יוסי....

יוסי....

שומע אחי היום ההיתי בסוכנויות אחי לסגור דיל לראות מה קורה.. מצאתי משהו בן זונה... 370$ ל7 לילות בית דירות miks hotel או river side .. בנאפה ההיתי שנה שעברה אני זוכ רמיקס פלייס על הפנים אבל השני מה מכיר אותו משהו??

yossibalali

New member
על הפנים שניהם

במייקס הוטל נאצים שונאים יהודים ריבר סייד מסריח קטן מלא חרקים

שמע יוסי..

אבל אתה מבין אחי אני חייל יש לי פה בעיה קטנה אני חייב לסגור דיל עכשיו אחי למה אני חייב כדי לבקש את הבקשה עם התאריך והכול כדי שהם יתחילו עם החתימות והאישורים אחי... זה הולך משהו כמו חודשיים וחצי ומצאתי דיל ל9.9 כפרה בכולם כסף אתה מבין כפרה

yossibalali

New member
לא הציעו לכם דברים אחרים?

תגיד אתה רוצה מאוס שיתקשרו לבית דירות ויזמינו לך חדר שם בכלל הכי טוב לעושת דברים כאלה דרך ארקיע הסוכנות עצמה.....

yossibalali

New member
מצטער על החפירה אחי

אבל הינה וואלה עכשיו נכנסתי לאתר של ארקיע ויש גם מאוס וגם אפלנדרה! אני ממליץ על אפלנדרה שמע אני לא אומר סתם..... זה עולה ל3 כל אחד 433 דולר.. אם תהיו 4 נראה לי זה יעלה ככה 400 דולר לכל אחד... וזה בשיא אוגוסט בדקתי! כאילו על ה14... www.arkia.co.il תכנס תבדוק

יוסי...

אבל כפרה אני רק בספטמבר שנה בצבא אז אני טס רק בספטמבר אתה מבין בחוקים של הצבא חייב שנת שירות אחת ואז יש לך לטוס לחול אבל כפרה אני לא רוצה ב400 דולר אני אוצה גג עד 400 דולר כפרה!

yossibalali

New member
טוחנים אותך במחיר בגלל

שאתה סוגר 3 חודשים לפני!!!!! אחי מה אתה דואג! זה נאפה! יש מיליון דילים במיוחד בספטמבר שכל הילדים חוזרים..... קח תחופש מהצבא קח הכל ותסגור באמצע אוגוסט ככה!

יוסי כפרה אתה לא מבין...

אצלי בבסיס הם רוצים לדעת תאריך ולאן אני נוסע 3 חודש לפני הנסיעה כדי שאני יוכל להגיש תבקשה ולפני התאריכים שאני הזמנתי יתנו לי את האישור וכל התהליך ככה זה חודשיים וחצי.. גפ אני כפרה ההייתי לוקח דיל באוגוסט מה אני יעשה אחי זה לא פעם ראשונה שאני בנאפה..א5בל הפעם הזאת אני בצבא..

yossibalali

New member
אז מה הבעיה

בואנה בדיוק נכנסו לפורום ביחד דבר ראשון.. דבר שני מה הבעיה אחי תגיד להם מראש שאתה רוצה לנסוע ב9.9 (למרות שזה יוצא יום שבת ואין טיסות ביום שבת בארקיע) אבל אל תסגור דיל עדיין.....

זה לא ארקיע כפרה...

זה מי איסתא והטיסה ביום שבת ב5 בערב ועם אני יגיד להם את התאריך והכול ואני יקבל אישור והכול ואני יגיע למשרד נסיעות ויגדיו לי אין מקומות אתה מבין..

למעלה