!!!! אתם לא מבינים שאביב היא הכוכבת הכי גדולה שיש כאן חוץ משירה?! אתם לא מבינים?! אתם לא מבינים שהיא מהממת?! אוקיי, דידי, הבנו. אז עדכון קטן: ניר טחנה את דידי במשא ומתן והשיגה זכויות לשיר, אותן היא מכרה לדורי במחיר מופקע. חה! עכשיו נראה את דידי! וכל הכסף הולך לניר, לקניית גיטרה חדשה.
לסיכום: שירה הייתה יפה גם אז, אני מתגעגע לירדן, ואביב זאת אביב. אה, ומד"א זה נושא מעניין. ככל הנראה. לגבי יעל אלקנה, הבחורה נעלמה כמו מליפיקית.
מזכיר לכולם- לבחור סדרה לשבוע הבא! מעניין מה יצא מזה...